Digitalt arrangement i studio med programleder og gjest på scenen

Digitale arrangementer

Digitale arrangementer har skutt fart i popularitet de siste årene, og de er virkelig fantastiske dersom de gjennomføres riktig. Les mer om hva vi kan hjelpe deg med her!

Med digitale arrangementer kan du skape interaksjon og nå ut til enda flere enn du ville klart ved et fysisk arrangement.

Men la oss være brutalt ærlige. Skal du arrangere en digital samling, konkurrerer du mot alt det andre som skjer rundt deltakeren til enhver tid. For digitale flater er det derfor ekstremt viktig å ha planlagt et kortfattet og tydelig budskap, bruke engasjerende historiefortelling og interaktive verktøy som forsterker budskapet ditt, samtidig som det holder seeren oppmerksom.

Inkluder personer som har riktig energi for ditt publikum, og med god formidlingsevne gjennom skjermen. Hold det kort og snappy, så vet du at du klarer å holde seerne engasjerte. Overrask med live-artister, eller hva med en interaktiv vinsmaking?

Vi har gjennomført hundrevis av digitale sendinger, og har et profesjonelt team med prosjektledere, produsenter og produksjonsassistenter. Vi hjelper deg med å finne de riktige ordstyrerne, foredragsholderne, artistene og annet kreativt innhold som funker på nett.

Pasientsikkerhetskonferansen 2020

Digitale fordeler:

  • Kreative muligheter og interaktivitet
  • Kan gjennomføres hvor som helst og når som helst
  • Kan skaleres opp og ned utfra behov og budsjett
  • Gjerne like bra (noen ganger bedre) en fysiske møter
Digitalt arrangement i studio

Hva koster et digitalt arrangement?

Så lenge du planlegger hva du vil formidle og oppnå med arrangementet, så kan vi hjelpe deg med resten. Kostnader avhenger av lokasjon, lengde for arrangementet, innhold, antall deltakere og mer – kontakt oss så gir vi deg raskt et estimat.

Digitalt arrangement i studio

Hvilket digitalt verktøy skal man velge?

Digitale møteplasser har blitt en del av arbeidshverdagen vår de siste to årene, og det finnes flere å velge mellom. Men når skal man velge hvilken møteplass? Og hva bør man tenke på for å sikre et godt digitalt møte?

I denne bloggen får du svaret.

Gjennomføring av digitalt arrangement

Kontakt oss

Et godt digitalt arrangement krever planlegging. Vi sørger for at ditt innhold formidles best mulig gjennom skjermen, og holder i alle avklaringer fra start til slutt.

Telefon: 810 56 810
E-post: grupper@berg-hansen.no

Eller send oss en forespørsel i skjema nedenfor!

Send en forespørsel på digitalt arrangement

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut