Opplev Oslo – verdens beste hovedstad!

Oslo er verdens beste by og definitivt verdt et besøk! Byen er spekket med aktiviteter, opplevelser, severdigheter, og ikke minst spisesteder i verdensklasse. Hovedstaden vår er lett tilgjengelig med både fly, tog og buss, året rundt.
Passer for

Høydepunkter

Hva bør jeg gjøre i Oslo?

 • Kollensvevet er en zipline som tar deg fra toppen av Holmenkollen og ned – som om du skulle hoppet på ski. Utsikten er definitivt byens beste!
 • Besøk et museum – Oslo har noe for alle og enhver. Norsk folkemuseum, Vikingskiphuset, Teknisk museum, Astrup Fearnley, og ikke minst Munch museet, er alle verdt å få med seg.
 • Besøk de vakre øyene i Oslofjorden. Ta #Ruter sine ferger og hopp fra øy til øy – her kan du bruke samme billett som på buss, trikk og t-bane.
 • Nyt utsikten fra Grefsenkollen, rømmegrøt på Frognerseteren eller benytt deg av de mange turmulighetene som finnes i Øst- og Nordmarka.
 • Ta turen til Latter, Norges mest populære humorteater! Med flere hundre show i året og alt fra amatører til kjente navn, finner du garantert noe som passer for deg.


Hvor spiser jeg i Oslo? 

 • Er du glad i fransk mat? Da bør du spise lunsj eller middag på Pastis Bistrobar. Denne perlen på Aker Brygge gir deg følelsen av å nyte bestemors godt bevarte oppskrifter på en stilfull bydelscafé.
 • Ønsker du noe for alle? Ta middagen på Louise Restaurant & Bar på Aker Brygge. Et godt og bredt utvalg av smakfulle retter gjør dette til en favoritt blant vennegjengen og familien.
 • Oslo tilbyr hele fire mathaller, og de er alle verdt et besøk! Vippa, Mathallen, Barcode Street Food og Oslo Street Food byr på matfest fra hele verden!

Ønsker du mer inspirasjon? Les vår Oslo-blogg, som gir deg 5 gode grunner til hvorfor Oslo er verdens beste by!


Priseksempelet er for en flyreise fra Stavanger til Oslo tur/retur på tilfeldig dato, men du kan enkelt søke opp priser på fly og hotell ved å klikke på knappen for søk her i denne turen.

Overnatting

Juniorsuite på Grand Hotel Oslo

Grand Hotel Oslo

Unn deg litt luksus og bo sentral på Karl Johan, med yrende gateliv, shopping og mange severdigheter innen gåavstand. Hotellet har basseng, spa og treningsrom, og ikke minst en utrolig deilig frokostbuffet!
Standardrom på Park Inn by Radisson Oslo

Park Inn by Radisson Oslo

Dette er et litt billigere hotell, beliggende i en av Karl Johans parallellgater. Den sentrale beliggenheten er perfekt for en helg i Oslo. Rommene er av god størrelse og standarden er helt grei.
Standardrom på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

Thon Hotel Rosenkrantz

Dette er et herlig og fargerikt hotell, med sentral beliggenhet rett ved Tinghuset i Oslo sentrum. Hotellet serverer nydelig frokost og alle rom er svært delikate.

Turen i bilder

Opplev Oslo – verdens beste hovedstad!

 • Pris per person
  Fra kr 3.338,-
 • Reiselengde
  4 dager
 • Reisedato
  Når du vil
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • Fly Created with Sketch.
  Fly tur/retur
 • Hotel Created with Sketch.
  Overnatting

Interessepunkter

Holmenkollen
Skihoppet på Holmenkollen kan sees fra lang avstand. Tørr du ta zipline fra toppen og ned?
Norsk Folkemuseum
Kulturhistorisk museum som viser hvordan folk har levd i Norge fra 1500-tallet og frem til i dag.
Astrup Fearnly museet
Privat kunstmuseum på Tjuvholmen med arbeid fra kjente navn som Francis Bacon, Andy Warhol, Damien Hirst og mange flere.
Aker Brygge
Aker Brygge har stort utvalg av restauranter, blant annet Louise og Pastis Bistrobar som er verdt et besøk. Latter ligger også her.
Grand Hotel Oslo
Park Inn by Radisson Oslo
Thon Hotel Rosenkrantz