, ,

Høstferien 2024: Ta med familien på cruise i Middelhavet

Er du klar for en uforglemmelig høstferie? Royal Caribbeans oppgraderte «Voyager of the Seas» er fullpakket av lekne aktiviteter og et hav av muligheter for både voksne og barn - enten du liker action eller ønsker å slappe av. Det beste av alt er at du får oppleve fantastiske destinasjoner som Barcelona, Valencia, Provence, Nice, Korsika, Firenze og Roma på én og samme tur!
Passer for

Høydepunkter

Skipet har totalt 15 dekk, fylt med alt du trenger for et spennende og innholdsrikt opphold.

 • Høydepunktene står på rekke og rad på denne seilingen i Middelhavet. I dagsprogrammet nedenfor finner du en detaljert beskrivelse av reiseruten, som går fra Barcelona og er innom spennende destinasjoner i Frankrike og Italia, før endestasjonen i Roma.
 • Alle måltider er inkludert, og du kan velge blant mange ulike restauranter og kafeer. Det finnes også flere spennende a la carte restauranter hvor du kan betale et lite mellomlegg for å nyte et måltid. Ønsker du drikkepakke, kan dette bestilles inntil 5 dager før avreise.
 • Glad i underholdning og show? Da er det lurt å planlegge hvilke show du ønsker å få med deg og legge måltidene dine opp etter dette, så tidene ikke kolliderer. Voyager tilbyr blant annet isshowet «Ice Odyssey» og Broadwayshowet «Broadway Rhytm and Rhyme». Inkludert i prisen selvfølgelig.
 • Det er helt umulig å kjede seg om bord. Prøv deg i vannskliene over tre etasjer, kjemp mot hverandre med lasere, eller ri på bølgene i surfesimulatoren. I tillegg finner du en klatrevegg og det prisbelønte ungdomsprogrammet Adventure Ocean. Tenåringer kan hygge seg sammen på det nye utendørsområdet, The Back Deck, mens de voksne lader batteriene i spaavdelingen og solariumet.

 

Dette cruiset har avreise 30. september 2024 og gjelder for de som har høstferie i uke 40. For de som har ferie i uke 41, går samme skip med en annen seilerute fra Roma 7. oktober 2024. Denne seilingen er innom Napoli, Sicilia, Santorini, Ephesus og Mykonos før skipet ender i Athen. Ta kontakt dersom du er interessert i denne seilingen, så setter vi opp et tilbud til deg.

NB! Prisen er en fra-pris og gjelder per person i delt familierom, for 2 voksne og 2 barn (innvendig lugar). Det finnes flere ulike lugartyper, og vi hjelper deg med å finne den riktige. Prisen vil variere ut fra antall personer og type lugar. Flyreisen, drikkepakke, utflukter og eventuell overnatting før og/eller etter cruiset er ikke inkludert. Vi setter gjerne opp et pakketilbud til deg, hvor alt dette også er med i prisen.

Overnatting

Lugar om bord med dobbeltseng og balkong. Foto

Lugar

Velg mellom flere ulike lugartyper om bord, i ulike prisklasser. For par og småbarnsfamilier vil en innvendig lugar være det rimeligste, men vi anbefaler å oppgradere til en utvendig lugar med balkong.

Turen i bilder

Høstferien 2024: Ta med familien på cruise i Middelhavet

 • Pris per person
  Fra kr 9.900,-
 • Reiselengde
  7 netter
 • Reisedato
  30. september 2024
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • boat copy Created with Sketch.
  7 netter cruise
 • boat copy Created with Sketch.
  Skatter og havneavgifter
 • restaurant copy 3 Created with Sketch.
  Helpensjon
 • Trening Created with Sketch.
  Aktiviteter om bord
 • Stjerne Created with Sketch.
  Underholdning om bord
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Tips

Dagsprogram

Dag 1: Barcelona, Spania
Cruiset starter i Barcelona kl. 17:00. Denne byen er kjent for sine byggverk av Gaudi, samt gode shoppingmuligheter, kunst og mat i verdensklasse. Vi anbefaler å fly ned samme dag eller legge inn én eller to overnattinger i forkant av cruiset for å nyte alt denne byen har å by på.
Dag 2: Valencia, Spania
Du ankommer kl 08:00 og drar igjen kl. 18:00. Denne byen byr på alt fra historiske steder og travle bytorg, til rolige strender. Nyt solen på en av strendene eller se renessansemaleriene i katedralen fra 1400-tallet. På Plaza de la Reina i gamlebyen kan du prøve den klassiske Valencia-drikken «horchata», laget av mandelmelk og krydder.
Dag 3: På sjøen
Denne dagen er du på sjøen, og dette er en perfekt anledning til å bruke alle de fine fasilitetene om bord.
Dag 4: Provence, Frankrike
Du ankommer kl 08:00 og drar igjen kl. 16:00. Toulon ligger på den franske riviera og har både småbysjarm og naturlig skjønnhet. Ta den 6 minutter lange taubanen opp til toppen av Mont Faron, og nyt den vidstrakte utsikten over byen og Middelhavet. I Provence kan du spasere nedover Cours Lafayette. Nyt duftene av oregano, timian og nybakte bakverk fra de lokale gateselgerne.
Dag 5: Nice (Villefranche), Frankrike
Du ankommer kl 07:00 og drar igjen kl. 20:00. Utforsk gamlebyen eller nyt dagen på en av strendene. Du kan også ta en dagstur til fjellbyen Eze, som ligger mindre en en halvtime unna med buss. Besøk festningene som ligger på toppen, her er det panoramautsikt over hele den franske riviera. Det er også mulig å bli med på en utflukt til Monaco.
Dag 6: Ajaccio, Korsika
Du ankommer kl 08:00 og drar igjen kl. 18:00. Ajaccio er Napoleons fødeby og rik på historie. Ta det sjarmerende lille toget for å utforske byen og området rundt. Få en guidet historisk tur i gamlebyen - hvor du også kan kjøpe lokalprodusert honning, olivenolje, syltetøy og smykker laget av koraller. Eller hva med et besøk til Iles Sanguinaires? Er du glad i natur vil de røde klippene ved Calanques de Piana fascinere, og det samme vil Scandola naturreservat med sine fantastiske fjellformasjoner, grotter og rike dyreliv.
Dag 7: Firenze/Pisa (Livorno), Italia
Du ankommer kl 07:00 og drar igjen kl. 19:00. Livorno er en av Italias eldste havnebyer. Byen er et flott utgangspunkt for å utforske Toscana. Pisa ligger en halvtimes kjøretur unna, hvor du kan besøke det berømte skjeve tårnet. Firenze ligger en times kjøretur unna Livorno og er kjent for sin storslåtte renessansekunst og arkitektur.
Dag 8: Roma (Civitavecchia), Italia
Du ankommer Roma kl. 05:00. Byen som også er kalt «den evige stad», er Italias hovedstad og en av verdens vakreste byer. Byen er full av historie, kunst og livlig gatekultur. Om du ønsker kan du legge inn litt tid her før hjemreise til Norge. Besøk underverket Colosseum, spis verdens beste pasta, nyt verdenskjent kunst og lev la dolce vita.