Man holder kredittkort opp foran en PC. Foto

Betalingsløsninger

Faktura blir mer og mer populært som betalingsmåte for jobbreiser. Det er flere årsaker til dette.

Våre kunder har muligheten til å velge den betalingsmåten som passer best for sin bedrift, og her velges det mellom kredittkort, reisekonto eller faktura.

Den nye trenden er faktura som betalingsmåten for jobbreisen, og det er flere årsaker til dette:

  • Ansatte slipper å legge ut for reisen med kredittkort. Så fort reisen er bestilt trenger du ikke å tenke på hverken å lage reiseregning eller om du har husket å betale kredittkortregningen. Du får mer tid til å fokusere på presentasjonen som skal lages, jobber som skal utføres, reisemål som skal oppleves og mindre tid på stress og kjedelige oppgaver.
  • Bedriften får mer ut av reisebyråavtalen. Vi ser at når ansatte kan bruke faktura som betalingsmåte øker lojaliteten til avtalen. Flere ansatte er trofaste til avtalen istedenfor å vurdere andre søkemotorer som Finn, Momondo, Booking.com osv. Dette gir deg et bedre grunnlag for leverandørforhandlinger, full oversikt over bedriftens kostnader og hvor de ansatte befinner seg på reise.
  • Økonomiavdelingen mottar rett faktura hver gang. EHF-fakturaen er ferdig utfylt med alle detaljer økonomiavdelingen trenger, som fly-og hotelldetaljer, koststed, prosjektnummer osv. Det blir færre feil fra ansatte inn i oppgjøret og håndteringene blir raskere og enklere.
  • Besparelser ved avbestilte reiser. Bedriften får full oversikt over- og tilbakebetalt refusjoner dersom ansatte har avbestilt reisen. Flyskatter og avgifter for eksempel, kommer automatisk tilbake til samme betalingsmåte som du har betalt med. Det kan ta dager eller måneder, avhengig av hvilket flyselskap reisen er bestilt med og det kan være lett å glemme å lage reiseregning på dette om man har brukt individuelle kredittkort.

Enklere med faktura

Betaling med faktura vil være et godt alternativ for bedriften din, og vil gjøre bestillinger av jobbreiser friksjonsfrie og enkle i fremtiden. Vår fakturaløsning legger til rette for nettopp dette. Du vil få fornøyde ansatte, bedre oversikt over kostnader, og unngå kredittkortgebyrer og tungvinte identifiseringskrav.

Ønsker du å vite mer om vår fakturaløsning? Fyll ut skjemaet under og vi kontakter deg med mer informasjon.

Vil du vite mer om faktura?

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut