Mann som ser på klokke

Hva kan vi gjøre for din bedrift?

Når du er på jobbreise er det trygt å ha et reisebyrå i ryggen. Med effektiv teknologi og dyktige reiseeksperter lokalisert over hele landet, sørger vi for at du er ivaretatt både før, under og etter reisen.

attach_money

Lønnsomt

Vi er opptatt av lønnsomhet. Som Travel Manager kan du være trygg på at vi gjør vårt ytterste for å spare bedriften for unødvendige kostnader.

schedule

Effektivt

Lokal, global eller offshore? Det spiller ingen rolle! Du kan enkelt bestille reise hos oss både online og offline, når som helst og hvor som helst.

support_agent

Trygt

Vi er kun et tastetrykk unna, når som helst på døgnet og når som helst på året. Skulle det skje noe uventet, har du oss i ryggen umiddelbart.

gpp_good

= smart

Berg-Hansen er ditt personlige reisebyrå, og våre digitale løsninger sørger for en enkel og effektiv reisehverdag. Uansett hvor du er – vi er her for deg.

Kvinne sitter utendørs på kafe og jobber på PC

Hvorfor reisebyrå?

Vurderer du å inngå en reisebyråavtale? Eller er du på utkikk etter et nytt reisebyrå? Her svarer vi på noen av de vanligste spørsmålene rundt bruk av reisebyrå

Håndtrykk

Alt dette for kun kr 690,-

Med vår lisensavtale betaler du en fast liten sum i måneden, og får tilgang til alle våre bransjeledende online-løsninger. Det blir ikke enklere og mer forutsigbart enn dette!

Mann som er på pc og mobil

Skreddersydd avtale

For bedrifter som reiser en god del i løpet av et år, er det ofte behov for en tilpasset reisebyråavtale. Er du nysgjerrig på hva vi kan gjøre for bedriften din?

Far og datter klemmer

Jobbreiser

Vi ser deg og dine behov som jobbreisende, og vårt mål er at du skal bruke så lite tid på reiseadministrasjonen som mulig, og mer tid på det du verdsetter mest.

Offshore rig i solnedgang

Energy, Resources & Marine

Energy, Resources & Marine er et eget spesialfelt innenfor reisevirksomhet. Vi har mer enn 30 års erfaring med ERM-reiser, og er en trygg samarbeidspartner for deg.

Sør-Afrika, Cape Town, Glede, Safari, Storbyferie, Opplevelse

Humanitære reiser

Er du en ideell organisasjon? Reiser du i jobben, i forbindelse med humanitære oppdrag, misjon og/eller bistand? Da kan du ha krav på egne billettyper!

Per Arne Villadsen

World Travel Awards

World Travel Awards har for tredje året på rad, kåret Berg-Hansen til Norges ledende innen Travel Management. -Jeg er stolt over å kunne motta denne utmerkelsen på vegne av alle våre medarbeidere, som hver dag gjør sitt ytterste for å hjelpe kundene våre, sier administrerende direktør i Berg-Hansen, Per Arne Villadsen

Kundesenter

Våre lokale eksperter er her for deg 24/7

Berg-Hansen har kontorer over hele landet, og våre lokale reiseeksperter står klare til å hjelpe deg, uansett hvor i verden du befinner deg. Ekspertene svarer deg på alt du trenger hjelp til, både før, under og etter reisen.

Person som peker på en interaktivt verdenskart

Internasjonal Partner CWT

CWT har vært vår internasjonale partner siden 1995, og er verdens største reisebyråkjede.
Dette gjør at du som kunde hos oss får tilgang til ekspertise i aktuelle land. Du får også tilgang på verktøy som benyttes i disse landene og vil alltid ha oversikt over de lokale og regionale forskjellene.