Chelsea

Europa League

I Europa League opplever du noen av Europas største klubber, samt nye spennende lag som entrer den europeiske fotballscenen. Hvem vinner – David eller Goliath? Vi tilbyr kampbilletter til alle sluttspillkampene.

Europa League er det «nye» navnet på det som tidligere het Messecupen og UEFA-cupen. Dette er den nest største fotballturneringen i Europa, etter Champions League, og lokker til seg noen av de største klubbene i Europa.

Europa League er en perfekt anledning til å kombinere fotball med et spennende og variert storbybesøk. Vårt beste tips er at du også har i bakhodet hvilken by i Europa du kunne ønsket deg å besøke, og så se om favorittlaget ditt spiller der i løpet av sesongen.

Vi setter sammen en pakke til deg bestående av både fly, hotell og kampbillett. Send oss en forespørsel her!

Obs! Det er ikke uvanlig at en lørdagskamp blir flyttet til søndag eller mandag, og gjerne på kort varsel. Skal du se en helgekamp anbefaler vi derfor å bestille opphold fra fredag til mandag. Alternativt bør du ha fleksible flybilletter, slik at du har mulighet til å endre hjemreisen. Om kampen flyttes er det du selv som må dekke kostnaden for endringer av fly og hotell.