Fotballtur til London: Tottenham – Arsenal 27. april

Har du lyst til å reise til London for å se favorittlaget ditt spille på Tottenham Hotspur Stadium? Gjør deg klar for et forrykende oppgjør i Premier League når Tottenham møter Arsenal på hjemmebane, lørdag 27. april. Samle vennegjengen for en nervepirrende kamp mellom de to erkerivalene – det er nemlig få opplevelser som kan sammenlignes med det dere vil oppleve fra tribuneplassen!
Passer for

Høydepunkter

Sett av fredag til mandag! Som du vet flyttes ofte kamper i Premier League til søndag.

Når du ankommer Tottenham på selve kampdagen, vil du kjenne adrenalinet og spenningen bygge seg opp i kroppen. Tottenham er kjent for å ha en levende og lidenskapelig fotballkultur, og det er flere puber i nærheten av stadion hvor fansen samles før og etter kampen. Kjenn på skikkelig engelsk fotballstemning med en «pint» i hånden! Den gode stemningen fortsetter selvsagt inne på selve stadion, med Spurs-fans som synger, jubler og gir ubetinget støtte til laget sitt.

 • Har du lyst til å sitte på garderobeplassen til favorittspilleren din? Eller i trenerens stol ute på banen? Book deg inn på en Stadium Tour.
 • Et adrenalin-rush for å gjøre turen ekstra minneverdig? Utfordre hele vennegjengen til å bli med på «The Dare Skywalk»! Nyt utsikten fra taket på stadion før du rappellerer ned veggen!
 • VIP-billetter til kampen? Det fikser vi! Dersom du ønsker å unne deg litt ekstra luksus på stadion tilbyr vi billetter med bedre seter og tilgang til lounge.
 • Når du først er i London bør du benytte anledningen til å sjekke ut hva byen i seg selv har å by på! Ta den berømte «hop on-hop off» bussen – stopp på London Eye for å nyte utsikten fra 135 meters høyde, eller ta en gruppeselfie med vennegjengen foran Big Ben. I tillegg er England den klassiske pubens hjemland, og har et bredt utvalg av sportsbarer og puber for den fotballglade. Det er bare å glede seg!
 • Vi var på fotballtur i London i august og så Tottenham spille mot Manchester United. Nysgjerrig på hva du kan vente deg? Sjekk ut bloggen fra turen her!

 

Brenner hjertet ditt for et annet lag, eller ønsker du å se Tottenham spille mot et annet lag i Premier League? Ikke noe problem – send oss en forespørsel!


NB! Vi gjør oppmerksom på at prisen er en fra-pris og er per person basert på delt dobbeltrom. Pakken inkluderer ikke flyreisen, men den hjelper vi deg selvfølgelig mer enn gjerne med. Fortell oss hvor i Norge du ønsker å fly fra, så setter vi opp et komplett tilbud til deg.

Overnatting

Oppredd seng på hotellrom. Foto
3 stjerner

Premier Inn London Farringdon (Smithfield) Hotel

Hotellet ligger nær butikker og spisesteder i et livlig område av London, kun 6 minutters gange fra Farringdon Station og 8 minutter fra St. Paul's Cathedral. Gratis Wi-Fi, samt TV og te/kaffe på rommet.

Se hotellets nettside for korrekte bilder.

Turen i bilder

Fotballtur til London: Tottenham – Arsenal 27. april

 • Pris per person
  Fra kr 8.890,-
 • Reiselengde
  3 netter
 • Reisedato
  26. april 2024
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • Hotel Created with Sketch.
  3 netter i delt dobbeltrom
 • tickets copy Created with Sketch.
  Offisielle standardbilletter til kamp

Interessepunkter

Premier Inn London Farringdon Hotell
Dette 3-stjerners hotellet ligger sentralt med alt London har å tilby rett utenfor døren.
Tottenham Hotspur Stadium
Tottenham Hotspur Stadium er hjemmebanen til Tottenham Hotspurs. Stadion ligger nord i London, og er tilgjengelig med undergrunnsbane og buss. Stadion er den nyeste i London, og har en tilskuerkapasitet på hele 62.850 personer. Stadion er en attraksjon i seg selv, med god mat og en rekke aktiviteter.
London
Englands hovedstad er vanskelig å ikke elske. Byen er en fantastiske miks av historie, tidløs tradisjon og moderne byliv! Her kan du forvente deg matopplevelser i verdensklasse, utmerket shopping, og en lang rekke morsomme attraksjoner og opplevelser for alle aldersgrupper og interesser.