Tilbake

5 unike og særegne møtesteder rundt Oslofjorden

Er du på jakt etter et møtested med noe unikt og særegent, minimum én time fra Oslo? Marit og Catharina på Tønsberg-kontoret vårt har vært Oslofjorden rundt, og plukket ut 5 møtefavoritter som de varmt anbefaler – både til ledermøtet, avdelingssamlingen, julebordet og kickoffet.

1. Hotel Jeløya Radio, Moss

Dette er en liten funkisperle, og for mange en godt bevart hemmelighet ved Oslofjorden. Hotellet har tidsriktig og fresht interiør, i fine farger. Både restauranten og flere av møterommene har nydelig utsikt over Oslofjorden, og utenfor kan du boltre deg i frodige uteområder.

Rundt om i hovedbygningen finnes det 60 kunstverk av norske og utenlandske billedkunstnere. Konferansefasilitetene – som består av flere møterom og et auditorium med plass til 70 personer, fremstår som både inspirerende og moderne.

Ønsker du å overnatte, så har de totalt 41 rom i låven, der 17 av de er doble. De har også fasiliteter som treningsrom, badstue og parkering med lademuligheter.

2. Støtvig Hotel, Larkollen

Dette flotte hotellet var opprinnelig et badehotell fra 1900-tallet, som er bygget om i gjennomført Hampton-stil. Hotellet imponerer med både bowlinghall, Diner, kino (kopi av kinoen i Det hvite hus), kokketeater, vinkjeller, basseng og SPA. Her har du med andre ord svært mange muligheter, og det meste kan tilrettelegges.

Restauranten er kjent for sin store og gode buffet til både frokost og lunsj, og utsikten mot fjorden er rett og slett fantastisk.

De har totalt 90 rom, og en konferanseavdeling bestående av både store og små møterom. Dette stedet er helt åpenbart bygget med kjærlighet, og et opphold her vil du garantert huske i lang tid.

3. Ramme Fjordhotell, Hvitsten

Dette er et nytt hotell som er bygget i 1700/1800-talls stil, der sjel og farger står i fokus. Kunstverkene som er utstilt her er fra storhetstiden i norsk kunst, med verk fra blant andre Edvard Munch, Christian Krogh, Frits Thaulow, Hans Gude og Theodor Kittelsen.

Hotellet ligger på en gård, med drivhus, fjøs, stall, kafé og flere andre bygg med eget særpreg. Du har også Havlystparken – et fantastisk parkanlegg hvor du kan oppleve kunst. De har totalt 39 innbydende rom, med detaljer som håndmalt tapet og tidsriktige lysbrytere. Her finner du også  møterom i ulike størrelser og en Gildehall til middag og fest.

På Ramme serverer de økologisk mat, der avstanden fra jord til bord er kort. Dette er med andre ord et godt og bærekraftig alternativ.

4. Reenskaug Hotel, Drøbak

Midt i Drøbak sentrum finner du Reenskaug – et snart 150 år gammelt hotell med masser av historie i veggene. Det er hyggelig, personlig og atmosfæren er varm og god. Knut Hamsun satt å skrev her i sin tid, som har satt din preg på hotellets stolte historie.

Frokost og middag serveres i «The Lobby», som er hotellets sosiale hub, bestående av en moderne restaurant, bar og resepsjon.

Hotellet har totalt 28 rom, hvorav fire av de er suiter som også kan benyttes som møterom.

5. Badehotellet, Holmsbu

Midt i lille Holmsbu finner du det sjarmerende Badehotellet, og til tross for navnet er det et ypperlig konferansested hele året. Hotellets innredning er inspirert av den kjente serien med samme navn, «Badehotellet». Restauranten er koselig med utrolig flott utsikt, og vegger er malt med gjenkjennbare motiver fra nærområdet.

Her har de totalt 17 dobbeltrom, i tillegg til noen rom i hytter rundt. Fellesområdene er innredet som koselige stuer, og de har shuffleboard til fri bruk for gjestene. Ved bryggen nedenfor finner du Koks flytende badstue – og uansett årstid kan du ta på deg morgenkåpen og rusle ned for badstue og et forfriskende bad.

Ønsker du hjelp med å planlegge ditt neste arrangement i unike og særegne omgivelser? Ta kontakt 😊

Telefon: +47 810 56 810
E-post: grupper@berg-hansen.no