Opplev Warszawa i førjulstiden – direktefly fra Kjevik

Warszawa er en av Europas mest trendy byer. Bli med og opplev en sjarmerende, vakker og akkurat passe kompakt storby, som fortsatt er litt ukjent for flere. Pyntet til jul med julemarkeder og lys er det duket for mange fine opplevelser, og lukten av kanel og appelsin fyller smugene i gamlebyen. Reis med venner, familie, kolleger eller kunder og kom i skikkelig julestemning!
Passer for

Høydepunkter

Polens hovedstad er på full fart inn i fremtiden, og denne kontrastfulle byen har mye å by på for deg som er glad i historie og kulturopplevelser, juleshopping og god mat. Byen har helt siden 1200-tallet hatt påvirkning fra mange ulike kulturer, noe som gjør den ekstra spennende å besøke. Her har du en glimrende mulighet til å ta med kolleger eller venninnegjengen på vinterens hyggetur. Gjør unna julehandelen til et hyggelig budsjett, kos dere med rimelige spabehandlinger og velg blant et vell av gode spisesteder!

 • Shop på store moderne kjøpesentre, nisjebutikker og internasjonale kjedebutikker. På et av byens største sentre, Zlote Tarasy, kan du gjøre mange kupp!
 • Kongeslottet, Zamek Królewski, er et av byens mest berømte landemerker og ligger på slottsplassen ved inngangen til gamlebyen. Slottet står på UNESCOs verdensarvliste (sammen med gamlebyen) og er verdt et besøk.
 • Det fantastiske julemarkedet i gamlebyen gir deg en herlig julefølelse, omkranset av fargerike bygninger og brosteinsbelagte smug. Et annet julemarked du ikke kan gå glipp av ligger foran Kultur- og vitenskapspalasset, byens høyeste bygning som også byr på en utsiktsplattform på toppen.
 • Warszawa er full av stilige utesteder og restauranter. Magda Gessler, som er Polens svar på Hellstrøm, har åpnet flere restauranter i byen som tilbyr polsk mat i ny drakt – alltid med et fengende hovedtema. Det polske folk er stolte av sitt kjøkken, og både pirogene og de kortreiste kjøttpølsene er verdt reisen i seg selv.
 • En av mange spennende mathaller i byen er Browary Warszawskie. Her kan du prøve ulike sorter polsk øl og spise deg gjennom verdenskartet.
 • De katolske juletradisjonene er viktige her, og juleforberedelsene begynner allerede i november. Kirkene i gamlebyen har vanligvis nydelige krybbeutstillinger, og et tips er å gjøre som lokalbefolkningen; ta en runde innom en av kirkene for å beundre de flotte, kunstneriske detaljene.
 • Warszawa lyser ekstra opp i desember takket være den årlige lysfestivalen Warsaw Christmas Light, med en rekke lysinstallasjoner som starter ved gamlebyens torg og strekker seg 20 km langs den kongelige ruten til Wilanów-palasset.


Bli kjent med byen på en av våre frivillige utflukter med lokal guide:

 • Vandretur gjennom gamlebyen, med smakebiter av lokale delikatesser på julemarkedet og et innblikk i byens historie.
 • I kommunismens fotspor: en kjøretur i kommunistbuss, som er en opplevelse litt utenom det vanlige og en tidsreise tilbake til 1950-tallet. Vi besøker kommunistmuseet Muzeum Życia w PRL, for å få et innblikk i hvordan det var å leve i Polen under den kalde krigen. Vi avslutter med enkel lunsj på en tradisjonell melkebar.
 • Middag på en av byens hyggelige lokale restauranter.


Flytider med vårt direktefly:
1. desember: Kjevik Lufthavn – Warszawa Lufthavn kl. 09:00 – 11:00
3. desember: Warszawa Lufthavn – Kjevik Lufthavn kl. 18:00 – 20:00


Kontakt oss dersom du ønsker mer info:
E-post: ferie.agder@berg-hansen.no
Telefon: 38 12 00 00

Overnatting

Hotellrom med dobbeltseng i hvitt sengetøy, rødt gulvteppe. Foto
Pris fra kr 6.995,- per person

Ibis Warszawa Stare Miasto 3*

Hotellet ligger like ved gamlebyen, og byr på moderne rom med eget bad, hårføner og badeprodukter. En stor frokostbuffet serveres hver morgen på hotellets bistrorestaurant, og baren er åpen hele dagen. Shoppingsenteret Arkadia ligger kun 15 minutter unna. Enkeltromstillegg totalt for 2 netter: kr 1.000,- pp
2-sengs rom med betongaktig tapet og et motiv av en jente med hoppetau, gul bakgrunn. Foto
Pris fra kr 7.495,- per person

Novotel Centrum 4*

Novotel Centrum er et 4-stjerners hotell sentralt i hjertet av byen. Alle rom har safe og minibar, og eget bad med badekar og hårføner. Hotellets Essencia Restaurant tilbyr god mat og på Le Bar serverer eksotiske drinker. Tren på hotellets helsestudio med en fantastisk utsikt over byen. Enkeltromstillegg totalt for 2 netter: Kr. 1.000,- pp
Dobbelseng med beige teppe og veggfarger. Foto
Pris fra 7.995,- per person

Sofitel Victoria 5*

Hotellet har perfekt beliggenhet med kort gåavstand til både gamlebyen og til shopping. Hotellet tilbyr elegante rom med minibar og te/kaffekoker, treningssenter, oppvarmet basseng, dampbad, massasjebehandlinger, trendy cocktail-bar og en utsøkt restaurant. Enkeltromstillegg totalt for 2 netter: Kr. 1.500,- pp

Turen i bilder

Din reiseleder

Det blir med 2 lokalkjente representanter fra Berg-Hansen. Disse vil være tilstede under hele oppholdet i Warszawa.

Opplev Warszawa i førjulstiden – direktefly fra Kjevik

 • Pris per person
  Fra kr 6.995,-
 • Reiselengde
  3 dager
 • Reisedato
  1.-3. desember 2023
 • Avreise fra
  Kristiansand
Hva er inkludert?
 • Fly Created with Sketch.
  Direktefly Kjevik - Warszawa t/r
 • Fly Created with Sketch.
  Flyskatter og avgifter
 • Icons/Bagasje ferie Created with Sketch.
  1 stk. innsjekket bagasje à 20 kg
 • Icons/Bagasje ferie Created with Sketch.
  Håndbagasje à 5 kg
 • Kaffe frokost Created with Sketch.
  Enkel servering om bord på flyet
 • Hotel Created with Sketch.
  2 netter i delt dobbeltrom på valgt hotell
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Frokost på hotellet
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Representanter fra Berg-Hansen

Interessepunkter

Ibis Hotel Stare Miasto 3*
Vårt rimeligste hotellalternativ ligger i gangavstand fra gamlebyen
Novotel Centrum Hotel 4*
Et godt alternativ for den som liker treningsrom og frokost med knallutsikt. Sentralt hotell med god standard.
Hotel Sofitel Victoria 5*
Dette er hotellet for den som vil skjemme seg og sine kjære litt ekstra bort. Mer sentral beliggenhet skal du lete lenge etter.
Julemarkedet på slottsplassen i gamlebyen
Byens største julemarked ligger i hjertet av gamlebyen.
Kultur- og Vitenskapspalasset
Byens mest ruvende bygning med en utsiktsplattform på toppen. På plassen foran Kultur- og Vitenskapspalasset ligger et av de største julemarkedene i Warszawa.