Fjord Cruise, Fløibanen og byvandring i Bergen

Vi er vel ikke ferdige med å feriere i Norge? Bergen - byen mellom de syv fjell og Vestlandets hovedstad kan by på noen av landets mest berømte attraksjoner, natur, kultur og storbyopplevelser. I tillegg til reise og overnatting inkluderer dette tilbudet en heldags utflukt. Du får dra på Fjord Cruise gjennom Osterfjorden til den trange og idylliske Mostraumen, du får en spennende og lærerik guidet tur i Bergen sentrum, og en reise opp med Fløibanen.
Passer for

Høydepunkter

Heldags utflukten starter og ender på Zachariasbryggen ved Fiskemarkedet i Bergen. Dagen starter med en 3 timers fjordtur opp gjennom den 27 kilometer lange Osterfjorden til Mostraumen. Du får oppleve fjord og fjell og fantastisk natur. Båten har soldekk og tilbyr kjøp av forfriskninger i kiosken. Tilbake i Bergen blir det guidet tur for å oppleve Fiskemarkedet, Bryggen, Fløibanen og Mariakirken.

 

Priseksempelet er for flyreise på tilfeldig valgt dato. Fortell oss når og hvor du ønsker å reise fra, så setter vi opp et tilbud basert på dine ønsker.

 

Overnatting

Scandic Torget Bergen

Scandic Torget Bergen

Scandic Torget Bergen er et nyrenovert hotell som ligger i hjertet av Bergen sentrum. Like utenfor hotellet ligger Fisketorget, Bryggen og Fløyen. Hotellet har barception og døgnåpen shop.
Clarion Hotel Admiral Bergen

Clarion Hotel Admiral

Clarion Hotel Admiral ligger i den gamle og ærverdige pakkhusbygningen, like ved Strandkaien og kun 300 meter fra Fisketorget i Bergen. Fra hotellet kan du få en fantastisk utsikt over innseilingen til Vågen.
Hotel Norge By Scandic Bergen

Hotel Norge By Scandic

Hotel Norge By Scandic ligger like ved Byparken i Bergen sentrum, og er et ikon i Bergen. I 2018 ble hotellet totalrenovert og tilbyr 415 nye og lekre hotellrom i tillegg til spennende barer og restauranter.

Turen i bilder

Fjord Cruise, Fløibanen og byvandring i Bergen

 • Pris per person
  Fra kr 5.596,-
 • Reiselengde
  2 netter
 • Reisedato
  Når du vil
 • Avreise fra
  Stavanger
Hva er inkludert?
 • Fly Created with Sketch.
  Fly tur/retur Bergen
 • Icons/Bagasje ferie Created with Sketch.
  1 kolli bagasje
 • Hotel Created with Sketch.
  Overnatting i dobbeltrom
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Frokost
 • Kamera Created with Sketch.
  Utflukter som spesifisert under høydepunkter

Interessepunkter

Scandic Torget Bergen
Clarion Hotel Admiral
Hotel Norge By Scandic
Zachariasbryggen
Osterfjorden
Mostraumen
Bryggen
Fløibanen
Mariakirken