Eksklusive Olbia på Costa Smeralda, Sardinia

Den italienske øya, Sardinia, er kjent for langstrakte strender og pittoreske landsbyer. Nordøst på øya finner du den lille havnebyen, Olbia, som ligger i et område med kallenavnet «Costa Smeralda» – oversatt til Smaragdkysten. Dette er det mest eksklusive området på øya, som betyr at du kan oppleve priser som er litt høyere enn andre steder på Sardinia. Men akk så flott det er her!
Passer for

Høydepunkter

Olbia er en populær destinasjon på Sardinia, og byen er full av aktiviteter – enten du vil slappe av på en av de hvite strendene i nærheten, shoppe på eksklusive butikker eller spise på en av de mange restaurantene. Byen er gammel, med mye historie, og har flere historiske monument og arkeologiske utgravninger både i- og rett utenfor byen.

Du flyr med direktefly fra Oslo til Olbia (onsdager og lørdager), og flyturen er på litt over 3 timer. Vi anbefaler å leie bil da alle strendene er i kjøreavstand, og med bil kan du enkelt få med deg andre unike perler rundt på øya. Veiene på Sardinia er stort sett fine, og du kjører fra nord til sør på 4-5 timer.

 • Meld deg på en båttur langs kysten, og se øya fra en annen vinkel. Svøm i krystallklart vann og nyt solen på dekk.
 • Det kan fort bli varmt midt på dagen, og shopping er den perfekte aktiviteten for å få en pause fra solsteiken. Olbia er en av de beste shoppingstedene på Sardinia, og her finner du både store kjøpesentre og mindre handlegater.
 • Er du interessert i historie kan vi anbefale et besøk til byens arkeologiske museum, hvor du kan se rester fra skip og annet spennende fra romertiden. Er du klar for en liten kjøretur bør du også ta turen til Area archeologica di Tharros, som ligger 2,5 times kjøretur unna.
 • Sardinia er full av vakre strender, og ca. 10 minutters kjøretur fra Olbia finner du strandperler som Spiaggia Pittulongu og Spiaggia Lido del Sole.
 • Dersom du ønsker å se mer av øya mens du er her, kan vi også anbefale landsbyene Oristano, Bosa og Alghero.
 • Vi må ikke glemme maten, som er utrolig viktig for folket på Sardinia. Her finner du fersk fisk, nydelig kjøtt, nylaget pasta og dagsfersk tomatsaus.

 

Til denne reisen anbefaler vi at du setter av minimum 1 uke, for å kunne kombinere avslapping med opplevelser. Ønsker du å leie bil når du ankommer Sardinia? Vi hjelper deg gjerne med å finne den riktige bilen.

Overnatting

Colonna Palace Mediterraneo - Stor dobbeltseng med hvitt sengeteppe. Utgang til balkong. Skrivebord med rød stol, og hvit lampe. Foto WebBeds

Colonna Palace Mediterraneo

Dette er et 4-stjerners hotell beliggende midt i byen. Rommene er delikate, og alle har privat bad med dusj og toalett. Her er det gratis WIFI og gratis parkering. Frokost er ikke inkludert, men kan kjøpes på stedet.

Mercure Olbia

4-stjerners hotell beliggende midt i hjertet av Olbia. Rommene er komfortable, og har privat bad med dusj og toalett. WIFI mot ekstra kostnad og gratis parkering. Frokost er ikke inkludert, men kan kjøpes på stedet.
Hotel Speraesole - stor dobbelseng med blått sengeteppe. To sengelamper, og glassdører til balkong. Foto WebBeds

Hotel Speraesole

Dette er et 4-stjerners hotell beliggende litt utenfor byen, og litt nærmere stranden. Hyggelige rom med privat bad, dusj og toalett. Gratis WIFI og gratis parkering. Frokost er ikke inkludert, men kan kjøpes på stedet.

Turen i bilder

Eksklusive Olbia på Costa Smeralda, Sardinia

 • Pris per person
  Fra kr 12.180,-
 • Reiselengde
  7 dager
 • Reisedato
  Juni til august
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • Fly Created with Sketch.
  Fly Oslo - Olbia tur/retur
 • Icons/Bagasje ferie Created with Sketch.
  1 stk. innsjekket bagasje à 23 kg
 • Icons/Bagasje ferie Created with Sketch.
  1 stk. håndbagasje à 10 kg
 • Hotel Created with Sketch.
  Overnatting
 • Icons/Feriehus Created with Sketch.
  Aircondition
 • Bil Created with Sketch.
  Parkering

Interessepunkter

Olbia flyplass
Colonna Palace Mediterraneo
Mercure Olbia
Hotel Speraesole
Oristano
Bosa
Museo Archeologico di Olbia
Area archeologica di Tharros