Lei et feriehus i Danmark i sommer

Det er ingen tvil om at vi nordmenn trives i Danmark. Nydelige strender, koselige byer og god atmosfære er noe som kjennetegner vår kjære nabo i sør. Naturopplevelsene er mange og sykkelen kan gjerne være din gode følgesvenn. Så hvorfor ikke leie et feriehus? Ta turen til herlige Danmark og nyt ferien med dine kjære.
Passer for

Høydepunkter

Vi tilbyr et stort utvalg av feriehus i Danmark. Her ser du noen utvalgte feriehus og priseksempler, som passer ekstra godt i sommermånedene. Dette er større feriehus med plass til minimum 6 personer, og priseksemplene fra fra-priser for én uke.


NB! Prisene vil kunne variere ut fra tidspunkt og lengde på oppholdet. Fortell oss hva du ønsker i forespørselen, så setter vi opp et tilpasset tilbud til deg.

Overnatting

Hus i mørk tre over ett plan, omringet av stor grønn gressplen. Foto
Fra kr 18.500,- for hele huset

Feriehus ved Hjørring i Nordjylland

Nord i Danmark, 25 minutters kjøretur fra Hirtshals finner du dette flotte feriehuset med 3 soverom, 2 bad, og en fantastisk uteplass. Huset har plass til 6 personer, og kun 15 kilometer fra huset finner du en 4 kilometer lang sandstrand. Besøk Vendsyssel Historiske museum, lei deg en sykkel, eller ta en dagstur til Skagen.
Feriehus i mørkt tre omringet av grønn gressplen og sjøen i bakgrunnen. Foto
Fra kr 16.600,- for hele huset

Feriehus ved Malling i Midtjylland

Ved kysten øst i Danmark, 20 minutter fra Århus, finner du dette idylliske feriehuset med utsikt over havet. Huset har 3 soverom, 1 bad, og har plass til 6 personer. I huset finner du en stor åpen stue, og et stort spisebord med plass til alle. Ute er det en stor hage med en solrik terrasse, og kun 100 meter fra huset finner du sjøen.
Gult feriehus over to etasjer midt i byen. Foto
Fra kr 18.900,- for hele huset

Feriehus ved Skagen i Nordjylland

Midt i Skagen ligger dette moderne feriehuset med plass til 8 personer. Huset har 1 bad og 3 soverom, i tillegg til en stue med sovesofa. Rett utenfor døren finner du en idyllisk og frodig hage. Kun 900 meter fra feriehuset finner du en 3 kilometer lang sandstrand, og det er både turstier og sykkelstier i nærheten.

Turen i bilder

Lei et feriehus i Danmark i sommer

 • Pris per person
  Fra kr 16.600,-
 • Reiselengde
  7 netter
 • Reisedato
  Når du vil
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • Hotel Created with Sketch.
  Overnatting

Interessepunkter

Feriehus ved Hjørring i Nordjylland
Hjørring er en av Danmarks eldste byer. I 1993 feiret den sitt 750 års kjøpstadsjubileum. Blant de mest kjente severdighet er Vendsyssel Kunstmuseum og Vendsyssel Historiske Museum. Andre attraksjoner er Vendsyssel Teater og gågaten. I Hjørring arrangeres hvert år en av verdens største fotballturneringer, nemlig Dana Cup.
Feriehus ved Malling i Midtjylland
Malling er en landsby i Danmark, som ligger omtrent 12 kilometer sør for Aarhus. Den er liten og sjarmerende, med mange bolighus og et sentrum som tilbyr spennende gjenbruksbutikker, systembolag og delikatesseforretning.
Feriehus ved Skagen i Nordjylland
Skagen er et populært feriested for både danske- og norske turister. Her finner du karakteristisk natur og brede sanddyner. Her kan du enkelt koble av, nyte frisk luft og lene deg tilbake med kulinariske opplevelser.