Våre prosjekter

Menn står på scene og underholder publikum. Foto
Berg-Hansen Kickoff 2024

Vårt eget kickoff gikk av stabelen i januar, og lokasjon var nyoppussede Scandic Holmenkollen Park. Årets tema var «VerdiX» og dagene ble fylt av interne- og eksterne foredrag, underholdning og masse sosialt. Bli bedre kjent med kickoffet vårt her!

Foredragsholdere står midt blant fullsatt konferansesal. Foto
Pasientsikkerhetskonferansen 2023

I 2023 tok vi Pasientsikkerhetskonferansen til et helt nytt nivå. I nært samarbeid med programkomiteen og foredragsholderne, var målet å heve kvaliteten på innhold, presentasjoner, foredrag og det visuelle uttrykket i salen.

Menn i uniform og instrumenter marsjerer på scenen. Foto
Cold Weather Operations Conference

14.-16. november gikk Cold Weather Operations Conference 2023 av stabelen. Konferansen samlet 400 deltakere fra hele verden, der formålet var å belyse nåværende og fremtidige geopolitiske, militærstrategiske og miljømessige trender.

Mennesker går innover en grusvei sammen med en kvinne kledd i rød kjole. Foto
Elkonor til Lago Maggiore, Italia

En firmareise til utlandet er et kraftig virkemiddel når formålet er å knytte sterke bånd til arrangementsdeltakerne. I september hadde Elkonor med seg 230 gjester til Lago Maggiore i Italia, der teambygging og uforglemmelige opplevelser stod i sentrum.

Sjørøverskip seiler på vannet. Foto
Kickoff i Kaptein Sabeltanns verden

Boehringer Ingelheim er et av verdens største legemiddelselskap, og i august arrangerte vi 3 dager med kickoff og teambuilding for den danske og norske salgsorganisasjonen i Kristiansand. Målet var å skape lagfølelse, begeistring og læring.

En gruppe barn på flyplass smiler inn i kamera. Foto
Reiselogistikk uten grenser

I slutten av juli dro 700 norske speidere til Sør-Korea for å delta på «World Scout Jamboree 2023». Verdens største speiderleir. En opplevelse utenom det vanlige, hvor titusenvis av unge speidere møtes og knytter bånd på tvers av landegrenser.

Mennesker står med ryggen mot kamera og danser til en DJ. Foto
Sommerfest for DSV

3. juni var 300 festklare mennesker fra DSV klare for hagefest på Høymagasinet i Oslo, i usedvanlig strålende sommervær. Målet var å skape en minnerik opplevelse for gjestene, med god mat, fengende underholdning og fantastisk stemning.

To menn står bak en DJ-pult og smiler. Foto
Berg-Hansen Sommerfest 2023

I juni var det duket for sommerfest i Oslo. Det skjer mye sosialt i Berg-Hansen i løpet av året, men dette er et av høydepunktene. Det ble (som alltid) et fantastisk arrangement, fylt med god stemning, tettpakket dansegulv og engasjerte medarbeidere.

Mann med sort crew-genser står med ryggen til og ser på tre mennesker på scenen. Foto
En svært kompleks livesending

I 2022 bistod vi Helsedirektoratet med gjennomføringen av den første Nordiske konferansen om fysisk aktivitet. Livesendingen ble produsert i seks ulike studioer, og ble sett av deltakere i hele 21 ulike land.

Fire personer som spiller casino. Foto
Berg-Hansen Kickoff 2023

I januar 2023 stod et nytt Berg-Hansen kickoff for tur. Arrangementet er en av våre aller viktigste – og hyggeligste møteplasser. Her samles medarbeidere fra hele landet, fra Agder i sør til Vadsø i nord, for faglig og sosialt påfyll.

Barn fargelegger tog sett ovenfra. Foto
Drammenbanen 150 år

I 2022 fylte Drammenbanen 150 år, en pulsåre i det norske jernbaneverket. Banen er i dag det mest klimavennlige og effektive transportmidlet i et av Norges tetteste befolkede områder. Her kan du lese om feiringen på Strømsø Torg i Drammen.

Kvinne står på scenen kledd i kappe og hatt, mens det regner konfetti. Foto
Bane NOR feirer 5 år!

Når en aktør som Bane NOR skal invitere alle sine ansatte rundt om i hele Norge til feiring, stilles det store krav til logistikk. I desember forvandlet vi Oslo Spektrum til et festivalområde, og underholdt 2.500 strålende fornøyde Bane NOR ansatte.

Administrerende direktor, Per Arne Villadsen, på scenen under kickoff
Berg-Hansen Kickoff 2022

Hvert år organiserer vi i Berg-Hansen et kickoff for alle våre ansatte i Norge, hvor vi sikrer at alle trekker i samme retning i året som kommer og får en real energiboost. Her kan du lese om årets kickoff, og kanskje hente litt inspirasjon til ditt neste event?

Abid Raja står på scenen og taler
Stormøte og jubileum for Lånekassen

16.-18. juni gjennomførte vi et internt arrangement for 320 av Lånekassens ansatte, med deltakere fra hele landet representert. Formålet var å skape en arena hvor alle fikk anledning til å treffes på tvers av avdelingene, med rikelig påfyll av faglig og sosialt innhold. 

Jonathan Floyd på scenen i Operaen
Jubileum for Helsedirektoratet

15. juni arrangerte vi 20 års jubileum for Helsedirektoratet i Den Norske Opera & Ballett. Formålet med eventet var å feire det gode arbeidet Helsedirektoratet har gjort gjennom de siste årene, med ekstra fokus på arbeidet under koronapandemien.

Pasientsikkerhetskonferansen 2021
Pasientsikkerhetskonferansen 2021

3. og 4. november 2021 gikk årets Pasientsikkerhetskonferanse av stabelen – et samarbeid mellom Helsedirektoratet og I trygge hender 24/7. Sendingen ble produsert fra nye Deichman i Bjørvika, og nådde ut til flere tusen seere.

Cold Weather Operations Conference 2021
Cold Weather Operations Conference

2.-4. november arrangerte vi Cold Weather Operations Conference 2021 for Forsvaret, med formål om å aktualisere og sette søkelyset på relevansen til kaldværsoperasjoner – også i et fremtidsrettet perspektiv.

Fra aktivitetsdag i Oslo for RSM
Aktivitetsdag med RSM

Oslo er fullt av spennende muligheter. Revisjons- og rådgivningsselskapet RSM ga oss i oppdrag å skape en morsom og minneverdig dag for sine ansatte – hvor de endelig kunne møtes fysisk igjen etter en lang pandemi.

Utflukt til Pyramiden på Svalbard
Elkonor på firmatur til Svalbard

Svalbard byr på unike opplevelser hele året, og for mange er dette uopplevd «bucket list» destinasjon. I september i år, tok vi med en gruppe på 80 spente deltakere fra elektrikerkjeden Elkonor hit.

Leve hele livet og nye nasjonale satsinger
«Leve hele livet»

2. juni 2021 inviterte Helsedirektoratet, samt Helse- og omsorgsdepartementet til en åpen og gratis digital konferanse om reformen «Leve hele livet» og de nye nasjonale satsingene.

Pasientsikkerhetskonferansen 2020
Pasientsikkerhetskonferansen 2020

Pasientsikkerhetskonferansen er Norges største møteplass for alle som er opptatt av pasientsikkerhet og kvalitetsforbedring, med opp til 2.000 deltakere fra hele landet. I 2020 ble det en litt annerledes konferanse.