Gruppeturer

En gruppereise kan være så mangt. Avdelingstur, belønningstur eller kundetur. Vi hjelper med det du trenger underveis: Fly, hotell, transport, restauranter og aktiviteter.


Det å dra ut av kontoret med mange kollegaer er alltid en opplevelse som gjør noe
med deg. Vår spesialitet er å finne de rette stedene, de morsomme opplevelsene og
sørge for at turen blir en snakkis som man kan leve lenge på. Vil du selv nyte turen, stiller vi gjerne opp som reiseleder.

 

Når vi håndterer en gruppetur jobber vi i 3 ulike faser:

 

1. Planlegging
En vellykket gruppetur krever profesjonell planlegging: Hvilken destinasjon som anbefales, hvilken flyrute som er billigst og mest effektiv, hvor bør gruppen bo, hvilke aktiviteter og restauranter sørger for å sette prikken over i’en på turen og hvilken samarbeidspartner er best på den valgte destinasjonen?

2. Gjennomføring
Reisen starter fra deltakeren går ut døren, og ved hjelp av eventportalen og informasjon i forkant gjør at reisen føles nærme flere uker i forveien. På flyplassen møtes gruppen av en reiseleder som sørger for at innsjekk og flyturen går på skinner. Reiselederen ligger i forkant under hele turen og kvalitetssjekker at transport, hotell, møterom, restauranter og aktiviteter er som forventet.

3. Evaluering
I etterkant av arrangementet evalueres turen av både kunde og prosjektleder. Hva gikk bra, hva er forbedringspunkter? Spørreundersøkelse blir sendt til kunden og deltakerne. Evaluering av underleverandører og samarbeidspartnere blir også gjennomgått.

 

Les også: Slik får du en vellykket gruppetur

 

Les også: Slik får du full kontroll på dine arrangement


Les også: Om våre tilleggstjenester

 

Send oss en forespørsel 

 

BHRWEB01 [C35853 07.12.2016 09:45:57]