Stor sal med dempet belysning, dekorert til fest, Foto

Event

Vi har lang erfaring med å planlegge og gjennomføre arrangementer som inspirerer og skaper uforglemmelige øyeblikk.

Å skape et event handler om å skape minneverdige opplevelser for deltakerne, uansett størrelse og format, både her hjemme og i utlandet. Vi tar dine ønsker og behov på alvor, og sammen skaper vi magi.

Et event bringer mennesker, ideer og merkevarer sammen, enten det er fysisk, digitalt eller en kombinasjon av begge deler. Et hvert event er unikt, og alt vi gjør er skreddersøm. Eventet tilpasses for å nå din målgruppe på en tydelig og effektiv måte, og våre dyktige prosjektledere og produsenter designer en unik opplevelse som oppfyller dine mål.

Våre events vekker oppsikt, bringer mennesker sammen, og skaper engasjement.

Kvinne i kontorlandskap smiler inn i kamera. Foto

Vi gjennomfører mer enn 2.000 oppdrag i året, engasjerer ca. 500.000 deltakere totalt og er et av landets største byråer innen arrangement, event og reise. Berg-Hansen Meetings & Events er en totalleverandør av arrangementstjenester, gruppereiser og event, og avdelingen i Oslo alene består av 40 ansatte med bred erfaring og unik kompetanse. Velger du oss, er du garantert kvalitet!

Direktør Meetings & Events, Siw Camilla Puntervold

Din støtte og trygghet

Den kreative prosessen rundt et event er gjerne det man tenker på først. Hvordan fange deltakeren og sørge for at etterlatt inntrykk blir som ønsket. Men vi må heller ikke glemme de andre tingene – som er like viktige, både for deg og for oss:

En gjeng gode kolleger holder hverandre på skuldrene og ser inn i kamera. Foto

Økonomistyring

Vi sørger for at prosjektet avvikles innenfor dine økonomiske rammer. Vi holder deg løpende oppdatert gjennom hele prosessen, luker ut alle overraskelser, og sender én samlet faktura.

To mennesker står med ryggen til mens de ser mot scene. Foto

Kvalitetssikring

Når du investerer tid og penger i et produkt, vil du selvfølgelig ha kvalitet. Vi i Berg-Hansen har et bredt nettverk i både inn- og utlandet, og benytter utelukkende underleverandører som er kvalitetssikret.

Tre personer med tursekk som går i vakker natur. Foto

Bærekraft

Våre ansatte er kurset i bærekraftige arrangementsløsninger. Alle monner drar, så uansett om du ønsker å kjøre fullt bærekraft-perspektiv, eller kun elementer, så bistår vi med råd og anbefalinger.

Mann sitter og ser på kjøreplan sammen med to andre. Foto

Eksperten i kulissene

Skal arrangementet imponere og skape uforglemmelige øyeblikk? Bruk en eventprodusent! Et vellykket arrangement er et resultat av dyktige hoder som samarbeider, og eventprodusenten har stor innvirkning på sluttresultatet.

Kvinne står med ryggen til mens hun jobber med en digital sending. Foto

Digitale arrangementer

Med digitale arrangementer åpner det seg opp uendelig med muligheter, og du kan nå ut til enda flere deltakere. Vi hjelper deg med å utforme hybride opplevelser, eller heldigitale konferanser og events i alle størrelser.

Tre ansatte i Berg-Hansen jobber på konferanse. Foto

Kontakt oss

Vi hjelper deg med alt du trenger innen møter, kurs, konferanser, store arrangementer og events. Ta kontakt med oss for gode anbefalinger og bestilling. Vi tar hånd om hele prosessen, fra A til Å.

Telefon: 810 56 810
E-post: grupper@berg-hansen.no

Eller send oss en forespørsel i skjema nedenfor!

Send oss en forespørsel på et event

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut