Person klikker på start-knapp, oppstart, implementering, kom i gang på 1-2-3

Implementering på 1-2-3

En god oppstart er avgjørende for både bedrift din, og for oss i Berg-Hansen. Vårt mål for enhver implementering er at overgangen til ny reisebyråavtale oppfattes sømløs av alle ansatte i bedriften.

I en implementeringsprosess er det mye som skal på plass i løpet av kort tid, og flere deler av bedriften involveres. Vi mener at tett dialog, god kartlegging og forutsigbarhet er viktige stikkord for å oppnå en smidig oppstart.

Det er selvfølgelig forskjell på implementering av standard lisensavtaler og større skreddersydde avtaler. Standard lisensavtaler blir implementert relativt kjapt, mens de større avtalene tar noe lenger tid. Informasjonen nedenfor er knyttet til de større avtalene.

Dedikert prosjektleder

Vi har egne prosjektledere som har spesialisert seg på implementering av nye avtaler, så du kan være trygg på at du vil bli godt ivaretatt. Prosjektlederen vil være ditt faste kontaktpunkt gjennom hele prosessen og vil følge deg tett opp. Prosjektlederen sørger for å involvere riktige ressurser internt til enhver tid og for at milepæler nås i henhold til avtalte tidsfrister.

Implementeringens 5 trinn

Implementeringen vil i hovedtrekk bestå av fem trinn, men som alt annet vil også denne prosessen skreddersys i henhold til din bedrifts ønsker og behov:

  1. Oppstartsmøte – vi møtes for å avstemme forventninger, kartlegge behov og målsetninger.
  2. Intern involvering – vi anbefaler at du involverer ulike nøkkelpersoner i din bedrift for å skape eierskap og engasjement rundt ny reisebyråavtale. Aktuelle nøkkelpersoner kan  være HR, økonomi/regnskap, IT og ledelsen.
  3. Oppbygging av kundestruktur og spesialtilpassinger – basert på din bedrifts behov vil vi bygge opp en struktur og sørge for at dere får et skreddersydd oppsett som oppfyller ønsker og krav.
  4. Testing av løsninger – vi tester at alle tekniske løsninger samt online bestillingssystem fungerer med de ulike skreddersydde tilpasninger.
  5. Kommunikasjon og opplæring – alle våre kunder vil ta del i et kommunikasjonsløp, der ansatte mottar nødvendig og relevant informasjon rundt ny reisebyråavtale og innholdet i denne. Vi er også behjelpelige med å utforme tekster til intranettet og vi skreddersyr opplæring ut i fra deres behov.

Hvor lang tid tar en implementering?

Dersom du signerer vår standard lisensavtale på nett, kan denne implementeres i løpet av kort tid, og vi garanterer at du kommer i gang i løpet av få virkedager.

Dersom du og din bedrift ønsker skreddersøm og spesialtilpasninger, eller produkter og tjenester som krever oppsett av tekniske integrasjoner, estimerer vi en implementeringstid på 5 – 8 uker.

Ta kontakt med oss, så vil vi bistå med et tidsestimat basert på dine ønsker og behov.

Håndtrykk

Bli bedriftskunde

Så utrolig kult at du vurderer å inngå en reisebyråavtale med oss!
Alt vi trenger er litt informasjon om bedriften din og deg, så sender vi en lisensavtale til signering i retur.