Kvinne som venter utenfor en flyplass med koffert og munnbind

Covid-19 og reising

På denne siden finner du aktuelle saker som kan påvirke reisene dine i større eller mindre grad – deriblant status rundt Covid-19 og reising.

Reiser til og fra utlandet

Det er ingen koronarestriksjoner ved innreise til Norge, som betyr at det er samme regler som før koronapandemien.

Det er fortsatt andre land som har regler ved innreise, og du må sette deg inn i hvilke regler som gjelder i det landet du skal reise til. Vi anbefaler deg å ta en kikk på CIBT sin innreiseguide.

Sjekk alltid UDs reiseråd

Utenriksdepartementet (UD) gir offisielle reiseråd når det anses å være grunn til å råde nordmenn fra å reise til et bestemt land, område eller region, eller til å forlate stedet.

Sjekk alltid disse reiserådene før du bestiller deg en reise, uansett hvor i verden du tenker deg: Link til UDs reiseråd

Registrer din reise

UD oppfordrer alle reisende i utlandet om å registrere seg på reiseregistrering.no. Slik kan UD raskt nå ut med beskjeder og dele informasjon om situasjoner som oppstår i land med norske reisende.

De ber også om at reisende som kommer hjem igjen fjerner registreringen sin (på samme sted).

Ønsker du en smittefri reise?

Vi snakker ikke så mye om koronapandemien her hjemme i Norge lenger, men det betyr ikke at du ikke kan bli smittet av covid-19 (eller andre basilusker) når du er på reise.

Det er en stund siden vi skrev denne bloggen, men tipsene for en smittefri reise er fremdeles høyaktuelle.

Aktuelle blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Pass
26. oktober 2022

Nye passregler for barn under 18 år

Har du barn under 18 år som trenger nytt pass? Da må du forholde deg til det nye regelverket som trer i kraft fra 1. november.
Jobbreisende på flyplass
15. september 2022

Slik påvirkes reisebransjen av pandemi, krig og høye strømpriser

Det er mange ringvirkninger etter pandemien, og en urolig verden som påvirker bransjen. Her gir vi innsikt i reisemarkedet første halvår.
Berg-Hansen App
29. august 2022

10 tips til hvordan bli mer selvbetjent i Berg-Hansen

Via onlineportalen Webgate kan du hente kvitteringer, administrere profilen din, gjøre endringer, kansellere reiser og mye mye mer.