Mann som ser på klokke

Hva kan vi gjøre for din bedrift?

Når du er på jobbreise er det trygt å ha et reisebyrå i ryggen. Med effektiv teknologi og dyktige reiseeksperter lokalisert over hele landet, sørger vi for at du er ivaretatt både før, under og etter reisen.

attach_money

Lønnsomt

Føl deg trygg på at vi gjør vårt ytterste for å spare bedriften din for unødvendige kostnader.

schedule

Effektivt

Lokal, global eller offshore? Du kan enkelt bestille reiser online og via våre reiseeksperter.

support_agent

Trygt

Skulle det skje noe uventet, kan du ringe oss 24/7, 365 dager i året. Vi er her for deg!

gpp_good

= Smart

Våre digitale løsninger og dyktige folk, sørger for en enkel og effektiv reisehverdag!

Kvinne sitter utendørs på kafe og jobber på PC

Hvorfor reisebyrå?

Vurderer du å inngå en reisebyråavtale? Eller er du på utkikk etter et nytt reisebyrå? Her svarer vi på noen av de vanligste spørsmålene rundt bruk av reisebyrå

Håndtrykk

Alt dette for kun kr 730,-

Med vår lisensavtale betaler du en fast liten sum i måneden, og får tilgang til alle våre bransjeledende onlineløsninger. Det blir ikke enklere og mer forutsigbart enn dette!

Mann som er på pc og mobil

Skreddersydd avtale

For bedrifter som reiser en god del i løpet av et år, er det ofte behov for en tilpasset reisebyråavtale. Er du nysgjerrig på hva vi kan gjøre for bedriften din?

Far og datter klemmer

Jobbreiser

Vi ser deg og dine behov som jobbreisende, og vårt mål er at du skal bruke så lite tid på reiseadministrasjonen som mulig, og mer tid på det du verdsetter mest.

Offshore rig i solnedgang

Energy, Resources & Marine

Energy, Resources & Marine er et eget spesialfelt innenfor reisevirksomhet. Vi har mer enn 30 års erfaring med ERM-reiser, og er en trygg samarbeidspartner for deg.

Sør-Afrika, Cape Town, Glede, Safari, Storbyferie, Opplevelse

Humanitære reiser

Er du en ideell organisasjon? Reiser du i jobben, i forbindelse med humanitære oppdrag, misjon og/eller bistand? Da kan du ha krav på egne billettyper!

Per Arne Villadsen

World Travel Awards

World Travel Awards har for tredje året på rad, kåret Berg-Hansen til Norges ledende innen Travel Management. -Jeg er stolt over å kunne motta denne utmerkelsen på vegne av alle våre medarbeidere, som hver dag gjør sitt ytterste for å hjelpe kundene våre, sier administrerende direktør i Berg-Hansen, Per Arne Villadsen

Kvinne sitter foran PC-skjerm med headset på. Foto

Lokal ekspertise

Berg-Hansen har kontorer over hele landet, og våre lokale reiseeksperter står klare til å bistå. Ekspertene svarer deg på alt du trenger hjelp til, både før, under og etter reisen.