Konferanser

Det er mye å huske på ved gjennomføring av konferanser. Skal det være parallelle sesjoner eller gruppearbeid? Ønsker dere et konferanserom med dagslys og god luft? Energirik mat? Det er mange flotte konferansehotell, vi finner det som passer for ditt arrangement.

 

Kjært barn har mange navn. Vi har kalt det for konferanser i Berg-Hansen.
Mange kaller dette for kickoff, arrangementer, events, samlinger og kurs. Uansett hva du kaller det, vi hjelper deg med alt fra transport for deltakere, overnattingsmuligheter,konferanserom, faglig og sosialt innhold. Oppsummert i tre ord, sier vi at vi tilbyr oversikt, kontroll og kreativitet. Vi er stolte av å ha bransjens mest erfarne, reiserådgivere prosjektledere og produsenter.

 

En konferanse inneholder mange detaljer og elementer, og vi deler prosessen inn i  3 deler:

 

1. Kartlegging
Kartlegge hva kunden ønsker å oppnå med konferansen. Utarbeide konsept og være en kreativ rådgiver som sørger for en rød tråd rundt hele arrangementet. Finne riktig sted/lokale, riktig konferansier og riktig underholdning til målgruppen og budsjett. Forhandle frem beste pris og betingelser på vegne av kunden.

2. Planlegging
Påmelding og informasjon tilrettelagt på eventportalen. Plan for gjennomføring: kreativt/produksjon, grafisk profil og trykksaker, video, foredragsholdere, underholdning, pauseinnslag m.m. Praktisk: transport, kjøreplan, pause, måltilder og festmiddag.

3. Gjennomføring
Prosjektleder har oversikt over at alle involverte leverandører leverer i henhold til kjøreplan; lyd, lys, underholdning og servering. Registrering av deltakere og sørge for at alle får rett informasjon til rett tid. Prosjektleder/ produsent er til stede for å sørge for at konferansen går sømløst fra A til Å.

 

Les også: Slik får du en vellykket konferanse

 

Les også: Slik får du full kontroll på dine arrangement

 

Les også: Om våre tilleggstjenester

 

Send oss en forespørsel 

BHRWEB01 [C35853 07.12.2016 09:45:57]