,

Utforsk Spania med Azamara – gruppereise høsten 2023

Ferdigpakket reise til Spania inkl. reiseleder, flyreiser, transfers, 9-netters cruise Barcelona – Lisboa, samt utflukt og overnatting i Lisboa før hjemreise. Vi seiler med populære Azamara Quest og har bl.a. 2 dager til rådighet i den spanske perlen Sevilla. Vi besøker også Valencia, Cartagena, Malaga og Gibraltar før ankomst Portugal i Portimão.
Passer for

Høydepunkter

Dette er turen for de Spania-frelste og for alle dem som ønsker å bli bedre kjent med dette vakre landet i vestlige Middelhavet. Azamara Quest vil være ditt hjem for reisen, med den populære, norske kapteinen Johannes Tysse ved roret. Vi seiler fra Barcelona til Lisboa, og den spennende seilingsruten innbyr til minnerike opplevelser hver eneste dag – både om bord og på land – og alt er «ferdigpakket» for deg!

Underveis vil vi blant annet ha to dager i Sevilla hvor en guidet utflukt inngår, og på tampen av reisen er det duket for både utflukt, felles middag og hotellovernatting i Lisboa før hjemreise. Hver enkelt gjest står fritt til å benytte dagene om bord og i havn etter eget ønske, for eksempel ved å bestille utflukter i regi av rederiet eller ved å utforske destinasjonene på egenhånd. Azamara Quest er et lite, men romslig skip, med plass til 686 gjester. Om bord skorter det verken på service, komfort eller god mat. Erfarne og reisevante Elisabeth M. Bråthen fra Berg-Hansen Cruise Collection er med som vertskap på turen, slik at reisefølget har et holdepunkt underveis og ved behov. Mer informasjon om utfluktene kommer nærmere avreise. Se dagsprogrammet og informasjon om destinasjonene nederst på siden.

Vi gleder oss og håper at du vil bli med oss på denne fantastiske reisen!

Se alle Azamara-seilinger og bestill selv i vår cruiseportal her.

 

Følgende inngår i prisen for gruppereisen:

 • Flyreise Oslo – Barcelona og Lisboa – Oslo (andre norske byer på forespørsel)
 • Reiseleder/vertskap fra Berg-Hansen Cruise Collection (Elisabeth M. Bråthen)
 • Alle transfers
 • 9-netters cruise med Azamara Quest
 • Om bord: Innkvartering i valgt lugar/suite, alle måltider (unntatt i spesialrestaurantene), utvalgte drikkevarer, tips til besetningen, AzAmazing Evening og vaskeritjenester (ubetjent)
 • Utflukt i Sevilla (mer informasjon kommer)
 • Utflukt, middag og hotellovernatting i Lisboa (mer informasjon kommer)

 

Pris per person i delt dobbeltlugar:

 • Club Veranda Stateroom, kategori V3: kr. 44.500,- per person

Kontakt oss for priser på øvrige lugarer/suiter. Prisene er basert på kapasitet og valutakurs per 30.05.23. Forbehold om endringer i seilingsruten, priser, program og/eller kapasitet.

Se alle Azamara-seilinger og bestill selv i vår cruiseportal her.

 

Kontakt oss for mer informasjon/bestilling:

67 20 80 00 / cruisecollection@berg-hansen.no

Se også www.berg-hansen.no/cruisecollection for mer informasjon om oss og våre rederier.

 

 

Turen i bilder

Din reiseleder

Elisabeth M. Bråthen i Berg-Hansen Cruise Collection

Elisabeth M. Bråthen i Berg-Hansen Cruise Collection har seilt med Azamara mange ganger og vil delta som vertskap/reiseleder på denne turen. Elisabeth har jobbet med reiseliv og cruise siden hun var ansatt i Winge Karl Johan på 70-tallet. Hun har i dag ansvaret for Berg-Hansen Cruise Collection, som eies av Bråthen-familiens eget reisebyrå; Berg-Hansen Reisebureau Jessheim AS. Du kan ta kontakt med Elisabeth på e-post her. Se også www.berg-hansen.no/cruisecollection for mer informasjon.

Utforsk Spania med Azamara – gruppereise høsten 2023

 • Pris per person
  Fra kr 44.500,-
 • Reiselengde
  10 netter
 • Reisedato
  31. oktober 2023
 • Avreise fra
  Oslo
Hva er inkludert?
 • Fly Created with Sketch.
  Flyreise Oslo – Barcelona
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Vertskap/reiseleder
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Alle transfers
 • boat copy Created with Sketch.
  9-netters cruise med Azamara Quest
 • Person med headset Created with Sketch.
  Utflukt i Sevilla
 • Kredittkort Created with Sketch.
  Tips til besetningen
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Alle måltider (ekskl. spesialrestauranter)
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Utvalgt vin, øl og brennevin
 • Kaffe frokost Created with Sketch.
  Flaskevann, brus, kaffe og te
 • Gavekort Created with Sketch.
  Vaskeritjenester (ubetjent)
 • tickets copy Created with Sketch.
  AzAmazing Evening Event
 • Person med headset Created with Sketch.
  Utflukt og middag i Lisboa
 • Hotel Created with Sketch.
  Hotellovernatting i Lisboa
 • Fly Created with Sketch.
  Flyreise Lisboa – Oslo

Dagsprogram

TIRSDAG 31. OKTOBER – OSLO
Flyreise Oslo – Barcelona
Mer informasjon nærmere avreise.
Barcelona, Spania
Ankomst Barcelona, transfer til cruisehavnen og ombordstigning Azamara Quest. Skipet seiler kl. 17.
ONSDAG 1. NOVEMBER
Valencia, Spania
Kl. 08:00 – 22:00: Beundre den fantastiske blandingen av innovativ arkitektur og gotisk skjønnhet når du besøker Valencia. Denne spanske byen er hjemsted for mange avantgardebygninger, inkludert det fantastiske kulturkomplekset City of Arts and Sciences.
TORSDAG 2. NOVEMBER
Cartagena, Spania
Kl. 11:00 – 18:00: Cartagena ligger i Murcia og er regionens nest største by. Under den spanske borgerkrigen var Cartagena hovedbasen til den republikanske marinen. Byen holdt lenger stand mot general Francos tropper enn noen annen spansk by, og ble ikke inntatt før 31. mars 1939. Den spanske havnebyen er gjennomsyret av over 2.000 års historie. Start på Sjøforsvarsmuseet for å lære mer om "Kulturenes by", før du setter kurs mot alt fra romerske ruiner til moderne kreasjoner inspirert av Gaudi.
FREDAG 3. NOVEMBER
Málaga, Spania
Kl. 08:00 – 22:00: Málaga er som et vakkert kunstverk. Og det er ikke så rart, i og med at dette var Piccasos fødested. Her finnes et museum som minnes hans fødsel, som er et "must" å besøke for kunstinteresserte. Sørg for å tilbringe litt tid i byens Alcazaba – en citadell fra 1000-tallet som er hjemsted for tre palasser, vakre hager og overdådige fontener.
LØRDAG 4. NOVEMBER
Gibraltar, Storbritannia
Kl. 08:00 – 20:00: Den ruvende Gibraltarklippen er et syn av de sjeldne! Med utsikt over munningen av Middelhavet fra en høyde på 426 meter, er klippen en naturlig festning. Den er også hjemsted for enorme grotter og grupper av berberaper som har tatt bolig i øvre del av "The Rock". I gatene nedenfor kan du utforske dusinvis av britiske butikker og puber, og undre deg over at du er et steinkast unna Spania.
SØNDAG 5. – TIRSDAG 7. NOVEMBER
Sevilla, Spania
Kl. 12:00 (5. november) – 14:00 (7. november): Visste du at Sevilla er kreditert med oppfinnelsen av tapas? Bli med lokalbefolkningen mens de beiter fra bar til bar, og gjør et helt måltid ut av opplevelsen. Byen har også en rik historie som er tydelig forankret i diverse landemerker. Alcazar, hovedpalasset, er utsøkt dekorert i maurisk stil, med temahager anlagt i terrasser.
ONSDAG 8. NOVEMBER
Portimão, Spania
Kl. 08:00 – 17:00: Hva kan være bedre enn det fantastiske landskapet i Portimão? Kanskje dette?: Autodromo Algarve Racing School setter deg bak rattet på en F1-bane. Ikke din stil? Prøv Praia Grande – en fantastisk strand, komplett med et 1500-tallsslott. Ønsker du mer? Besøk en prisbelønt vingård, spill golf på en mesterskapsbane eller spis den ferskeste sjømaten du noen gang har smakt! Hva kan være bedre?
TORSDAG 9. NOVEMBER
Lisboa, Portugal
Vi ankommer Lisboa tidlig om morgenen og det er dags å gjøre seg klar for ilandstigning for siste gang på reisen. Men heldigvis er ikke vår tur over helt ennå. I Lisboa planlegger vi en utflukt (halv dag) og felles middag før hotellovernatting. Lisboa er en av verdens eldste byer, og severdighetene står derfor i kø. En av byens "must-see" er kirken Igreja de Sao Vicente de Fora (datert til det 12. århundre!), Musee Calouste Gulbenkian (et av Europas ledende kunstmuseer) og Torre de Belém (på UNESCOs verdensarvliste og et av de mest kjente monumentene i Portugal).
FREDAG 10. NOVEMBER
Flyreise Lisboa – Oslo
Etter frokost sjekker vi ut av hotellet for transfer til flyplassen og hjemreise til Norge. Flydetaljer og mer informasjon kommer nærmere avreise.