Hvorfor bruke Berg-Hansen? Her er 5 gode grunner.

1. BESTILL ENKELT SELV

Det raskeste og enkleste er å bestille reiser på vår selvbetjeningsløsning, Berg-Hansen webgate. Her får du fly, hotell, leiebil og tog - alt på ett sted. Når du er på farten er det enkelt å bestille eller endre reiser på vår app. Både i selvbetjeningsløsningen og på app får du selvfølgelig tilgang til bedriftens avtalepriser, samt alle markedspriser.

Logg inn øverst til høyre på siden for å bestille reiser.

 

2. DU FÅR ALLTID HJELP

Vil du heller snakke med noen? Våre reiserådgivere sitter klare til å hjelpe deg døgnet rundt - alle dager i uken.

Telefon: 08050
E-post: bestilling@berg-hansen.no

 

3. SPAR PENGER

Når bedriftens reiser blir samlet på ett sted får du full kontroll over alle reiseutgifter. De ansatte bruker mindre tid på å organisere jobbreiser, og kan fokusere på det de faktisk er ansatt for å gjøre.

 

4. NÅR NOE UFORUTSETT SKJER

Orkan, streik eller ulykke? Vår egen beredskapsgruppe overvåker hendelser 24 timer i døgnet og varsler deg når noe skjer. Vi gir deg oversikten over hvor de reisende i bedriften befinner seg, og hjelper de trygt hjem.

 

5. GRUPPER & KONFERANSER

Skal du arrangere gruppereise, konferanse, teambuilding eller tidenes kickoff? Erfarne reiserådgivere sørger for at alt fra planlegging til gjennomføring av både små og store arrangementer går på skinner.

 

Nyansatte Mandag 042 Connie Hage Stoerseth 200          "Jeg bruker Berg-Hansen på alle mine jobbreiser og er kjempefornøyd. Aldri feil i bestillingene og utrolig lett å bestille. Behøver man å endre fly i løpet av reisen, så stiller de opp og hjelper til "Connie, kunde i Berg-Hansen

 

Slik blir du kunde

 

Var denne siden nyttig?BHRWEB01 [C35853 07.12.2016 09:45:57]