Idyllisk fiskevær i Lofoten

Firmaturer i inn- og utland

En firmatur er med på å bygge en god bedriftskultur og styrke samholdet blant de ansatte. Med oss i ryggen, kan vi garantere en reise dere sent vil glemme!

Reiselivsnæringen har de siste 2 årene vært snudd på hodet, og Norge har vært vår boltreplass. Heldigvis bor vi i et land fullt av muligheter for uforglemmelige opplevelser! Selv om koronapandemien nærmer seg en slags slutt, skal vi fortsette å reise i eget land også. Det er trygt, forutsigbart, mer miljøvennlig og ikke minst helt fantastisk!

MEN vi skal også begynne å reise til utlandet igjen! Før pandemien arrangerte Berg-Hansen mer enn 800 firmaturer årlig for kundene våre, og i snitt var 75 prosent av disse til utlandet. Du kan med andre ord føle deg trygg på at vi ivaretar deg og dine ansatte, både før, under og etter reisen.

Hva med en firmatur til Lofoten, der dere kombinerer faglig opplegg med rib, havørnsafari eller lofotfiske? Eller en topptur til Galdhøpiggen i kombinasjon med nydelig mat på Brimiland? Uforglemmelige naturopplevelser på Færøyene? Eller hva med en reise blant noen av verdens mest kjente champagnehus i selveste Champagne i Frankrike?

Sett deg et mål for hva du vil oppnå med turen, så bistår vi med å tenke ut av boksen slik at du og dine får en uforglemmelig opplevelse!

Stikkord: Ingenting er umulig 😊

Send oss en forespørsel på firmatur

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut

Ønsker du å snakke med noen av våre prosjektledere?

Fyll inn skjema eller kontakt oss på:

E-post: grupper@berg-hansen.no

Telefon: 810 56 810