, ,

Opplev Middelhavet: 7 netters luksuscruise med Celebrity Edge

Bli med på et cruise i Middelhavet som passer for deg med sansen for det gode liv. Reiseleder Hilde Karlsen er med, så ikke nøl med å melde deg på selv om du reiser alene. Celebrity Edge er en ny generasjon luksuriøse cruiseskip designet for det voksne publikum, og for å gjøre det ekstra behagelig for deg har vi inkludert balkonglugar og drikkepakke i prisen. I løpet av en uke får du med deg spennende destinasjoner med særpreg, som Valencia, Ibiza, Korsika og Portofino. Velkommen om bord!
Passer for

Høydepunkter

Celebrity Edge er først og fremst tilrettelagt for voksne cruisere, med sin rolige atmosfære om bord. Og selvfølgelig for den som setter pris på kunst og design – her er det nemlig mange lekre detaljer! På varme dager er den utvendige plattformen «Magic Carpet», et av de mest populære stedene å nyte sjødagene. Og hvor mange andre skip kan skryte på seg hele 30 serveringssteder, treningsmuligheter hele døgnet, et utrolig flott bassengområde og vakre uteområder? Det vil definitivt bli en cruiseferie du sent vil glemme.

Underholdningen om bord er like bra som alt annet. «The Theatre» er skipets hovedscene, som tilbyr to forestillinger hver kveld. Her snakker vi masser av nyskapende teknologi og lyseffekter, og alt er selvfølgelig fremført av et fantastisk artisteri. På «Rooftop Garden» er det alltid god stemning med deilig livemusikk eller utekino. Spa-avdelingen frister med velværetilbud og er en perfekt anledning for deg til å skjemme deg bort litt ekstra.

Og så må vi nevne Eden – Celebritys svar på «Edens hage.» Her klarer du ikke å legge vekk kameraet ditt. Flotte retter serveres mens artister underholder med fantastiske show. Et absolutt must! Et godt tips: På dagtid fungerer også Eden som en stille oase, med flere koselige kroker og sitteplasser hvor du kan lene deg tilbake og nyte utsikten.

Konklusjon: Celebrity Edge er drømmen for livsnyterne, designelskerne og for den som vil unne seg det lille ekstra på ferie, med mye inkludert!

Litt praktisk info: Dagsprogrammet finner du nederst på denne siden, sammen med kartet. Det vil bli arrangert et informasjonsmøte om bord der utfluktsprogrammet blir presentert, og på alle anløpsstedene vil du ha mulighet til å velge blant en rekke frivillige utflukter og aktiviteter. Reiseleder Hilde tar deg gjerne med på en rusletur gjennom innovative Valencia eller idylliske Portofino.

Andre avreisesteder: Det er også mulig med avreise fra Oslo. Da vil turprisen bli redusert med ca. kr 1.000,- per person.

Les mer om cruiset i denne bloggen og ta kontakt med oss på e-post eller telefon for mer informasjon:

E-post: ferie.krs@berg-hansen.no
Telefon: 38 12 00 00

Overnatting

Dobbeltseng på lugar med en sittegruppe og en balkong mot havet

Utvendig balkonglugar

Lugarene er utstyrt med utvendig balkong, og dobbeltseng eller to enkeltsenger (på forespørsel). Liten sittegruppe, TV, telefon, bad med dusj, safe, minibar, sminkebord med hårføner, garderobeskap og 110-/220-volts stikkontakter.

Turen i bilder

Din reiseleder

Kvinne ser i kamera og er profesjonelt antrukket i blazer

Hilde Karlsen, Berg-Hansen Agder

Hilde Karlsen blir med deg på turen. Hun er en erfaren reiseleder, som blant annet har vært med på en lang rekke cruise tidligere.

Er det første gangen du er på cruise, kan du med andre ord føle deg trygg og ivaretatt hele veien. Er du en erfaren cruiser som ønsker å klare deg selv? Det er selvfølgelig helt i orden, men vit at Hilde er tilgjengelig dersom du skulle trenge det.

Opplev Middelhavet: 7 netters luksuscruise med Celebrity Edge

 • Pris per person
  Fra kr 29.950,-
 • Reiselengde
  7 netter
 • Reisedato
  27. mai 2023
 • Avreise fra
  Kristiansand
Hva er inkludert?
 • Fly Created with Sketch.
  Fly Kjevik-Barcelona og Roma-Kjevik
 • Fly Created with Sketch.
  Flyskatter og avgifter
 • Icons/Bagasje ferie Created with Sketch.
  5 kg håndbagasje, 20 kg innsjekket bagasje
 • boat copy Created with Sketch.
  7 netters cruise med Celebrity Edge
 • Hotel Created with Sketch.
  Overnatting i utvending balkonglugar
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Fullpensjon om bord
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Classic drikkepakke (vin, cocktails, øl, kaffe og mineralvann)
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Busstransfer t/r flyplass-cruiseskip
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Reiseleder fra Berg-Hansen Agder
 • Hjerte Created with Sketch.
  Tips til cruisebetjeningen
 • WiFi Created with Sketch.
  WIFI om bord (light pakke)

Dagsprogram

27. mai: Barcelona
Cruiset starter i Barcelona, byen som har noe for enhver smak, som blant annet strandliv, shopping, kunst og severdigheter.
28. mai: Valencia
Dag to våkner du opp i Valencia, med sin billedskjønne gamleby og den fascinerende vitenskapsparken der verdenskjente arkitekter har fått leke seg.
29. mai: Ibiza
Før du får sukk for deg er du i Ibiza, den ikoniske lille øya i Middelhavet med hvitkalkede landsbyer, trendy loungebarer og vakre strender. Slå ut håret og gjør et varp på et av hippie-markedene eller nyt solnedgangen mens du kanskje får øye på en delfin eller to.
30. mai: En dag på sjøen
Nyt en dag til sjøs. Skipet er fullt av muligheter, enten du ønsker å slappe av eller være aktiv.
31. mai: Ajaccio
Etter en dag til sjøs, våkner du opp i Frankrike der Korsikas største by, Ajaccio venter. Her vil mange sikkert ønske å få med seg Bonifacio, byen helt i syd som nærmest stuper i havet.
1. juni: Portofino
Etter en god natt søvn, står Italia for tur. Portofino venter med sine sjarmerende bukter og muligheter for å utforske klippestiene rundt landsbyen, der du kan finne mange instagram-vennlige utsiktspunkter.
2. juni: La Spezia
Dag syv møter du en ny havn, La Spezia. Her er mulighetene mange som for eksempel et besøk til vakre Firenze, Pisa eller Cinque Terre.
3. juni: Roma Flyplass
Ferden går videre til Civitavecchia, anløpshavnen til Roma. Vi blir hentet i buss ved skipet og turen går direkte til flyplassen.