Mennesker går i taulag over snø på vei ned fra fjelltopp. Foto

Firmaturer i inn- og utland

Med nærmere 150 års reiselivserfaring, sørger vi for unike og minnerike firmaturer i både inn- og utland.

Vi nordmenn bor i et land fullt av muligheter for uforglemmelige opplevelser. En firmareise i Norge er forutsigbart, mer miljøvennlig og ikke minst helt fantastisk! Men vi er også omgitt av en spennende verden full av reiseskatter.

Hva med en firmatur til naturskjønne Vestlandet, hvor gruppen kombinerer faglig opplegg på et historisk hotell, med aktiviteter som zipline, sykling og fjordcruise? Eller en tur til fargerike Brighton, hvor gruppen bor på stranden, spiser fersk sjømat og bygger lag 138 meter over bakken?

Vi skreddersyr alle reiser, og nedenfor er noen av våre mest populære reisemål. Når du reiser med oss kan du føle deg trygg på at vi ivaretar både deg og dine ansatte – før, under og etter reisen.

Brandenburger Tor i Berlin. Et bygg med søyler og fire hester på toppen. Foto

Berlin

Tysklands pulserende hovedstad byr på alt fra historiske severdigheter og fantastisk mat, til unike konferanse- og eventlokaler.

Ulike kunstverk langs stranden. Foto

Brighton

På jakt etter noe nytt og annerledes? Se mot fargerike Brighton! Reisetiden er den samme som til London, men alt annet er ulikt.

Blå, grønne, gule og rød hus på rekke og rad. Foto

Praha

Byen du velger når du ønsker å gjøre mer enn bare å ha konferanse. Dagene krydres med historie, arkitektur, kunst, god mat og drikke.

Fargerike Fiat-biler på utstilling. Foto

Riga

Med kun 1,5 times flyreise fra Oslo er dette et perfekt valg for firmagrupper som ønsker litt av alt, og mye for pengene!

Svensk flagg som veier i vinden på baksiden av en båt. Foto

Stockholm

Her blir du møtt av europeisk storbyfølelse, med mat i verdensklasse, idyllisk skjærgård, og morsomme gruppeaktiviteter året rundt.

En dame i rosa jakke som skal ta zipline. Foto

Vestlandet

Opplev noe av det beste Norge har å by på. De naturskjønne omgivelsene skaper den perfekte rammen for ethvert arrangement.

Inspirasjonsblogger:

Se alle innlegg arrow_forward
En gruppe mennesker padler på en elv. Foto
11. januar 2024

Slovenia – den perfekte lekeplassen for din neste firmatur

Ytterst få tenker på Slovenia som et reisemål til firmaturen, så her får du 5 grunner til hvorfor dette bør være neste jobbreisedestinasjon!
Båt ligger forankret på en sjø med turkis farge. Foto
6. desember 2023

Én firmareise – tre sjarmerende byer

Ønsker du å få mest mulig ut av neste års firmareise? Sjekk ut dette programmet med opplevelser i Genève, Chamonix og Annecy!
Stor sal i et palass med lysekrone og runde bord. Foto
8. august 2023

Wien – en klassisk og kontrastfylt konferanseby

Wien betyr historiske bygninger, slott og palasser, klassisk musikk og atmosfære fra fortiden. Se våre anbefalinger for en firmatur hit!
Tre personer som tagger på et stort lerret. Foto

Reiseleder fra Berg-Hansen

Ønsker du å imponere dine ansatte med en opplevelsesrik firmareise? Vi bidrar gjerne med vår kunnskap og tilstedeværelse, for å skape en uforglemmelig tur og trygghet for både deg og dine reisende.

Her er 5 grunner til hvorfor kundene våre tar oss med på reisen.

Tre ansatte i Berg-Hansen jobber på konferanse. Foto

Kontakt oss

Vi hjelper deg med skreddersydde firmareiser i både inn- og utland. Ta kontakt med oss for gode anbefalinger og bestilling. Vi tar hånd om hele prosessen, fra A til Å.

Telefon: 810 56 810
E-post: grupper@berg-hansen.no

Eller send oss en forespørsel i skjema nedenfor!

Send oss en forespørsel på firmatur

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut