Oversiktsbilde over avgangshallen på Oslo Lufthavn

Covid-19: Koronasituasjonen i andre land

Skal du gjennomføre en utenlandsreise?

Innreisereglene rundt om i verden er fremdeles i endring, og det kan være vanskelig å manøvrere seg igjennom jungelen av informasjon. Vi anbefaler deg å ta en kikk på CIBT sin innreiseguide. Her legger du inn hvor du reiser fra, din nasjonalitet og hvor du skal reise til. Du får da oppdatert informasjon på hva som gjelder for deg, i det landet du reiser til.

Det er viktig å understreke at vi ikke kan holdes ansvarlig for informasjonen som kommer fra denne typen tredjepartsløsninger, men vi har testet løsningen grundig, og opplever den som nøyaktig og oppdatert.

Koronasertifikat i EU/EØS

Fra 1. februar 2022 ble kravene for hva som gir et grønt koronasertifikat for fullvaksinerte i EU og EØS endret. Dette kan påvirke reisen din, dersom reisemålet krever fremvisning av gyldig koronasertifikat. Les mer om dette tema ved å klikke her.

Informasjon fra lokale myndigheter i utlandet

Når du skal ut og reise er det viktig at du setter deg inn i hvilke forhåndsregler du må ta, dersom du må ta noen. Dette varierer fra land til land. Du må også tenke på reiseveien, og eventuelle mellomlandinger. Nedenfor finner du en oversikt over lokale myndigheters informasjon om koronasituasjonen, i de landene vi har flest reisende til.

Belgia

Danmark

Finland

Frankrike

Nederland

Storbritannia

Spania

Sveits

Tyskland

USA

Østerrike