Rå natur og gode matopplevelser på Svalbard

Svalbard er det mest eksotiske Norge har å by på! Vi har laget en spennende tur som inneholder rå naturopplevelser og kulinariske høydepunkter. Denne pakketuren er perfekt for både familien, vennegruppen og kjæresteparet.
Passer for

Høydepunkter

Svalbard er et fantastisk reisemål både sommer og vinter, hver sesong er unik og byr på ulike opplevelser. Perioden fra 17. mai til 30. september kalles Polarsommer. Med midnattsolen går dag og natt i ett, det er ingen forskjell i lyset som forteller deg hvilken tid på døgnet det er. Nå kan du oppleve polarsommeren med båt eller til fots, eller begge deler!

Inne får du gode mat- og drikkeopplevelser, og i tillegg har Svalbard et rikholdig tilbud av bynære aktiviteter og opplevelser å delta på.

I tillegg kan vi anbefale både gruvebesøk, bryggeribesøk på et ekte arktisk bryggeri, og at du tar deg en tur innom både museer og gallerier.

 

OBS! Flyreisen er ikke inkludert i prisen, men våre reiseeksperter sitter klare til å hjelpe deg med alt fra flybilletter, ekstra døgn på hotellet eller andre spennende aktiviteter som Svalbard har å by på. Spesifiser hva du ønsker i forespørselen, så setter vi opp et tilbud til deg basert på dine ønsker.

Overnatting

Standard dobbeltrom på Svalbard Hotel Polfareren

Svalbard Hotel Polfareren

Polfareren er et boutique-hotell som lever opp til Svalbards særpreg og sjarm, plassert midt i sentrum av Longyearbyen.

Turen i bilder

Rå natur og gode matopplevelser på Svalbard

 • Pris per person
  Fra kr 5.140,-
 • Reiselengde
  2 netter
 • Reisedato
  Polarsommeren
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • Hotel Created with Sketch.
  2 netter i delt dobbeltrom
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Frokost
 • restaurant copy 3 Created with Sketch.
  3-retters middag begge kvelder
 • boat copy Created with Sketch.
  Guidet rib-tur til Pyramiden

Interessepunkter

Svalbard Hotel Polfareren
Polfareren er et boutique-hotell som lever opp til Svalbards særpreg og sjarm, plassert midt i sentrum av Longyearbyen.
Svalbard Bryggeri
Inspirert av nordlysets lekende dans over himmelen og polfarernes pågangsmot gjennom generasjoner, brygger de her øl fra 2000 år gamle isbreer.
Huset Bistro
Huset Bistro er en restaurant og bistro med nordiske smaker, med innslag av råvarer fra Svalbard og Arktis. De har også en av Skandinavias største vinkjellere, med over 15.000 flasker.
Pyramiden
På 80-tallet bodde det over 1000 personer i gruvebyen Pyramiden, som ble grunnlagt av Sverige i 1910 og solgt til Sovjetunionen i 1927. Stedet har fått sitt navn etter det pyramidelignende fjellet som ruver over byen. I dag er byen mest besøkt av måker, polarrev og ikke så sjeldent, isbjørn. Byen besøkes også av reisende som enten kommer med båt på sommerstid eller snøscooter på vinterstid for å oppleve dette surrealistiske stedet.