Tilbake

6 spektakulære møteperler rundt om i Norge

Et møte i unike og inspirerende omgivelser kan gjøre underverker for både produktivitet og kreativitet. Det er ingen tvil om at vi er mer kreative og får mer energi når vi er omgitt av vakker natur, spennende arkitektur eller vågale designvalg.

Med lokale Berg-Hansen kontorer spredd over hele Norge, har vi lokalkunnskap om både små- og store, kjente- og ukjente spektakulære møteperler. Hva med å legge ditt neste arrangement til et av disse stedene?

Sorrisniva, Alta

Opplev det arktiske nord hos Sorrisniva – et av verdens få Igloo hoteller i kombinasjon med det splitter nye Arctic Wilderness Lodge. Her får du førsteklasses overnatting, eksklusive smaker fra lokale råvarer, og mektige naturopplevelser uansett årstid. Sorrisniva ligger vakkert til ved Altaelva, og de spektakulære takvinduene inviterer til dansende nordlys på vinterstid og vakker midnattssol om sommeren.

Ønsker du å skape et minneverdig arrangement for kollegene dine, så er dette virkelig stedet å gjøre det på! Arctic Wilderness Lodge har totalt 24 overnattingsrom, mens Igloo Hotel har 28 rom. De har også to møterom med kapasitet til 30 personer og 12 personer.

Juvet, Valldalen

Juvet landskapshotell ligger vakkert til i Valldalen, ved den kjente nasjonale turistveien som går mellom Geirangerfjorden og Trollstigen. Hotellet oser av særpreg og har vunnet flere arkitekturpriser for sine flotte og innovative løsninger. Her er du midt i skogen, med perfekte rammer for et styremøte, ledermøte eller strategisamling. Møterommet tar opp til 20 deltakere, og er helt unikt med sine glassvegger og 3 tonn tunge glasstak! Overnattingen skjer i små kuber med glassvegger og vakker utsikt mot naturen, i fuglehusene i tretoppene, og i chaletet «skrivarstova».

Mulighetene for aktiviteter her er også mange, med tilgang til både elv, skog og fjell, i tillegg til Juvet sitt eget badehus beliggende inn over elvebredden.

Lyngen Lodge, Olderdalen

Beliggende vakkert til i Olderdalen, helt nede ved Lyngsfjorden, finner du den luksuriøse Lyngen Lodge. Denne boutique lodgen er omringet av slående vakker natur, og er et perfekt sted for å møtes, bygge lag og oppleve det beste norsk natur har å by på. Her finner du store åpne fellesarealer, bar, møterom, badstue og utendørs boblebad, og på kjøkkenet serveres det mat av skyhøy kvalitet. For en passe stor gruppe kan hele lodgen bookes, slik at dere har alt for dere selv. Kapasitet er på totalt 16 personer, fordelt på 8 overnattingsrom.

Det varierte aktivitetstilbudet er trekkplasteret og hovedårsaken til hvorfor man bør velge Lyngen Lodge, og strekker seg fra utfordrende toppturer og spennende isbrevandring, til nordlysjakt og sjøsafari.

Manshausen, Steigen

For å sitere Børge Ousland: «Velkommen til Norges mest unike opplevelse for eventyrlystne, filosofer, familier eller konferanser».

Øya Manshausen i Steigen er virkelig noe helt unikt, og et sted som garantert vil ligge på netthinnen til deg og dine kolleger i lang tid etter oppholdet. Øya strekker seg over 55 mål, og er et perfekt sted for ledersamlinger eller andre mindre grupper opp til 20/30 personer. Her overnatter dere i 7 unike sjøhytter, som til sammen har vunnet hele 40 arkitekturpriser!

Det er ro og komfort som står i fokus, sammen med et bredt aktivitetstilbud, majestetisk utsikt og naturopplevelser på rekke og rad. Møterommet her ute har en kapasitet på 30 personer, og i tillegg finner du fasiliteter som restaurant, bibliotek, badstue og badestamp.

Marstein fyr, Austevoll

Marstein fyr ble bygget i 1877 og ligger unikt til i Austevoll, helt ytterst i havgapet mot Nordsjøen. Beliggenheten er både dramatisk og praktfull i skjønn forening, og spesielt i ruskevær vil du få en utrolig «tett på naturen»-følelse du sent vil glemme. Fyret har en spennende historie, som sammen med havutsikten, bølgebruset og måkeskrikene, vil sørge for en helt spesiell ramme rundt arrangementet.

Her er det 21 senger fordelt på 11 rom, og konferansekapasitet opp til 30 personer. Det betyr at bedriften din, avdelingen din eller ledergruppen din kan ha fyret helt for seg selv. Bli transportert til og fra fyret med RIB eller helikopter, fyll opp tanken med spennende faglige seanser, og spis nydelig kortreist mat tilberedt av kokkene på Panorama Hotell & Resort.

NB! Marstein fyr er åpent for grupper fra april til september.

Laagen, Steinsholt

«Midt i skogen» ved Lågens elvebredd, finner du en helt unik oase ved navn Laagen. Her er du omringet av natur, lekkert og moderne design – og stillhet. Dette er den perfekte motvekt til travle jobbdager, kollektivtransport og eksos. For hvem ønsker vel ikke et avbrekk med inspirerende omgivelser, uforstyrret søvn, og nydelig mat? Møterommet Laagen Hub tar opp til 12 personer og byr på 180 graders panoramavinduer fra gulv til tak. Overnattingen foregår i glasscontainere, i tillegg til en tretopphytte med to soveavdelinger. Forvent komfort, nærhet til natur, unik atmosfære og gjennomtenkte løsninger laget av norske materialer.

Dette stedet passer for mindre grupper som ønsker å være kreative, bygge lag eller gjøre noe hyggelig sammen, i ro og mak kun 1,5 times kjøretur fra Oslo. Nærheten til naturen sørger for en lang rekke aktivitetsmuligheter, og i tillegg har du klatreparken Høyt & Lavt Vestfold like ved.

Kontakt oss

Ønsker du hjelp med planleggingen og gjennomføringen av ditt neste arrangement i spektakulære omgivelser? Ta kontakt 😊

Telefon: +47 810 56 810
E-post: grupper@berg-hansen.no