Feriehus i Kroatia – et fantastisk ferieland

Bilfrie øyer med sandstrender, naturskjønne områder for ro og fred, koselige småbyer med restauranter i vannkanten, shopping og storby, kultur og historie, aktiviteter for barn og voksne.. Kroatia har alt!

Kroatenes gjestfrihet og åpenhet tiltaler oss nordmenn. Et behagelig klima, frodig natur, krystallklart hav og deilige strender, er noe vi setter stor pris på. Kombiner dette med bilfrie øyer, pittoreske landsbyer, koselige restauranter og et utsøkt kjøkken – da har du feriemålet for en perfekt ferie.
Passer for

Høydepunkter

Er du på jakt etter feriehus i Kroatia, så kan vi hjelpe deg! Her inne ser du tre eksempler på hus i områdene Mlini, Lopud og Sumartin. Nedenfor kan du lese litt mer om de ulike stedene.

 • Mlini er en idyllisk liten landsby midtveis mellom flyplassen og Dubrovnik. Her kan du nyte en fredfull badeferie på mange flotte strender, samtidig som gamlebyen i Dubrovnik ikke er langt unna. Den pittoreske landsbyen var tidligere kjent for sine mange vannmøller (Mlini betyr mølle) og er omringet av usedvanlig frodig vegetasjon med palmer og høye sypresser. Mlini ligger i en vakker bukt med turkis-blått hav og bak landsbyen troner høye fjell. 
 • Den vakre øya Lopud ligger like nordvest for Dubrovnik og tilhører øygruppen Elafiti, kun 50 minutters tur med rutebåten. Øya er bilfri og med flotte sandstrender, et paradis for barnefamilier. Med langgrunne sandstrender, bilfrie gater og et lite og oversiktlig bysentrum føles det trygt å slippe barna av gårde på egenhånd, både om dagen og på kvelden. Du finner også noen av Dubrovnik-områdets beste restauranter her, hvor internasjonale kjendiser ankrer opp yachtene sine i bukten for å spise på en av disse. 
 • Den idylliske landsbyen Sumartin ligger helt på øst-spissen av øya Brac, kun en kort fergetur fra fastlandet. Sumartin er en fredelig «oase», litt vekk fra de store turisthordene. Landsbyen, som ligger i en skjermet bukt med en liten båthavn, har et begrenset men godt utvalg av restauranter og kaffebarer. Her finner du også en velutstyrt matvarebutikk og baker. Nærmeste strand ligger rett ved havna i sentrum og langs sjøen i begge retninger, er det strender, badeviker og svaberg med oppmurte brygger og badetrapper. 

 

NB! Sesongen er fra ca. april til oktober. I høysesongen (skoleferien) er det ønskelig med opphold på minimum én uke, ofte lørdag til lørdag (med unntak). Ved bestillinger på mindre enn 5 dager kan leieprisen i noen tilfeller øke med inntil 30 prosent per natt. Turistskatt på EUR 2 per person per dag kommer i tillegg. Depositum kan kreves på noen steder. 

Overnatting

Et lite rundt basseng og en oransje sittegruppe med parasoller. Foto
Fra kr 11.385,- per natt

Mlini hus nr. 3

Et innholdsrikt hus med fire rom, en studioleilighet og to leiligheter, men som leies ut som en stor villa. Frokost er inkludert og kan nytes på den store terrassen på fremsiden av huset, med vakker utsikt mot sjøen. Uteområde med basseng og solstoler, og nærmeste strand er knappe 200 meter. Stedet egner seg godt for en stor gruppe som reiser sammen. Her kan det bo inntil 21 personer totalt.
Lite basseng medsteinheller rundt og et murhus i bakgrunnen. Foto
Fra kr 6.520,- per natt

Lopud hus nr. 8

Moderne villa med basseng i et rolig område, men likevel kun 7-8 minutters gange til nærmeste strand og restaurant. Villaen har stor uteplass med svømmebasseng, solstoler og skyggefull spiseplass. Den leies ut som en boenhet, men består av to separate leiligheter med totalt 5 soverom. Begge enhetene har 2 bad, kjøkken, oppholdsrom og terrasse. Totalt kan det bo inntil 14 personer i villaen.
Uteområde med sittegruppe og et lite basseng i bakgrunnen. Foto
Fra kr 9.050,- per natt

Sumartin hus nr. 6

Huset ligger i sentrum av Sumartin og er en romslig steinvilla med et flott utendørsområde. Villaen har sjøutsikt og på det koselige uteområdet er det basseng, solstoler, sittegrupper og et skyggefullt område med bord og stoler for utendørs måltider. Her bor du skjermet i et stille og rolig område, men samtidig svært sentralt. Totalt kan det bo inntil 10 personer i denne villaen.

Turen i bilder

Feriehus i Kroatia – et fantastisk ferieland

 • Pris per person
  Fra kr 6.520,-
 • Reiselengde
  Du bestemmer
 • Reisedato
  April til oktober
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • Hotel Created with Sketch.
  Overnatting
 • Svømmebasseng Created with Sketch.
  Basseng
 • Icons/Feriehus Created with Sketch.
  Vaskemaskin
 • Icons/Feriehus Created with Sketch.
  Oppvaskmaskin
 • Icons/Feriehus Created with Sketch.
  TV
 • WiFi Created with Sketch.
  WIFI
 • Icons/Feriehus Created with Sketch.
  Aircondition
 • Strand hav Created with Sketch.
  Sjøutsikt
 • Strand Created with Sketch.
  Nærhet til strand

Interessepunkter

Mlini
Lopud
Sumartin