Tilbake

4 unike møteperler i Oslo og omegn

Lei av kjedelig møterom? Hva med å tenke litt utenfor boksen? Vi har funnet fram 4 «møteperler» vi er sikre på du kommer til å digge!

Møterom på Chitra House
Foto: Chitra House

Chitra House

Blir beskrevet som Nordens mest eksklusive og unike lokale. Passer perfekt for luksuriøse selskaper og private arrangement. Navnet kommer fra eierens avdøde kone og store kjærlighet, Chitra. Inderen Nirmal K Sethias har eksklusive eiendommer over hele verden, og samlet disse under navnet Chitra Collection.

Chitra House Oslo ligger på Fornebu med fantastisk utsikt mot Oslofjorden. Kan leies til både store og små arrangementer; selskaper, lanseringer, intimkonserter, premierefester og middager.

Møtesal på Askeladdens Hus
Foto: Askeladdens Hus

Askeladdens Hus

Vil du ha et uforstyrret møte eller middagsselskap i egne lokaler, uten andre gjester? Da er dette stedet! Askeladdens Hus er et separat håndlaftet tømmerbygg som ligger i tilknytning til Soria Moria Hotell. Eget vinrom, vinkjeller, restaurant og kjøkken gir en unik og intim atmosfære.

Askeladdens Hus har spesialisert seg på viner og tilbyr flere forskjellige kombinasjoner av vinsmaking med eller uten matretter som passer til. Smaksopplevelsene nytes i deres egen vinkjeller.

Dyna Fyr
Foto: Dyna Fyr

Dyna Fyr

Et kjent landemerke i Oslo fra 1874, og ligger mellom Bygdøy og Nakkholmen i Indre Oslofjord, like utenfor Huk. Fyret tilbyr en fantastisk restaurantopplevelse og her kan du holde arrangementer for opp til 40 mennesker. En intim og særegen opplevelse i rustikke omgivelser.

Legger du arrangementet på Dyna Fyr starter «festen» allerede på «Kiss & Sail» brygge på Tjuvholmen og på båtturen over til fyret. Båtturen tar kun 25 minutter, og her kan man la gjestene få starte med en aperitiff som kan nytes på overfarten. Menyen er basert på det beste fra havet og sesongens råvarer.

Båten Grace
Foto: Grace

Grace

Motoryatchen Grace står for stil, eleganse og komfort. Båten er fra 1927 og var i en årrekke Mexicos Presidentyacht. Høsten 1996 kom Grace til Oslo, og fikk norske eiere og norsk flagg.

Perfekt for unike lunsj,- og middagsselskaper på Oslofjorden, hvor dere kan velge mellom enkle buffeer til 5-retters middag. Grace har egen kokk om bord som sørger for en smakfull meny bestående av havets delikatesser og tilhørende viner. Passer for opptil 24 personer ved buffeservering.

Kontakt oss

Ønsker du hjelp med å planlegge en litt annerledes konferanse? Ta kontakt med våre dyktige prosjektledere, så hjelper de deg med hele prosessen.