Lei et feriehus i Danmark i sommer

Det er ingen tvil om at vi nordmenn trives i Danmark. Nydelige strender, koselige byer og god atmosfære er noe som kjennetegner vår kjære nabo i sør. Naturopplevelsene er mange og sykkelen kan gjerne være din gode følgesvenn. Så hvorfor ikke leie et feriehus? Ta turen til herlige Danmark og nyt ferien med dine kjære.
Passer for

Høydepunkter

 • Opplev Danmark på sykkelen  – den ultimate sykkeldestinasjonen som passer for hele familien. Her er det fint og flatt landskap med korte avstander til de ulike opplevelser. Idylliske Skagen er alltid en hit.
 • Skovtårnet med sin høyeste plattform på 135 m.o.h er en helt unik natur- og arkitekturopplevelse, kun 45 minutter fra København.
 • Opplev de vakre, hvite klippene Møns Klint som hever seg over havet – et imponerende syn og en historie om naturens voldsomme krefter for 75 millioner år siden.
 • I kulturbyen Aarhus er det nok å finne på. Besøk Den Gamle by med god historisk stemning eller oppsøk kunst i verdensklasse på  ARos kunstmuseum – moro for både barn og voksne.
 • Spis deg gjennom Københavns gater.

 

Fra-prisen er totalt for det billigste huset i 7 netter, og altså ikke «per person». Med forbehold om ledig kapasitet og prisendringer.

Overnatting

Feriehus i Dragør
Fra kr 28.280,- for hele huset

Feriehus ved Dragør i Øresund

Rett ved havet med utsikt til Øresundsbroen ligger dette flotte sommerhuset på 2 plan, med god plass til storfamilier opp til 8 personer. Opplev den historiske bykjernen, havnen og friområdet i Dragør som ligger kun en halvtimes kjøretur fra København.
Hus ved Skagen Strand
Fra kr 18.760,- for hele huset

Feriehus ved Skagen Strand

Med gåavstand til Skagens yrende liv og atmosfære Iigger dette feriehuset. Huset har sengeplasser til 8 personer, er over to plan, har en praktisk innredning og en solrik terrasse med grill perfekt til hyggelig sommerkvelder.
Feriehus i Skagenby
Fra kr 16.890,- for hele huset

Feriehus i Skagen by

Denne hyggelige villaen ligger rett ved stranden og i gåavstand til Vesterby, havnen og sentrum av Skagen. Huset er over to plan, har sengeplasser til 6 personer og har et fint uteområdet med bålplass og rom for kos og hygge.

Turen i bilder

Lei et feriehus i Danmark i sommer

 • Pris per person
  Fra kr 16.890,-
 • Reiselengde
  7 netter
 • Reisedato
  Når du vil
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • Hotel Created with Sketch.
  Overnatting

Interessepunkter

Feriehuset ved Skagen strand
Feriehuset ved Dragør
Feriehuset i Skagen by