Opplev Lysefjorden og Prekestolen med privat yacht

I en av Norges flotteste fjorder kan du oppleve en eksklusiv og uforglemmelig tur med egen yacht og kaptein. Senk skuldrene, kjenn på litt luksus og nyt den fantastiske utsikten i dette spektakulære og naturskjønne området av landet vårt. Du overnatter på det lille og lekre Eilert Smith Hotel midt i Stavanger, som er en opplevelse i seg selv. Etter en deilig frokost servert på rommet, tilbringer du dagen på sjøen.
Passer for

Høydepunkter

Lysefjorden må oppleves! Har du ikke vært i denne billedskjønne fjorden med verdenskjente Prekestolen så bør du legge sommerturen din hit. Denne gangen kan du oppleve fjorden og klippen fra havnivå, behagelig plassert om bord din private yacht.

Vi anbefaler at du også får med deg «storbyen» Stavanger som kan tilby bryggeliv, hyggelige kafeer, fine restauranter og bra shopping. Visste du at Michelin-restauranten RE-NAA ligger i samme bygning som Eilert Smith Hotel?

Overnatting

Junior Suite på Eilert Smith Hotel

Eilert Smith Hotel

Eilert Smith Hotel er et boutiquehotell i Stavanger, med kun 12 rom. Alle rommene har sin unike utforming og spesielle signatur, klassiske designmøbler og senger du kan drømme deg langt vekk i. Et opphold på Eilert Smith Hotel er en opplevelse i seg selv.

Turen i bilder

Opplev Lysefjorden og Prekestolen med privat yacht

 • Pris per person
  Fra kr 14.045,-
 • Reiselengde
  1 natt
 • Reisedato
  Når du vil
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • Hotel Created with Sketch.
  Overnatting
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Frokost
 • boat copy Created with Sketch.
  4-timers privat cruise
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Forfriskninger om bord

Interessepunkter

Eilert Smith Hotel
Dette boutiquehotellet har kun 12 rom, alle med sin unike utforming og signatur. Felles for alle rommene er høy komfort, klassiske designmøbler og senger du kan drømme deg langt bort i.
Lysefjorden
Lysefjorden er en 42 kilometer lang fjord like utenfor Stavanger, kjent for blant annet Preikestolen og Kjerag.
Preikestolen
Preikestolen er et av landets mest kjente turistmål, og er et fjellplatå på nordsiden av Lysefjorden. Det flate fjellplatået har et ikonisk utseende, med et loddrett stup på 604 meter ned til Lysefjorden.