Person som peker på en interaktivt verdenskart. Illustrasjon

Sikkerhet & beredskap

Vi lever i en uforutsigbar verden og sikkerheten til dine ansatte på jobbreise er ekstremt viktig. Som kunde i Berg-Hansen kan du føle deg trygg på at vi tar sikkerheten til de reisende på alvor.

Det er arbeidsgiver sitt ansvar at sikkerheten til de ansatte er ivaretatt. Har du et stødig reisebyrå i ryggen kan du senke skuldrene, vel vitende om at dine ansatte på reise vil få hjelp dersom de trenger det. Og så lenge reisen er bestilt via oss, vet vi hvor dine ansatte er på reise.

Hos oss får du og dine ansatte:

Kvinne sitter foran PC-skjerm med headset på. Foto

Reiseassistanse 24/7

Våre reiserådgivere er tilgjengelige hele døgnet, hver eneste dag. Dersom noe uforutsett skulle skje og du befinner deg i en situasjon der du trenger assistanse, kan du med andre ord alltid ringe oss.

Jente foran tavle på flyplass

Ved alvorlige hendelser

Har vi grunn til å tro at våre reisende er berørt av en alvorlig hendelse på et konkret fly, hotell eller flyplass, og det er fare for liv og helse, vil vi ta direkte kontakt med sikkerhetsansvarlig i din bedrift.

Berg-Hansen App

Varslinger i app

Motta relevante push-varsler i forbindelse med reisen din, direkte i appen. Dette kan være alt fra tidsendringer til varslet ekstremvær på destinasjoen din. Last ned Berg-Hansen app, og godta push-varsling.

Full oversikt med «Travel Tracker»

Vi har utarbeidet et verktøy som gir Travel Manager eller sikkerhetsansvarlig full oversikt over alle ansattes reiser (så fremt de bestilles via Berg-Hansen). Verktøyet ligger tilgjengelig i reiseportalen Webgate, på samme sted som du bestiller egne reiser.

Travel Tracker er et unikt verktøy for deg som er ansvarlig for sikkerheten til ansatte på reise. I dette verktøyet får du lynrask og enkelt oversikt over alle dine ansattes bestillinger på fly, hotell eller destinasjoner.

Illustrasjon som viser hvordan sporingssystemet Travel Tracker ser ut på PC

Dette kan du gjøre med Travel Tracker:

  • Søke opp personer på fly, hotell og destinasjoner over hele verden
  • Søke opp flere destinasjoner i samme søk
  • Filtrere søk etter ditt behov (flightnummer, flyselskap, hotellkjede etc.)
  • Eksportere rapport til Excel
  • Les mer om Travel Tracker her!
Tre kvinner og en mann ser inn i en PC. Foto

Vil du vite mer om sikkerhet & beredskap?

Ta kontakt med oss, så svarer vi på alle spørsmål du måtte ha om både
sikkerhet & beredskap, og andre produkter og tjenester vi tilbyr.