Tilbake

Alicante – mer enn bare en flyplass

Alicante er for mange nordmenn mest kjent som et «flyplass-sted». Men denne flotte byen på solkysten av Spania er absolutt verdt et stopp. Med sin lange fine sandstrand og sentrumskjernen kun noen få skritt fra stranden frister byen med både avslappende dager under en palme, shopping og ekte tapasbarer. Og ikke minst spennende aktiviteter.

Stranden i Alicante

Byen er perfekt for både par, familier, venneturer og firmagrupper. Det som kanskje ikke er så kjent er at Alicante også har en rekke aktiviteter som har fokus på lavt fotavtrykk, spesielt skreddersydd firmaturer og grupper. Vi har derfor lyst til å vise deg hva slags aktiviteter som passer å gjøre sammen med venner, familien eller kolleger.

El-sykkel sightseeing

Kjenn vinden i håret mens du suser av gårde langs myke sandstrender, kjenner duften fra tapasrestaurantene og får oppleve byen på en ny og annerledes måte.  Med el-sykkel kommer du langt på kort tid og du kan nyte frihetsfølelsen. Legg inn et badestopp og en deilig lunsj underveis og dagen blir perfekt.  Turen kan du ta med en lokalkjent guide som forteller om byen underveis og viser deg steder du ikke ville sett på egenhånd.

Passer for grupper fra 4 – 20 personer.

Sykkeltur langs kysten i Alicante

Seiling med katamaran

Havnen i Alicante ligger midt i sentrum. Gå om bord på en katamaran og få vind i både seilet og håret. Båten tar deg med på en tur langs den gylne kysten. Len deg tilbake og kjenn at båten vugger deg nesten i søvn mens du hører bølgene bruse i bakgrunnen. Om bord serveres det selvsagt litt bobler i glasset og nydelige skinker fra nærområdet.  Båten ankrer opp midtveis og gir mulighet for en dukkert for alle som elsker å bade. Båten varer i cirka 3 timer, og kan være en fin aktivitet etter en lang møtedag.

Passer for grupper fra 20 – 50 personer.

Seiling med katamaran i Alicante

Yoga på stranden

Hva er vel bedre enn å starte dagen tidlig med yoga i den myke sanden i vannkanten? Stranden ligger nesten øde, kroppen våkner og solen kommer opp over horisonten og varmer deg opp. Du kommer garantert til å føle deg frisk og klar for en ny dag! Timen varer i 50 minutter med erfaren instruktør. Yogamatte og vannflaske er inkludert i prisen.

Passer for grupper fra 5 – 25 personer.

Yoga på stranden i Alicante

Walking Tapas Tour

Ta bena fatt og smak deg gjennom byen. På turen stopper dere på fem ulike tapasrestauranter som serverer ekte spansk tapas, laget på tradisjonelt vis og med lokale råvarer.

Kan organiseres for alle gruppestørrelser.

Tapas i Alicante

Ønsker du forslag på flere aktiviteter?

Spør oss! Vi har en egen samarbeidspartner som leverer utfra våre prinsipper for leverandøratferd. Det betyr at våre kriterier for etikk og miljø blir overholdt i alle ledd. Eksempelvis innebærer det at ansatte blir behandlet skikkelig og at ditt bidrag inn til turistnæringen igjen bidrar til flere arbeidsplasser i lokalmiljøet.