På utkikk etter feriehus eller hytte i Norge?

Norge – ditt nærmeste ferieland. Vurderer du hyttetur med vennegjengen? Eller ønsker du å leie et feriehus sammen med storfamilien? Her får du noen eksempler på hva vi kan hjelpe deg med.
Passer for

Høydepunkter

Vi tilbyr et stort utvalg av feriehus og hytter i Norge (og resten av Europa). Her ser du noen utvalgte hytter og priseksempler i Norge, som passer like godt på sommeren som vinteren. Dette er større hytter med plass til minimum 8 personer, og priseksemplene vi har lagt ved er pris for 4 voksne og 4 barn.


Prisene vil kunne variere ut fra antall personer, tidspunkt og lengde på oppholdet. Fortell oss hva du ønsker i forespørselen, så setter vi opp et tilpasset tilbud til deg.

Overnatting

Hytte på Golsfjellet
Fra kr 11.519,- for hele hytten

Golsfjellet

Sjarmerende tømmerhytte på solrik tomt, med flott utsikt. Denne er ypperlig for barnefamilier, og er perfekt for aktiviteter som fotturer, langrenn og aking. Den har 3 soverom, hems, 1 baderom og badstue. Rommer 8+3 personer.
Hytte i Hemsedal
Fra kr 20.069,- for hele hytten

Hemsedal

Arkitekttegnet hytte, hvor du kan sitte i tårnet og se på stjernene. Den ligger solfylt til med flott utsikt til fjellene. Skiløyper og alpinbakke er like i nærheten, og hytten har 4 soverom og 1 baderom. Her får du plass til maks 8 personer.
Hytte på Ustaoset
Fra kr 20.219,- for hele hytten

Ustaoset

Hytten har panoramautsikt over fjellkjeder og vakker norsk natur. Langrennsløypene er like utenfor døra og Geilo skisenter er kun en 15 minutters kjøretur unna. Hytten har 4 soverom og 2 baderom, og rommer maks 8 personer.
Hytte i Valdres
Fra kr 23.740,- for hele hytten

Valdres

Hytten har en romslig tomt og flott utsikt til fjellet. Den har også en stor terrasse med peis, oppkjørte langrennsløyper rett ved og kun 1 kilometer til alpinbakken. Hytten har 5 soverom og to baderom, og rommer maks 13 personer.

Turen i bilder

På utkikk etter feriehus eller hytte i Norge?

 • Pris per person
  Fra kr 11.519,-
 • Reiselengde
  8 dager
 • Reisedato
  Når du vil
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • Hotel Created with Sketch.
  Overnatting

Interessepunkter

Golsfjellet
Midt mellom Hallingdal, Hemsedal og Valdres finner du Golsfjellet. Et eldorado for hele familien med mange aktiviteter og storslagen utsikt hvor enn du snur deg.
Hemsedal
Hemsedal er en liten bygd, men har et av Norges beste områder for skikjøring og variert løypetilbud. Midt mellom Oslo - Bergen og Jotunheimen - Hardangervidda med kun én times kjøring til fjordene.
Ustaoset
Ustaoset ligger 990 meter over havet, med Hallingskarvet som nærmeste nabo. Kun 10 minutter med buss, tog eller bil til Geilo hvor det finnes shopping, et godt utvalg av restauranter og alpinbakker. Ustaoset har egen togstasjon.
Valdres
Valdres ligger midt i Sør-Norge med gode skimuligheter i vinterhalvåret og flotte fotturmuligheter om sommeren og høsten. Uansett om du liker deg best i langrennsløypa, i alpinbakken, på topptur eller på kite, vil du elske Valdres!