Tilbake

Covid-19: Alt du trenger å vite om innreisekrav og koronatiltak

Innreiseregler som hurtig endres, krav til vaksinebevis, ferske testresultater, og generelle smittevernråd i landet man skal besøke, har gjort det mer komplisert å reise. Det er derfor viktigere enn noensinne at du er godt forberedt før du legger ut på en nødvending reise. Den gode nyheten er at vi nå har gjort denne jobben enklere for deg!

Nå finner du en rask og effektiv løsning på nettsiden vår, hvor du med kun tre enkle trinn får tilgang på den informasjonen du trenger. Du fyller ut følgende informasjon:

  1. Hvor du reiser fra
  2. Ditt statsborgerskap
  3. Landet du skal reise til

Klikk her for å se reisekrav-løsningen, og sjekke hva som gjelder for din neste reise.

Bilde som illustrerer innreiseguiden fra CIBT


Bildet over illustrerer hvordan CIBT Innreiseguiden ser ut, og hva du må legge inn av informasjon.

Resultatet du får opp er illustrert nedenfor. Her får du relevant informasjon om ulike regler og restriksjoner, som gjelder for din spesifikke reise. Det betyr at du slipper å lese deg opp og klikke deg inn på utallige andre nettsider, for så å tolke og sammenfatte hva som gjelder for akkurat deg.

Illustrasjon av CIBT Innreiseguide

Ønsker du mer informasjon rundt reiser og covid-19? Klikk her.


Vi tilbyr denne tekniske løsningen i samarbeid med vår partner, Visumservice/CIBT. Dette er en global leverandør av visumtjenester. Det er viktig å understreke at Berg-Hansen ikke kan holdes ansvarlig for informasjonen som kommer fra denne typen tredjepartsløsninger, men vi har testet løsningen grundig, og opplever den som nøyaktig og oppdatert.