Costa del Sol fra Bergen

Bli med på Seniortur fra Bergen til vakre Costa del Sol og Torremolinos. Turen går fra 18. mars til 1. april 2017 med egne reiseledere.

Vi skal bo i Torremolinos, som er en av Spanias eldste feriesteder. Her finner en langstrakte strender med en flott strandpromenade. Gågater som tilbyr alt fra klær til gode restauranter og barer. 

Området heter Andalucia. Kulturtilbudet er stort og det vrimler av vakre, hvite landsbyer, katedraler og mauriske slott. Vi har lagt opp til spennende utflukter under oppholdet.

Disse utfluktene er inkludert i prisen: Malaga by, som er hovedstaden på Costa del Sol. Her finnes en eldre bykjerne med lang historie. Vi spiser selvsagt lunsj på en ekte tapas restaurant. Fritid til shopping eller sightseeing før vi drar tilbake på ettermiddagen.

Mijas Pueblo, en ettermiddagsutflukt til Mijas - en av de hvite landsbyene i fjellsiden. To nydelige kirker, botanisk hage, kunstmuseum og vinmuseum er noe av det en kan oppleve. Selvsagt også eseltaxiene som landsbyen har.

Gibraltar, en fulldagsutflukt til Gibraltar. En helt spesiell by med stor miks i nasjonaliteter. Opplever byen med sine trange gater, havnen og panoramautsikt til Algeciras. Om ettermiddagen drar vi tilbake til hotellet.

Praktisk informasjon:

Avreise: Bergen 18.mars kl 1315, ankomst Malaga kl 1715.

Retur fra Malaga1.april kl1050, ankomst Bergen kl. 1440-

 

Pris fra kr. 13950,- pr person som inkluderer:

Fly t/r, bagasje, all transfer som vist i programmet, delt dobbelt rom, frokost og middager hver dag. Drikke inkludert til maten.
Skandinavisktalende guide som er  med på alle utflukter

 Tillegg for enkelt rom kr. 3950,- pr person for oppholdet.

Bestillings frist, snarest !  Få seter igjen.

Kontakt:

Ring oss 55 08 80 00 eller send en epost: arriva@berg-hansen.no

Les mer og meld deg på her!

 

 

BHRWEB01 [C35853 07.12.2016 09:45:57]