Tilbake

5 nye og spennende lokaler til ditt neste arrangement

Vil du arrangere på et helt nytt sted? Her er våre nye favoritter i Oslo og omegn! Noen har nettopp åpnet, mens et par av de åpner dørene i 2022. Men én ting er sikkert – ønsker du å sikre deg plass på de nye og hotteste lokasjonene, bør du kontakte oss allerede i dag!

Telegrafen

Telegrafen åpnet dørene mars 2021 og er Oslos nye tilskudd innenfor arrangementslokaler og aktivitetsbasert uteliv. Telegrafen har et historisk lokale fra gamle Televerket midt i Oslo sentrum. Her får du både mindre og større møterom, hvor deres største har kapasitet til 100 personer. Telegrafen tilbyr i tillegg aktiviteter som shuffleboard og dart, du kan nyte en 3-retters middag i restauranten eller en drink i den helt unike 80-talls baren.

Adresse: Kongens gate 21, 0152 Oslo

Lily Country Club

Lily Country Club åpnet dørene mai 2021. Hotellet ligger i landlige omgivelser på Kløfta, kun 30 minutter fra Oslo sentrum og 10 minutter fra Oslo Lufthavn. Med sine 507 hotellrom, italienske og franske kjøkken, bar, spaavdeling og golfbane er dette en unik opplevelse. Med deres 16 møterom tilbyr de et bredt utvalg om du ønsker et møterom til én- eller et kick-off til 500 personer.

Adresse: Væringvegen 44, 2040 Kløfta

Quality Hotel Hasle Linie

I august 2021 åpnet dette hotellet i den moderne bydelen Hasle i Oslo. Hit kommer du deg enkelt med både buss og t-bane, kun åtte minutter fra Oslo sentrum. Hasle Linie består av 208 rom, restaurant, bar med uteservering og treningssenter. Her finner du flotte lokaler til både store og små konferanser, møter og event med kapasitet opptil 700 gjester.

Adresse: Bøkkerveien 15, 0579 Oslo

Sommerro

Våren 2022 åpner Sommerro dørene på Frogner i Oslo med fantastisk interiør fra Art Deco perioden. Hotellet vil bestå av 232 hotellrom og egen villa med 11 rom, suiter og stuer. Her vil du også finne spisesteder, barer og en takterrasse på to etasjer med utsikt over hele byen. Sommerro vil tilby konferansefasiliteter og scene for opptil 200 personer.

Adresse: Sommerrogata, Inkognitogata 1, Inngang, 0255 Oslo

Radisson RED Økern

Norges første Radisson RED hotell åpner på Økern Portal i 2022, med en sentral beliggenhet nær både t-bane og buss. Hotellet vil ha et urbant og utradisjonelt konsept med det siste innen teknologi og innovasjon, samt fokus på bærekraft. Det bygges for sertifisering i BREEAM-NOR, kategori Excellent. Hotellet vil tilby flere spennende innovative møterom med særpreg.

Adresse: Lørenfaret 1, 0580 Oslo

Ønsker du hjelp med planleggingen av ditt neste arrangement? Ta kontakt med oss 😊

Telefon: +47 810 56 810
E-post: grupper@berg-hansen.no