To menn i dress diskuterer innhold på ark

Reiseprogrammet «In Control»

Som kunde har du tilgang på reiseprogrammet «In Control», som sørger for at du har full kontroll på kostnader, prosesser og ansatte i forbindelse med reiser.

Vi vet at noe av det aller viktigste for deg som innkjøper og arbeidsgiver er at dine ansatte er godt ivaretatt på jobbreisen. De skal bruke minst mulig tid til å bekymre seg for reisedetaljer og mest mulig tid til selve jobben. Samtidig vet vi at det er viktig å ha et lønnsomt reiseprogram som sørger for at du og din bedrift gjør de beste avtalene og får tilgang til de beste prisene.

Vi er en lønnsom samarbeidspartner for deg, og vår ambisjon er at du skal lykkes med verdens beste reiseprogram. Som ansvarlig for reisebyråavtalen i din bedrift, vil du sammen med en Key Account Manager i Berg-Hansen jobbe strukturert og planmessig. Sammen vil dere analysere din bedrifts reisevirksomhet, definere tiltaksområder for forbedring og oppnå gode resultater.

Vi følger med på trender og det som skjer i markedet. Vi utvikler stadig ny teknologi og nye muligheter som gjør det lurt, lett og lønnsomt å være kunde hos oss. Vi følger lovverket og vi tar et utvidet samfunnsansvar. Du kan derfor føle deg trygg på at reiseprogrammet ditt utvikles i takt med de muligheter som finnes på markedet.

Programmet gir deg også en solid plattform for å synliggjøre resultater og verdiskaping i samarbeidet med Berg-Hansen.

Vi pleier å si at vi skal ha orden på det vi skal ha orden på, slik at du som arbeidsgiver kan sove godt og vite at dine ansatte er i de beste hender. Vi kaller det «In Control».

Illustrasjonen nedenfor viser hvilke fokusområder vi mener det er viktig å ha kontroll på, for å oppnå et så effektivt reiseprogram som mulig. Fokusområdene går utover det som har direkte med reise og reisebestilling å gjøre. Vi mener at det er helt nødvendig å ha kontroll på alle prosesser rundt en reise, ikke bare selve reisekostnaden.

En illustrasjon med sekskanter som viser reiseprogrammet "In Control" sitt innhold

Vi skreddersyr reiseprogrammet til din bedrift, og vi kan love at du vil få lønnsom rådgivning og de beste anbefalingene til hvordan spare penger og oppnå «optimale reisekostnader». Vi tør å garantere besparelser, fordi våre råd og anbefalinger er et resultat av et strukturer og metodisk arbeid gjennom hele året.

Tre kvinner og en mann ser inn i en PC. Foto

Kontakt vårt salgsteam

Er du på jakt etter ny reisebyråavtale? Eller har du spørsmål knyttet til våre produkter og tjenester?
Ikke nøl med å kontakte vårt dyktige salgsteam for en uforpliktende og hyggelig samtale!