Vinterferien 2024: Ta med familien på cruise i Karibia

Er du klar for en uforglemmelig vinterferie? Fly til Miami og stig om bord et av Royal Caribbean sine største cruiseskip, Oasis of the Seas. Et eventyrlig cruiseskip spekket av restauranter, koselige kafeer, barer, innendørs promenade med butikker, badeland, aktiviteter, ulike show, flotte avslapnings- og solområder.

På Oasis of the Seas er det er flust av opplevelser både for voksne og barnefamilier. Det beste av alt er at du får oppleve solfylte Karibia med steder som Bahamas, Haiti og Jamaica.
Passer for

Høydepunkter

Skipet har totalt 18 dekk, fylt med alt du trenger for et spennende og innholdsrikt opphold.

Alle måltider er inkludert, og du kan velge blant mange ulike restauranter og kafeer. Det finnes også flere spennende a la carte restauranter hvor du kan betale et lite mellomlegg for å nyte et måltid. Ønsker du drikkepakke, kan dette bestilles inntil 5 dager før avreise.

Er du glad i underholdning og show? Da kan det være lurt å planlegge hvilke show du ønsker å få med deg, og legge måltidene dine opp etter dette, så tidene ikke kolliderer. Oasis tilbyr blant annet Broadwaymusikalen Cats, et spektakulært vannshow i Aqua Theatre, og et fantastisk isshow. Inkludert i prisen selvfølgelig.

Det er helt umulig å kjede seg om bord, med klatreveggen, surfesimulator, skøytebane og minigolf med havutsikt. Er du på utkikk etter et adrenalinkick, bør du sjekke ut skipets 25 meter lange zipline, hvor du kaster deg ut og suser gjennom skipet. Eller sklien «The Ultimate Abyss», som byr på et 21 meter langt dropp og skikkelig magesug. Og så må vi ikke glemme skipets deilige spaavdeling for de voksne, og barne- og ungdomsklubbene for de unge.

Selve høydepunktet på seilingen i Karibia, er de vakre solnedgangene, og de utrolig eksotiske havnene du besøker. I kartet nedenfor finner du en detaljert beskrivelse av reiseruten, som går fra Miami til Bahamas, og videre innom Haiti og Jamaica før skipet returnerer til Miami.

 

NB! Prisen er en fra-pris og gjelder per person i delt familierom, for 2 voksne og 2 barn (innvendig lugar). Det finnes flere ulike lugartyper, og vi hjelper deg med å finne den riktige. Prisen vil variere ut fra antall personer og type lugar. Flyreisen, drikkepakke, utflukter og eventuell overnatting i Miami før og/eller etter cruiset er ikke inkludert. Vi setter gjerne opp et pakketilbud til deg, hvor alt dette også er med i prisen.

Overnatting

Lugar med balkong og dobbeltseng. Sofa med skrivebord med utgangen til balkongen.

Flere ulike lugartyper om bord

Velg mellom flere ulike lugartyper om bord, i ulike prisklasser. For par og småbarnsfamilier vil en innvendig lugar være det rimeligste, men vi anbefaler å oppgradere til en utvendig lugar med balkong. Denne er på ca. 18 m2, og er utstyrt med to enkeltsenger som kan settes sammen til én dobbeltseng, en mindre sittegruppe (sovesofa som kan res opp til barna), bad med toalett og dusj/badekar.

Turen i bilder

Vinterferien 2024: Ta med familien på cruise i Karibia

 • Pris per person
  Fra kr 12.000,-
 • Reiselengde
  7 netter
 • Reisedato
  18. februar og 25. februar
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • boat copy Created with Sketch.
  7 netter cruise
 • boat copy Created with Sketch.
  Skatter og havneavgifter
 • restaurant copy 3 Created with Sketch.
  Helpensjon, aktiviteter og underholdning om bord

Interessepunkter

Dag 1: Miami
Cruiset starter i Miami kl. 16:30. Byen som er kjent for Miami Beach, solfylte strender og mangfoldig blanding av kulturer. Bestill en flyreise som gir deg rom til å oppleve denne livlige og fargerike byen, før cruiset forlater havnen.
Dag 2: Nassau, Bahamas
Dag to våkner du i Nassau, som er hovedstaden på Bahamas. Bli om bord og nyt skipet eller gå i land og utforsk stedet. Spennende lokalmat, kritthvite strender, vannaktiviteter, gå tur langs havnepromenaden eller besøk handlegaten, Bay Street.
Dag 3: Perfect Day at CocoCay, Bahamas
Dag tre våkner du i Perfect Day at CocoCay, også på Bahamas. Dette er Royal Caribbean sin private øy og er kun tilgjengelig for deres gjester. Dette er et "must" å få med seg. Slapp av ved bassengkanten, hiv deg nedover en av de mange vannskliene, eller ta en tur med luftballong.
Dag 4: På sjøen
Dag fire er du på sjøen, og dette er en perfekt anledning til å ta i bruk fasilitetene om bord. Lasertag, karaoke, zipline, vannsklie, spa, shopping og underholdning er bare noen av mulighetene.
Dag 5: Haiti
Dag fem ankommer du Labadee, Haiti. Labadee er Royal Caribbean sitt private sted, og et ekte postkortbilde av Karibia. Dette er en vakker tropisk øy med nydelige sandstrender, korallrev, palmer, laguner, klipper, og en rekke ulike aktiviteter for voksne og barn.
Dag 6: Falmouth, Jamaica
Dag seks tilbringes i Falmouth, Jamaica. Øya er kjent for sin frodige natur og fantastiske strender. Ta turen til Falmouth sentrum og opplev reggae, den lokale maten - og ikke minst deres verdenskjente romkake.
Dag 7: På sjøen
Dag sju er du på sjøen, og skipet er nå på vei tilbake til Miami. Benytt tiden til å utforske nye deler av skipet, og prøv aktiviteter som flowrider, bordtennis, basketball eller volleyball, og kino.
Dag 8: Miami
Du ankommer Miami tidlig på morgenen, siste dagen. VI organiserer flyreisen hjem til Norge fra Miami dersom du ønsker det, eller kanskje du ønsker å bli værende i USA og utforske videre?