Kvinne sitter utendørs på kafe og jobber på PC

Hvorfor reisebyrå?

Vurderer du å inngå en reisebyråavtale? Vi vet at det finnes en jungel av muligheter der ute. Nedenfor svarer vi på noen av de vanligste spørsmålene rundt bruk av reisebyrå.

Hvorfor bruker bedrifter reisebyrå?

Svært mange bedrifter benytter reisebyrå i forbindelse med jobbreiser. Hovedårsaken er at man ønsker å spare tid og penger. Du vil garantert gjøre begge deler, så lenge du velger riktig reisebyrå.

En annen viktig grunn, er at bedriften har ansvar for sine medarbeidere når de sendes på jobbreise. Det er helt essensielt å kunne ivareta alle ansatte som opplever uregelmessigheter på reisen, for eksempel flyforsinkelser og hotelloverbookinger. Om bedriften ikke har mulighet til å assistere de ansatte selv, bør man ha et reisebyrå i ryggen.

Hvordan ser en reisebyråavtale ut?

En reisebyråavtale kan være enkel og standardisert, eller den kan være skreddersydd. De fleste av våre kunder betaler en fast sum som dekker tilgang til alle systemene våre, samt noen få tilleggsgebyrer når våre reiserådgivere stepper inn og assisterer.

Summen varierer avhengig av størrelse på bedriften, og hvilke behov bedriften har. Reiser bedriften for opptil kr 500.000,- per år, betaler man kun kr 730,- per måned. Det er mindre enn du betaler for et fullt Aftenposten-abonnement!

I avtalen vår til kr 730,- per måned er alt dette inkludert.

Hva får jeg med en reisebyråavtale?

Vi bistår våre kunder med absolutt alt knyttet til reise. Basisproduktet som alle kundene våre får er:

  • Appen vår, for å kunne bestille, endre og avbestille når du er på farten. Velger du å motta varslinger i appen, får du relevante push-meldinger som flyforsinkelser, gate-informasjon, varsel om uroligheter på din destinasjon mm. Les mer om appen her – den blir garantert din uunnværlige reisevenn!
  • Ekspertisen vår! Vi er norskeid, har kontorer over hele landet, og holder åpent 24 timer i døgnet 365 dager i året. Det betyr at du kan ringe oss når som helst, og du vil treffe reiseeksperter som er lokalisert i Norge. Dette er ingen selvfølge lenger.

Hvordan sparer jeg penger?

Ved å benytte et reisebyrå samles alle reiser på ett sted, og dermed får bedriften full oversikt over alle kostnader knyttet til reise. Reisekostnader er for mange bedrifter den høyeste utgiftsposten etter lønn, og derfor er det behov for å ha kontroll og oversikt. Vi har et veldig godt rapporteringsverktøy, hvor du selv kan gå inn og hente ut all relevant reisedata – inkludert miljøregnskap.

Når bedriften har full innsikt i alle kostnader knyttet til reiser, kurs og konferanser, kan man analysere bestillingsadferden til de ansatte. Tas det gode valg når flybilletten bestilles? Hva slags flybilletter benyttes – restriktive eller fleksible? Hvor mye endrer vi egentlig? Bestiller vi i god tid, slik at vi får de rimeligste prisene, eller venter vi helt frem til avreise? Vi garanterer at bedriften din vil spare penger på å gjøre denne analysen og iverksette forbedringstiltak sammen med oss. Du kan lese mer om denne prosessen her.

Hvordan sparer jeg tid?

Når alt er samlet på ett sted, bruker du vesentlig kortere tid på eksempelvis å sammenlikne produkter og priser.

Dine personlige data er trygt ivaretatt hos oss – som betyr at du slipper å registrere navn, kontaktinformasjon, passdetaljer og betalingsmåte hver gang du bestiller. Systemene våre husker hvor du reiste sist, og hjelper deg med å effektivisere bestillingstiden din.

Har bedriften din valgt faktura som betalingsmåte for reiser, er også reiseoppgjøret gjort unna i en fei. Til andre utlegg som taxi, mat og kjøregodtgjørelse, kan du benytte vår superenkle utleggs-løsning. Ha den lett tilgjengelig på mobilen, så er reiseregningen din ferdig utfylt i det du går over dørstokken hjemme. Det blir ikke mer effektivt enn det!

Hvordan blir jeg kunde?

Hvis du føler deg trygg på Berg-Hansen og ønsker å inngå en reisebyråavtale med oss allerede nå, så kan du signere vår standard lisensavtale nedenfor. Klikk her for å lese om alt som er inkludert i avtalen.

Hvis du er usikker, eller ønsker skreddersøm, er vi kun en kjapp telefonsamtale unna 😊

Håndtrykk

Bli bedriftskunde

Så utrolig kult at du vurderer å inngå en reisebyråavtale med oss!
Alt vi trenger er litt informasjon om bedriften din og deg, så sender vi en lisensavtale til signering i retur.