Firmatur: Lofoten i et nøtteskall – 3 dager i Svolvær

Lofoten er kjent for fantastiske fjell, dype fjorder, godt fiske og idylliske fiskevær. Vi tilbyr deg en 3-dagers tur som vil gi deg og dine kolleger det beste Lofoten har å tilby, med Svolvær som base. Visste du at Svolvær er kjent som Norges kuleste småby? Svolvær er en sjarmerende liten by omkranset av flott natur, et pulserende liv langs kaikanten og aktiviteter som passer de fleste.
Passer for

Høydepunkter

Her får dere en 3-dagers tur til Lofoten, som inneholder det beste Svolvær har å by på av opplevelser.

 • Overnatting på idylliske Svinøya Rorbuer.
 • Lofotfiske på Lofothavet: Bli med en fiskebåt ut på havet, og test ut havfiske med juksahjul og/eller havfiskestang. Turen varer i ca. 3 timer og dere får alt av utstyr dere trenger (utenom klær og lue som dere tar med selv etter eget behov). Det serveres kaffe om bord.
 • RIB-tur og havørnsafari: Dette er en fantastisk naturopplevelse, der du får oppleve Lofoten fra havsiden, via historiske steder, Trollfjorden, og havørnenes mange territorier. De erfarne guidene stopper og forteller underveis, og de vet eksakt hvor ørnene holder til.
 • Svolvær byr på et yrende byliv, både på dagen og kvelden. Vi legger inn egentid under oppholdet, slik at dere kan oppleve denne herlige småbyen på egenhånd. Gå på oppdagelsesferd, og kos dere med kjøpesentre og butikker rundt torget, gallerier og kaféer.
 • Fottur: Det er mange flotte turområder i nærheten av Svolvær, og mange tar turen hit utelukkende på grunn av disse. Er du glad i å gå på tur, anbefaler vi deg å gjøre dette på egenhånd.
 • Vi foreslår at dere spiser lunsj på Bacalao, før hjemreise siste dag.


Dette reiseforslaget er med Svolvær som base. Vi kan også komme med turforslag til Henningsvær og Reine, og mulighet til å utvide oppholdet til 5 dager, dersom det er ønskelig.

OBS! Flyreisen er ikke inkludert i prisen, men våre reiseeksperter hjelper dere selvfølgelig med hele reisen. Fortell oss når og hvor dere ønsker å reise fra i forespørselen, så setter vi opp et tilbud til dere.

Overnatting

Svinøya Rorbuer

Svinøya Rorbuer

Svinøya Rorbuer er idyllisk plassert mellom fiskemottak, brygger, fiskehjeller og gammel lokal bebyggelse. Her har dere storhavet på den ene siden og dramatiske Lofotfjell på den andre.

Turen i bilder

Firmatur: Lofoten i et nøtteskall – 3 dager i Svolvær

 • Pris per person
  Fra kr 4.990,-
 • Reiselengde
  3 dager
 • Reisedato
  Når du vil
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • Hotel Created with Sketch.
  Overnatting i rorbu
 • Kamera Created with Sketch.
  Utflukter som spesifisert under høydepunkter

Dagsprogram

DAG 1
Vi anbefaler leiebiler eller busstransport til Svolvær. Her blir dere møtt av et hyggelig vertskap som viser dere rorbua.
Svolvær
Svinøya Rorbuer
DAG 2
Ut på Lofothavet for å teste fiskeferdigheter. Turen varer i ca. 3 timer. Inkluderer havfiske med juksahjul og/eller havfiskestang og kaffe om bord. Etter fisketuren har dere tid til å utforske området på egenhånd.
Lofothavet
DAG 3
Etter utsjekk, så er det tid for en fantastisk naturopplevelse - RIB tur og havørnseafari. Farten tilpasses gruppen og erfarne sjåfører stopper og forteller underveis. Etter turen, så er det tid for en deilig lunsj på Bacalao før avreise.
RIB-tur og havørnsafari
Bacalao