Offshore rig i solnedgang

Energy, Resources & Marine (ERM)

Berg-Hansen har over 30 år med kompetanse og erfaring innenfor ERM-reiser. Vi tilbyr markedsledende digitale verktøy, og håndterer reiser både i Norge og internasjonalt.

support_agent

Erfaring og ekspertise

Våre erfarne ERM-rådgivere har spesialkompetanse innenfor reisebestilling, behov, restriksjoner og muligheter knyttet til ERM-billettene.

schedule

Effektive verktøy

Vi tilbyr digitale verktøy for håndtering av crew-skifter, bestilling og billettering, samt automatisk utstedelse av «Letter of Guarantee».

favorite_border

Trygghet på reisen

Vi er tilgjengelige 24/7, hele året. Vi tilbyr lokale eksperter og dedikerte ERM-team, og du har Norges største reisebyrå i ryggen.

flight

Egne billettyper

Vi tilbyr Marine & Offshore-billetter i både Norge og internasjonalt. Billettene er fleksible, refunderbare og tidvis 20-50 prosent billigere.

Helikopter flyr mot en plattform

Markedets beste ERM-verktøy

Gode digitale verktøy er helt essensielt for en effektiv reiseadministrering. Vi tilbyr markedsledende produkter som eksempelvis Crew portal og automatisk utstedelse av «Letter of Guarantee».

Containerskip legger til havn i Hamburg

Reisekostnader & oppgjør

Vi sørger for riktig billettype til riktig pris, hver eneste gang. Fleksibilitet er også viktig, både når det gjelder flybilletter og sluttoppgjør. Vi tilbyr våre kunder et enkelt og ryddig sluttoppgjør.

Arbeidere i fullt sikkerhetsutstyr kontrollerer et containerskip som laster av lasten sin

Sikkerhet & beredskap

Berg-Hansen er en trygg samarbeidspartner å ha når noe uforutsett oppstår på reise. Vårt mål er å minimalisere ulempen og konsekvensen av uforutsette hendelser for de reisende.

Hvit og svart fiskebåt som seiler på havet. Foto

Alltid tilgjengelige

Vi vet at du ofte er på reise utenfor ordinær åpningstid. Du trenger en samarbeidspartner som er tilgjengelig døgnet rundt, hele året.
Som kunde av Berg-Hansen har du tilgang på vår prisvinnende service 24/7.

Effektiv oppstart

En god oppstart er avgjørende for både virksomheten din, og for oss i Berg-Hansen. Vårt mål for enhver implementering er at overgangen til ny reisebyråavtale oppfattes sømløs av alle ansatte.

To menn i signalvester inspiserer en vindturbin

Miljø & sertifiseringer

Hvem vi er som selskap, hvilken bransje vi tilhører og hva slags fotavtrykk vår virksomhet etterlater, setter premisser for hvordan vi jobber med bærekraft. Les mer om vårt fokus og våre sertifiseringer her!

Camilla Tonning med kollega Inger Helene Karstensen

Slik får du en sømløs reisehverdag

Mitt navn er Camilla Tonning, og jeg jobber med Marine- og Offshorekunder på Vestlandet. I denne bloggen forteller jeg deg mer om hvordan vi i Berg-Hansen sørger for en sømløs reisehverdag for våre ERM-kunder.

Sirkler i vannet med laks langs norskekysten. Foto

Hvordan kan du og dine ansatte reise «grønnere»?

Er det en selvmotsigelse å si at man skal reise «grønnere»? Vi tenker det er viktig med to tanker i hodet samtidig, for det vil alltid være behov for å reise i jobb. Men det finnes flere grep du kan ta, for at de ansatte skal ta gode valg på reise.

Vil du vite mer om ERM og Berg-Hansen?

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut

Ønsker du å snakke med oss?

Fyll inn skjema eller kontakt oss på e-post eller telefon. Spør om å få snakke med en av våre ERM-eksperter når du ringer.

E-post: salg@berg-hansen.no

Telefon: 21 02 45 10