Dette er Berg-Hansen

En reise handler ikke bare om å komme seg fra A til B, men hele opplevelsen fra du bestiller en reise til du er hjemme igjen og reiseoppgjøret er i mål. I Berg-Hansen gjør vi denne opplevelsen enklere for deg enten du skal på jobbreise, gruppetur, konferanse eller ferie!

 

Vi er 450 ansatte som har ulik kompetanse, lang erfaring og deg som kunde i sentrum. Målet er hele tiden å utvikle produkter og rådgi deg som er og skal på reise, og sørge for at du opplever en enklere reisehverdag. Det er ikke alltid du vil se oss, men vi lover at vi alltid er med deg på hele reisen. Vi kaller det… du reiser ikke alene.

Ole Berg-Hansen startet opp firmaet 25. januar 1875.  I dag er vi eid av Aircontactgruppen AS – et selskap som også driver med andre spennende tjenester som flymegling, flyfrakt, marin-, IT- og bioteknologi.

Vi har kontorer over hele landet og kan stolt si at vi også er representert over hele verden. Vi har et internasjonalt partnerskap med Carlson Wagonlit Travel (CWT) som er en av verdens største internasjonale reisebyråkjeder. Det betyr at du er garantert en like enkel reise uansett hvor i verden du befinner deg!

Vil du vite mer om oss?

Vi har laget en film som forteller litt mer om hvem vi er - håper du liker den!

 

BHRWEB01 [C35853 07.12.2016 09:45:57]