Idyllisk fiskevær i Lofoten

Firmaturer i inn- og utland

En firmatur er med på å bygge en god bedriftskultur og styrke samholdet blant de ansatte. Med oss i ryggen, kan vi garantere en reise dere sent vil glemme!

Vi nordmenn bor i et land fullt av muligheter for uforglemmelige opplevelser! En firmareise i Norge er trygt, forutsigbart, mer miljøvennlig og ikke minst helt fantastisk!

Men vi er også omgitt av en spennende verden full av reiseskatter. Berg-Hansen arrangerer mer enn 800 firmaturer årlig for kundene våre, og i snitt er 75 prosent av disse til utlandet. Du kan med andre ord føle deg trygg på at vi ivaretar deg og dine ansatte, både før, under og etter reisen.

Hva med en firmatur til Lofoten, der dere kombinerer faglig opplegg med rib, havørnsafari eller lofotfiske? Eller en topptur til Galdhøpiggen i kombinasjon med nydelig mat på Brimiland? Uforglemmelige naturopplevelser på Færøyene? Eller hva med en reise blant noen av verdens mest kjente champagnehus i selveste Champagne i Frankrike?

Sett deg et mål for hva du vil oppnå med turen, så bistår vi med å tenke ut av boksen slik at du og dine får en uforglemmelig opplevelse!

Stikkord: Ingenting er umulig 😊

Hent inspirasjon her:

Se alle innlegg arrow_forward
En gruppe mennesker padler på en elv. Foto
11. januar 2024

Slovenia – den perfekte lekeplassen for din neste firmatur

Ytterst få tenker på Slovenia som et reisemål til firmaturen, så her får du 5 grunner til hvorfor dette bør være neste jobbreisedestinasjon!
Båt ligger forankret på en sjø med turkis farge. Foto
6. desember 2023

Én firmareise – tre sjarmerende byer

Ønsker du å få mest mulig ut av neste års firmareise? Sjekk ut dette programmet med opplevelser i Genève, Chamonix og Annecy!
Tre personer med tursekk som går i vakker natur. Foto
14. september 2023

Ta med kollegaene til vakre Vestlandet

Skal dere på firmatur, men ikke bestemt dere for sted? Da bør dere se vestover i landet, nærmere bestemt til Finse, Flåm og Voss.

Send oss en forespørsel på firmatur

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut

Ønsker du å snakke med noen av våre prosjektledere?

Fyll inn skjema eller kontakt oss på:

E-post: grupper@berg-hansen.no

Telefon: 810 56 810