Konferanse og event

Event

Å skape et event, handler om å skape en opplevelse for deltakerne uansett størrelse og format. Vi i Berg-Hansen leverer komplette eventpakker tilpasset ditt formål. Skal vi kjøre på?

Å skape et event handler om å skape en opplevelse for deltakerne uansett størrelse og format, innland som utlandet. Vi kombinerer dine ønsker og behov med vår erfaring, og sammen skaper vi magi.

Et event kommer i mange ulike former. Det kan være en opplevelse eller et arrangement der formålet er å vekke oppmerksomhet, samle mennesker, skape begeistring eller engasjement hos deltakerne. Event er opplevelsesbasert kommunikasjon, som når ut til målgruppen din på en tydelig måte – så lenge det gjøres riktig.

Et event knytter mennesker, ideer og merkevarer sammen, og det kan gjøres fysisk eller digitalt – eller man kan kombinere de to og skape en hybrid. Et hvert event er unikt, og alt vi gjør er skreddersøm. Fortell oss hva formålet med eventet ditt er og hvem som er målgruppen, så vil vi sørge for opplevelsesbasert kommunikasjon som er forankret i dine målsetninger og behov, og som engasjerer akkurat dine deltakere. 

Vår ekspertise

Berg-Hansen har siden 2019 satset stort på event, og med oss på laget har vi dyktige prosjektledere og produsenter med lang erfaring fra faget. Sammen med- og for våre kunder, skaper vi sylskarpe events som begeistrer, hvor alt er nøye planlagt ned til minste detalj.

Hos oss blir du ivaretatt gjennom hele prosessen – fra idé til evaluering:

  • Oppdragsbekskrivelse og brief – hva skal vi oppnå og hvorfor?
  • Idéfasen – vi utvikler de beste løsningene for akkurat deg og ditt behov.
  • Konseptutvikling – vi utvikler et tydelig konsept basert på dine behov
  • Kommunikasjon – nå ut til målgruppen din ved hjelp av en kommunikasjonsplan.
  • Fremdrift – våre prosjektledere sørger for fremdrift og at tidsfrister holdes gjennom hele prosjektet.
  • Gjennomføring – vi gjennomfører og sørger for at alt går på skinner som avtalt.
  • Evaluering – vi sender ut evaluering i etterkant, slik at ditt neste event blir enda bedre.
  • Oppfølging – veien videre.
Siw Camilla Puntervold

Vi gjennomfører mer enn 2000 oppdrag i året, engasjerer ca. 500.000 deltakere totalt og er et av landets største byråer innen arrangement, event og reise. Forretningsområdet Meetings & Events er en totalleverandør av arrangementstjenester, gruppereiser og event, og avdelingen i Oslo alene består av 40 ansatte med bred erfaring og unik kompetanse. Velger du oss, er du garantert kvalitet!

Direktør Meetings & Events, Siw Camilla Puntervold

We got your back!

Den kreative prosessen rundt et event er gjerne det man tenker på først. Hvordan fange deltakeren og sørge for at etterlatt inntrykk blir som ønsket. Men vi må heller ikke glemme de andre tingene – som er like viktige, både for deg og for oss:

Mann holder mobilen i hånden mens han gjør utregninger med andre hånden

Økonomistyring

Vi sørger for at prosjektet avvikles innenfor dine økonomiske rammer. Vi holder deg løpende oppdatert gjennom hele prosessen, luker ut alle overraskelser, og sender én samlet faktura.

Fem knyttnever treffer hverandre for å ferie at de er ett lag

Kvalitetssikring

Når du investerer tid og penger i et produkt, vil du selvfølgelig ha kvalitet. Vi i Berg-Hansen har et bredt nettverk i både inn- og utlandet, og benytter utelukkende underleverandører som er kvalitetssikret.

Horisont på en strand med sivgress i front

Bærekraft

Våre ansatte er kurset i bærekraftige arrangementsløsninger. Alle monner drar, så uansett om du ønsker å kjøre fullt bærekraft-perspektiv, eller kun elementer, så bistår vi med råd og anbefalinger.

Digitalt arrangement i regi av Berg-Hansen Meetings & Events

Berg-Hansen Studio

Visste du at vi har vårt eget studio i Oslo? Her tilbyr vi kostnadseffektive digitale sendinger, for de som ikke har behov for de aller største produksjonene. Her har du mulighet til å sette opp sendinger til landingssider og via Teams/Zoom.

Gjennomføring av digitalt arrangement

Kontakt oss

Vi hjelper deg med alt du trenger innen møter, kurs, konferanser, store arrangementer og events. Ta kontakt med oss for gode anbefalinger og bestilling. Vi tar hånd om hele prosessen, fra A til Å.

Telefon: 810 56 810
E-post: grupper@berg-hansen.no

Eller send oss en forespørsel i skjema nedenfor!

Send oss en forespørsel på et event

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut