Fellesbilde av Berg-Hansen

Dette er Berg-Hansen

Bli bedre kjent med oss, historien vår, verdiene våre, og de ansatte. Drømmer du om å jobbe i Berg-Hansen? Nedenfor finner du oversikt over ledige stillinger hos oss.

star_border

Nytenkende

Vi tør å tenke nytt og annerledes. Vi har teknologi som leder an, og som tar oss inn i fremtiden.

star_border

Personlig

Vi brenner for det vi gjør. Tonen vår er direkte, uformell og varm, så du alltid vet hvor du har oss.

star_border

Ansvarlig

Vi er en seriøs reiselivsaktør, som tar kunder, samarbeidspartnere og samfunnet på alvor.

star_border

Uredd

Våre ansatte er modige og viser handlekraft. De går et steg lengre, for å få til det de ønsker.

Den 25. januar 1875 kunngjorde Ole Berg-Hansen i Morgenbladet at han ville motta last og passasjer ved «Christiania havn eller nærmeste sted hvor sjøisen møter åpent farvann». Denne annonsen representerer Berg-Hansens beskjedne start – på det som i dag har blitt Norges største og eldste reisebyrå.

Eksistensgrunnlaget vårt handler om akkurat det samme som det gjorde i 1875. Vi hjelper folk å komme seg dit de skal på en trygg og behagelig måte.

Vi er genuint opptatt av å gi våre kunder gode reiseopplevelser. Vi liker å gi gode anbefalinger og det lille ekstra – før, under og etter reisen. Vi forteller kunder hvor de kan bo, hvor de kan spise, hva de kan gjøre. Vi setter også gjerne sammen hele turen, så kunden slipper å lete seg frem til den beste turen på egenhånd, og kan heller bruke tiden på å jobbe eller med familien.

Våre kunders reiser er vårt ansvar og vi har beredskap og 24 timers service, enten de skal på jobbreise, gruppetur, konferanse eller ferie. Vi liker å hjelpe kundene å ta bærekraftige valg der det er mulig, som for eksempel å ta toget istedenfor å fly, bo på miljøvennlige hotell, leie el-bil, eller ha telefonkonferanse istedenfor å reise.

Berg-Hansens ansatte har høy kompetanse, lang erfaring og godt humør. Hos oss går alle på jobb for å ha det gøy, og for å gjøre kundene våre fornøyde. Vi har Norges beste kundeservice, som er et naturlig resultat av at vi elsker jobben vår og vet hva vi driver med. Du kan bestille reiser hos oss på telefon til enhver tid, men også på chat eller via app. Vi er alltid her for deg, og med oss reiser du aldri alene.

Berg-Hansen vinner prisen for Årets beste kundeservice

Litt fakta om Berg-Hansen:

  • Vi er rundt 400 ansatte, fordelt på kontorer over hele landet.
  • Alle våre kontorer er godkjente IATA-agenter, lisensiert for å utstede alle typer flybilletter og reisedokumenter.
  • Vi leverer alle typer reisetjenester – eksempelvis jobbreiser, gruppereiser, møter, konferanser, arrangementer, feriereiser, cruise, hotell, fly, tog og leiebil.
Anna klemmer en bekjent på scenen
  • Vår eier er norske Aircontact Group AS, som i tillegg driver med andre spennende tjenester innenfor flymegling, flyfrakt, marin-, IT- og bioteknologi.
  • Berg-Hansen er godkjent lærebedrift.
  • Vi er sertifisert gjennom ISO 9001 (Kvalitetsledelse) og 14001 (Miljøledelse).
  • Vi er sertifisert gjennom Miljøfyrtårn.
Flere smilende kvinner og menns om går i kontorlandskapet. Foto

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Berg-Hansen?

I løpet av 2022 ansatte vi over 100 nye medarbeidere rundt om i landet. Lurer du på hvordan det er å jobbe i Berg-Hansen? Vi har tatt tempen blant våre ansatte, og spurt 3 av våre nye medarbeidere.

En gruppe mennesker jobber i team

Har du lyst til å jobbe hos oss?

Brenner du for reiseliv? Får du energi av å jobbe med mennesker?
Er du nytenkende, personlig, ansvarlig og uredd? Da vil vi gjerne høre fra deg!
Her finner du en oversikt over ledige stillinger akkurat nå.