Kvinne står med ryggen til og leser i en kjøreplan. Foto

Hybride møteplasser

Hybride møteplasser er populært, fordi det kombinerer både fysisk- og digital deltakelse. Her kan vi både være sammen med andre deltakere, og nå ut til et større publikum på andre lokasjoner!

De siste årene har vi blitt presentert for mange nye begreper. Hybride møteplasser, eller hybridmøter, ble svært populært under pandemien, og er fremdeles et godt alternativ til det tradisjonelle fysiske møtet.

Som nevnt over, kombinerer denne møteformen både fysisk- og digital deltakelse.

Dette er noen av fordelene:

Digitalt arrangement i studio med programleder på scenen

Fleksibilitet

Vi har mulighet til å planlegge for det aller meste, uten å måtte begrense antall deltakere. Så lenge vi har gode lokasjoner til grunn, finnes det ingen begrensninger på hvordan arrangement kan tilpasses.

Mann lener seg over et bord fult av tekniske løsninger og ser på en vegg med flere skjermer. Foto

Nå ut til flere

Med hybridmøter kan du nå ut til en større deltakerskare, enn det som ville vært mulig for et fysisk arrangement. Deltakerne kan i tillegg se opptak fra arrangementet, akkurat når det passer dem.

Sommerquiz på digital sommeravslutning

Engasjement & interaksjon

Fordelene med et fysisk møte og et digitalt møte slås sammen. Vi tilrettelegger for at alle som deltar opplever et engasjerende budskap og får interagere gjennom å stille spørsmål, delta i avstemminger og quiz.

Mann med sort crew-genser står med ryggen til og ser på tre mennesker på scenen. Foto

Profesjonelle rammer

Et hybridmøte planlegges som en tv-sending, så både fysiske og digitale deltakerne får oppleve profesjonelle rammer. Eksempler kan være en estetisk scene, samt gode kameravinklinger av deltakerne på scenen.

Mann sitter og ser på kjøreplan sammen med to andre. Foto

Kan gjennomføres uansett

Under pandemien var det vanskelig å planlegge grunnet smitteverntiltak, og denne typen bekymringer forsvinner helt med hybridmøter. Vi planlegger for ulike scenarier, slik at arrangementet kan gjennomføres.

To menn står på scene og snakker sammen. Foto

The world is your oyster

Glem landegrenser og reisekostnader når du bestiller innledere og foredragsholdere. Vi kan få til livesending eller profesjonelle opptak med (så å si) hvem som helst i hele verden. Her er det kun budsjettet som setter grenser.

Digitalt arrangement i studio

Hva koster et hybridmøte?

Så lenge du har noen tanker om hva du ønsker å formidle og oppnå med arrangementet, hjelper vi deg med resten. Kostnaden avhenger av lokasjon, lengde på arrangementet, innhold, antall deltakere og mer. Vi setter gjerne opp et estimat på akkurat ditt arrangement.

Tre ansatte i Berg-Hansen jobber på konferanse. Foto

Kontakt oss

Et godt hybridmøte krever planlegging. Vi sørger for at ditt innhold formidles best mulig gjennom skjermen, og holder i alle avklaringer fra start til slutt.

Telefon: 810 56 810
E-post: grupper@berg-hansen.no

Eller send oss en forespørsel i skjema nedenfor!

Send oss en forespørsel på et hybridmøte

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut