Mann som er på pc og mobil

Vi skreddersyr din avtale

For bedrifter som reiser en god del i løpet av et år, er det ofte behov for en tilpasset reisebyråavtale. Ta kontakt med en av våre selgere, så syr vi sammen den perfekte avtalen.

Er du en offentlig aktør? Ideell organisasjon? En privat bedrift? Energy, Resources & Marine?

Uansett bransje, så vet vi at noe av det aller viktigste for deg som innkjøper og arbeidsgiver er at dine ansatte er godt ivaretatt på jobbreisen. Samtidig vet vi at det er viktig å ha et lønnsomt reiseprogram som sørger for at du og din bedrift gjør de beste avtalene og får tilgang til de beste prisene. Som kunde i Berg-Hansen har du tilgang på reiseprogrammet «In Control», som sørger for at du har full kontroll på kostnader, prosesser og ansatte i forbindelse med reiser. Nysgjerrig? Les mer om reiseprogrammet her!

I Berg-Hansen satser vi på teknologi, i kombinasjon med drivende dyktige ansatte. Det betyr at du som kunde hos oss får tilgang på bransjeledende bestillingsverktøy for PC/MAC, nettbrett og mobil, i tillegg til vår prisvinnende kundeservice lokalisert her i Norge. Hos oss kan du bestille både fly, tog, leiebil og hotell selv online, eller via våre lokale reiseeksperter.

Vi er et fullservice reisebyrå, som bistår kundene våre med absolutt alt knyttet til reise. Som kunde hos oss kan du legge til, og trekke fra de produktene og tjenestene som passer for ditt behov.

Et av våre viktigste produkter er sporingsverktøyet, som gir deg enkel oversikt over hvor alle dine ansatte befinner seg på reise, eller har vært på reise. Her kan du søke opp ansatte på fly, hotell og destinasjoner over hele verden.

Vi har i tillegg en hel rekke andre spennende produkter og tjenester, som vil forenkle og trygge reisehverdagen til alle dine ansatte.
Hvis du vil lese mer, anbefaler vi deg å ta en titt på:


Ønsker du en skreddersydd reisebyråavtale, eller vil du snakke med en av våre selgere? Fyll inn skjema nedenfor, så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig!

Ønsker du å bli kontaktet?

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut