Samfunnsansvar

I 2011 ble vi kjent med organisasjonen Karanba som jobber med å utvikle barn og unge i Brasil. Fra desember 2013 støtter vi også Kronprinsparets Fond som jobber med å styrke ungdom og sette søkelys på ungdomstiden gjennom utvalgte prosjekter.

Om Kronprinsparets Fond

Kronprinsparets Fond arbeider for å styrke ungdom og sette søkelys på ungdomstiden gjennom utvalgte prosjekter over tid. Fondet bidrar med økonomisk støtte, men mest av alt med tjenester av høy verdi. Dette gjøres gjennom et større nettverk av samarbeidspartnere og –prosjekter.

Om Karanba

Karanba bruker fotball som virkemiddel blant vanskeligstilte barn og unge fra slumområdene og gjennom utdanning, utvikling og utfoldelse gir Karanba barn et alternativ til narkotika og kriminalitet.

-Vi har et ønske om å gi dem en bedre fremtid, håp og tro på livet. Karanba er en liten organisasjon som jobber med nettopp dette, i Rio de Janeiro i Brasil, sier administrerende direktør i Berg-Hansen, Per Arne Villadsen.

I tillegg sponser Berg-Hansen Karanba med arbeids- og lærebøker til engelskundervisningen. Dette gjennomføres i samarbeid med en offentlig utdannelsesinstitusjon.

Vi har besøkt barna i Brasil. Les mer på bloggen til Berg-Hansen.  

BHRWEB01 [C35853 07.12.2016 09:45:57]