Ålesund - Vilt, vakkert og vått!

For første gang har vi arrangert reistestertur i Norge, og valget falt på vakre Ålesund. Det angrer vi ikke på! Norge er absolutt en flott destinasjon for gruppeturer, og her kan du se hvorfor.


Vi har laget en blogg fra turen for å gi deg litt inspirasjon på hvordan en gruppetur til Ålesund kan se ut. La deg inspirere og les bloggen her!

Det er selvsagt mange ting å gjøre i Ålesund, og vi hjelper deg med å skreddersy et opplegg som passer din gruppe perfekt - og ikke minst er mest mulig prisgunstig!

Under ser du programmet fra vår #Reisestestertur, som gir deg et innblikk i noe av aktivititetene som er tilgjengelig i flotte Ålesund og omegn.

 

Dag 1

Klokken 16.00: Ankomst Vigra Lufthavn, Ålesund Buss til  Valderøy Havn  hvor RIB-båtene venter

Klokken 17.00-19.00: Wildlife Sea Safari fra Valderøy. Her får adrenalinet fritt spillerom på en spennende safari til sjøs i åpen hurtiggående RIB. Se Ålesund fra sjøsiden, besøk selkolonier og opplev lundefugl og havørn på fuglefjellet Runde.

Klokken 19.00-20.00: Innsjekk på Radisson Blu Hotel Ålesund. Hotellet ligger midt i byen med en unik utsikt over fjorden, og ble bygget i år 2000. Radisson Blu Hotel Ålesund  gjenspeiler den spesielle jugend-arkitekturen som byen er så kjent for

Klokken 20.00: Middag på Bulls Brygge på Radisson Blu Hotel Ålesund. 3-retters servert med nydelig havutsikt og solnedgang.


Dag 2

Klokken 09.30: Avreise med MS Legona til Langevåg og Devoldfabrikken. Dette er stedet for deg som vil oppleve shopping på en ny og annerledes måte. Her finner du både outletbutikker, gallerier, restauranter og museum. Shopping og kultur i skjønn forening!

Klokken 11.30: Lunsj på Devoldfabrikken

Klokken 12.30: Tilbake i båten MS Legona. Turen går videre til Øye i Norangsfjorden.

Klokken 13.30: Ved ankomst til Øye er det klart for helikopter sightseeing over sunnmørsalpene. Få en smakebit på skikkelig magesug, føl litt på høydeskrekken og på hvordan 1G føles. Garantert en opplevelse for livet!

Klokken 14:00: Besøk på ærverdige Hotel Union Øye. Her blir det omvisning og historiefortelling fra hotellets 125- årige historie. Avslutter med servering av hjemmelaget eplekake.

Klokken: 15.00: MS Legona tar turen tilbake mot Ålesund, men først et stopp på Trandal og Christians Gaard Bygdetun. Opprinnelig en gård som er bygget om til pub og vertshus.  Her blir det servert øl med utsikt!

Klokken 16.00: Ankomst Ålesund.

Klokken 16.00-19.30: Tid på egen hånd Klokken

19.30: Aperetif på Hotel Brosundet

Klokken 20.00: Middag på gourmetrestauranten Maki. Restauranten er drevet av kjøkkensjef Lars Petter Vikanes og hans kjøkkenteam. De finner stadig nye måter å tilberede sesongens ferskeste råvarer – og i dette tilfellet betyr det fisk som er fanget i løpet av natten eller grytidlig samme morgenen.


Dag 3

Klokken 08.15: Utsjekk av hotellet.

Klokken 08.30: RIB-båt til Skodje og snorkling i Skodjestraumen. Visste du at Sunnmøre er et av de mest attraktive dykkermålene i Nord-Europa? I Skodjestraumen er fjorden så grunn at du kan se det yrende livet i havet fra vannoverflaten.

Klokken 11.00: Buss til Storfjord Hotel. Storfjord Hotel er et idyllisk boutiquehotell som ligger i den vesle fjordbygda Glomset

Klokken 11.15: Dusj og lunsj på Storfjord Hotel. Kjøkkenet på Storfjord Hotel er ledet av kjøkkensjef Nils Henning Nesje som er en av Norges aller fremste innen lokale matopplevelser.

Klokken 13.00: Buss til Ålesund med stopp på Fjellstua. Utsiktspunktet over Ålesund by.

Klokken 13.15: Buss til Vigra Lufhavn

Takk for turen!

 

Send en forespørsel i dag!

Pris per forespørsel. 

 

BHRWEB01 [C35853 07.12.2016 09:45:57]