En gruppe mennesker jobber i team

Ledige stillinger

Vil du jobbe i Berg-Hansen? Nedenfor finner du en oversikt over ledige stillinger hos oss akkurat nå. Er det ingen ledige – hva med å sende en åpen søknad?
Lykke til 🙂

Mann med ark i hendene fremlegger ukens tall

Vi søker prisrådgiver til vår tariffsupport i Oslo

Er du nysgjerrig på tariff-faget, detaljfokusert, nytenkende og liker varierte oppgaver? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi søker nemlig etter en prisrådgiver til vår tariffsupport i Oslo.

Tre kvinner og en mann ser inn i en PC. Foto

Vi ser etter Key Account Manager i Agder

Vi ser etter en Key Account Manager i Agder som har erfaring fra kundeoppfølging og salg digitalt. Du vil ha ansvar for å utvikle og forvalte en portefølje av eksisterende kunder, samt utføre salgsarbeid overfor nye mellomstore kunder. Er det deg?

En person klikker på "play"

Er du vår nye fullstack-utvikler i Oslo?

Er du en utvikler som liker å jobbe teknisk, og som er opptatt av design og gode brukeropplevelser? Har du erfaring fra både frontend og backend? Ta en titt her!

Forretningsmann med nettbrett

Vil du bli en del av vårt in-house-utviklermiljø?

Er du en backend-utvikler med lang erfaring innen tilgjengeliggjøring og utnyttelse av data, og som er nysgjerrig på reisebransjen? Ta en titt på denne stillingen!

Reiserådgiver Hilde Hauge, Berg-Hansen

Har du hjerte for gode reiseopplevelser?

Vi søker etter reiserådgivere til vårt vaktteam på kundesenter i Oslo, som ønsker å bistå reisende utenfor ordinær åpningstid. Kunne dette vært noe for deg?

Flere smilende kvinner og menns om går i kontorlandskapet. Foto

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Berg-Hansen?

I løpet av 2022 ansatte vi over 100 nye medarbeidere rundt om i landet. Lurer du på hvordan det er å jobbe i Berg-Hansen? Vi har tatt tempen blant våre ansatte, og spurt 3 av våre nye medarbeidere.

Soloppgang i horisonten

Send oss en åpen søknad

Er det ingen ledige stillinger som er aktuelle for deg?
Du er selvfølgelig velkommen til å sende oss en åpent søknad, eller kontakte oss dersom du har spørsmål!