Gruppereise: Cruise i Karibia med reiseleder, fly og hotell

Vi i Berg-Hansen Cruise Collection har gleden av å invitere til en fantastisk reise i Karibia med Oceania Cruises høsten 2022. I løpet av dette cruiset vil du kunne oppleve noen av de største høydepunktene i det karibiske hav: Bahamas, Jamaica, ABC-øyene, Grenada, St. Kitts, Guadeloupe og Barbados står alle på listen over anløpshavner. Velkommen om bord!
Passer for

Høydepunkter

Krystallklart vann, sand mellom tærne, beroligende palmesus og uslåelig atmosfære – velkommen til Karibia! Vi er klare for å gjenoppdage verden, og inviterer derfor til en reise fullspekket av opplevelser. Elisabeth M. Bråthen, som kjenner Oceania Cruises svært godt, vil delta som reiseleder fra Berg-Hansen Cruise Collection, og i prisen inngår flyreiser, hotell i Miami før cruiset, transfer hotell – skip og skip – flyplass, 12-netters cruise med Sirena, drikkepakken «House Select», alle måltider om bord og tips til personalet. Vi gleder oss!

Noen av høydepunktene på seilingsruten:

 • Miami er det virkelig noe for alle! Her er det høy kjendisfaktor, vakre sandstrender, varierte shoppingmuligheter og mange attraksjoner for arkitektur- og kunstinteresserte. Vi ankommer byen én dag før utseiling, slik at du har mulighet til å utforske byen på egenhånd før Karibia står for tur.
 • Første stopp på seilingsruten er den private øya Great Stirrup Cay på Bahamas hvor du kan danse til musikk fra det lokale bandet eller slappe av i en privat strandhytte. Du kan også bade, snorkle, padle kajakk eller invitere noen av de andre cruisegjestene med på en runde volleyball.
 • Aruba, Bonaire og Curaçao er de såkalte ABC-øyene – en populær øygruppe som ligger langt sør i Det karibiske hav. Arubas befolkning er vennlige mennesker som gjerne ønsker turister velkommen. Mens Bonaire er et eldorado for dykkere og snorklere, er Curaçao den livligste av de tre nederlandske øyene.
 • Duften av kanel og muskat er fremtredende lenge før vi ankommer St. George’s på Grenada. Her kan du for eksempel ta turen til et destilleri for å se hvordan øyas sukkerrørsaft først omgjøres til sirup og deretter til rom. Mye mulig det også er lov med en smaksprøve, hvis det er av interesse?
 • Med mer enn 1/4 av øya satt av til nasjonalpark, og med en regnskog som faktisk vokser fremfor å krympe, er St. Kitts en frodig og vakker øyperle som du kan glede deg til å oppleve! Svev gjennom The Valley of the Giants med zipline, gå til Sofa Rock (som er hetten på en fremdeles ulmende vulkan) eller grip sjansen til å bare slappe av på en av de mange strendene som er beskyttet av korallrev.
 • På Guadeloupe er det duket for en herlig blanding av det ekte karibiske, en chic fransk atmosfære, ferskgrillet sjømat og solskinn stort sett hele året. Her står Reggae-musikken sentralt, og de besøkende tar gjerne turen til den aktive vulkanen La Grande Soufrière, til øyas lille zoologiske hage eller de spektakulære fossefallene i Basse-Terres jungel.
 • Vi ankommer Bridgetown på Barbados kl. 8 om morgenen og gjør oss klare for å ta farvel med Sirena for denne gang. På havnen venter en buss som tar oss til flyplassen for siste del av reisen hjem til Norge. Takk for turen, og på gjensyn!

 

Fra-priser per person i delt dobbeltlugar*:

 • Innvendig lugar: Pris fra 36.170,- per person (kat. F).
 • Penthouse Suite, ca. 30 km. (kun 2 ledige på seilingen): 55.800,- per person (kat. PH2).

 

Drikkepakke:

«House Select» (verdi fra $39.95 p.p./dag) og inkluderer ubegrenset mengde Champagne, vin og øl på glass under lunsj og middag. Man kan om ønskelig oppgradere drikkepakken til «Prestige» for en ekstrakostnad på ca. €18 p.p./dag, som inkluderer alkoholholdig drikke også utenom måltider.


Inkludert ved bestilling av Penthouse Suite (i tillegg til drikkepakke og øvrige nevnte goder):

 • Tidlig innsjekking på skipet (kl. 11) og prioritert bagasjelevering.
 • 24-timers butlerservice.
 • Champagneflaske på ombordstigningsdagen.
 • Fersk frukt på suiten hver dag.
 • Prioritert reservasjon i spesialrestaurantene.
 • Ubegrenset tilgang til spaavdelingen.
 • Tilgang til utvalgte aviser.
 • Gratis vaskeritjenester (enkelte forbehold).


*Prisene er fra-priser og basert på valutakurs per 02.09.21. Kontakt oss for priser på øvrige lugarer og suiter. Flyreise gjelder tur/retur Oslo i økonomiklasse (avreise fra andre norske byer på forespørsel). Vi tar forbehold om eventuelle endringer innen sluttfaktura, inkl. pris- og/eller valutaendringer. Reiseleder ved min. 20 deltakere.

Turen i bilder

Din reiseleder

Elisabeth Bråthen foran cruiseskip

Elisabeth M. Bråthen, Senior Cruise Advisor

Reiseleder for denne turen er Elisabeth M. Bråthen fra Berg-Hansen Cruise Collection, som har lang fartstid innen både reiseliv og cruise. Hun kjenner Oceania Cruises godt og har vært i Karibia flere ganger tidligere, men gleder seg nå spesielt til å oppleve ABC-øyene for første gang. Kontakt Elisabeth på tlf. 67 20 80 00 eller på e-post til ebra@berg-hansen.no, for en uforpliktende cruiseprat.

Gruppereise: Cruise i Karibia med reiseleder, fly og hotell

 • Pris per person
  Fra kr 36.170,-
 • Reiselengde
  15 dager
 • Reisedato
  27. november - 11. desember 2022
 • Avreise fra
  Oslo
Hva er inkludert?
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Reiseleder fra Berg-Hansen Cruise Collection
 • Fly Created with Sketch.
  Fly tur/retur Oslo (andre norske byer på forespørsel)
 • Hotel Created with Sketch.
  En overnatting på hotell i Miami inkl. frokost
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Transfer hotell - skip og skip - flyplass
 • boat copy Created with Sketch.
  12-netters cruise om bord Sirena
 • restaurant copy 3 Created with Sketch.
  Alle måltider om bord - inkl. spesialrestauranter
 • WiFi Created with Sketch.
  WiFi om bord
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Drikkepakken House Select (verdi: Fra $39.95 p.p./dag)
 • Kredittkort Created with Sketch.
  Tips til personalet om bord

Dagsprogram

SØNDAG 27. NOVEMBER - OSLO
Flyreise Oslo - Miami
Detaljer kommer nærmere avreise.
SØNDAG 27. NOVEMBER - MIAMI
Miami (Florida), USA
Ankomst Miami og transfer til hotellet for overnatting. Frokost inkludert.
MANDAG 28. NOVEMBER - MIAMI
Ombordstigning og utseiling, Miami
Vi går om bord i Sirena fra kl. 13 og seiler ut fra Miami kl. 21.
TIRSDAG 29. NOVEMBER - BAHAMAS
Great Stirrup Cay, Bahamas
Første stopp på seilingsruten er Bahamas og den private øya Great Stirrup Cay, som eies av Norwegian Cruise Line. Her kan vi nyte livemusikk, slappe av i en privat strandhytte, bade, ta en kajakktur eller invitere nye venner til en runde volleyball.
ONSDAG 30. NOVEMBER - SJØDAG
Dag på havet til fri disposisjon.
TORSDAG 1. DESEMBER - JAMAICA
Port Antonio, Jamaica
Den vakre boutique-havnen i Port Antonio er et perfekt eksempel på Moder Jords fineste verk. Byen ligger ved foten av Jamaicas første UNESCOs verdensarv-sted; fjellene Blue og John Crow, og gir den perfekte basen for å utforske den omkringliggende nasjonalparken.
FREDAG 2. DESEMBER - SJØDAG
Dag på havet til fri disposisjon.
LØRDAG 3. DESEMBER - ARUBA
Oranjestad, Aruba
SØNDAG 4. DESEMBER - CURACAO
Willemstad, Curaçao
MANDAG 5. DESEMBER - BONAIRE
Kralendijk, Bonaire
Gå en tur i Washington-Slagbaai Nasjonalpark og se etter fugler, øgler og leguaner. Snorkle i safirhavet omgitt av tropisk fisk. Besøk en sommerfuglhage, padle kajakk gjennom mangrover, se den berømte saltvannsjøen Gotomeer, fiskebåtene langs Playa Pabou-sjøen, eller nyt et rolig øyeblikk på Pink Beach eller ved Lourdes-grotten.
TIRSDAG 6. DESEMBER - GRENADA
St. George's, Grenada
Hvis variasjon er livets krydder, er Grenada smaken av tropene. De berusende aromaene av muskat, kanel og nellik fyller luften uansett hvor du går. Velg mellom 45 solkyssede strender å slappe av på eller ta turen til den jungelbelagte fjellkjeden for mer robuste opplevelser
ONSDAG 7. DESEMBER - SJØDAG
Dag på havet til fri disposisjon.
TORSDAG 8. DESEMBER - ST. KITTS
Basseterre, St. Kitts
Her blir man møtt av et folk med åpne armer. Med mer enn 1/4 av øya satt av til nasjonalpark, og med en regnskog som faktisk vokser fremfor å krympe, er St. Kitts en frodig og vakker øyperle som du kan glede deg til å oppleve!
FREDAG 9. DESEMBER - GUADELOUPE
Pointe-à-Pitre, Guadeloupe
Noen ganger referert til som "Butterfly Island" på grunn av sin form, er Guadeloupe en oversjøisk region i Frankrike. Enten du besøker de spektakulære fossefallene i jungelen, tar en naturskjønn tur til toppen av vulkanen La Grande Soufrière eller prøver lokal rom på et destilleri, vil du finne et variert utvalg av aktiviteter på denne øya..
LØRDAG 10. DESEMBER - BARBADOS
Bridgetown, Barbados
Vi ankommer Barbados tidlig om morgenen og det er på tide å pakke sammen kofferten før ilandstigning og transfer til flyplassen. Flydetaljer kommer nærmere avreise.
SØNDAG 11. DESEMBER - OSLO
Oslo Lufthavn, Norge
Vår siste felles destinasjon på reisen er ved ankomst på Oslo Lufthavn. Takk for turen og på gjensyn!