Tilbake

Berg-Hansen Agder – ditt lokale reisebyrå på Sørlandet

Berg-Hansen familien består av mange kontorer på kryss og tvers av landet, og denne uken skal vi bli litt bedre kjent med kontorene som ligger idyllisk til på det glade Sørland – nemlig Berg-Hansen Agder.

Berg-Hansen Agder består av totalt tre kontorer; et sentralt i Rådhusgata i Kristiansand sentrum, et på Sørlandssenteret og et i Tollbodgaten i Arendal. Sammen utgjør de tre kontorene Sørlandets største reisebyrå. Her jobber det en engasjert og lidenskapelig gjeng, som står på for kundene – slik at de alltid skal ha tilgang på de beste reiseløsningene.

Edith Øslebø er daglig leder her, og har hatt denne rollen i hele 43 år! Ja, du leste riktig. Det er med andre ord ikke mye Edith ikke vet om både bransjen og Berg-Hansen. Jeg har tatt en prat med henne, for å bli litt bedre kjent med Berg-Hansen Agder og hva denne supre gjengen kan hjelpe både bedriften din-, og deg som privatperson med.

Deler av gjengen på Berg-Hansen Agder, med daglig leder Edith Øslebø fremst i midten

Fortell kort hvilke reisebyråtjenester dere leverer?

For våre jobbreisende tilbyr vi lønnsomme og effektive reisetjenester – blant annet gjennom vår markedsledende bestillingsportal, app og utrolig dyktige rådgivere. Vi jobber aktivt med kundene våre for å utvikle reiseprogrammet deres, slik at det er tilpasset tiden vi lever i og de behovene de har. Et eksempel kan være hvordan man implementerer bærekraft og miljø inn i reisehverdagen. Vi betjener både offentlige og private kunder, i tillegg til energi- og marinereiser med egne tilpassede løsninger. Vi favner med andre ord om et bredt spekter av bedrifter her i sør, og vi vet at vår lokale tilstedeværelse er viktig for mange av kundene.

Vi er også store på feriereiser, med feriebutikker på alle våre tre lokasjoner. Ferierådgiverne våre har lang og bred kompetanse – og er spesialiser på charter, cruise, safari og skreddersydde reiser til eksotiske destinasjoner. Hvert år setter vi opp egne direktefly fra Kjevik Lufthavn, til varierte og spennende reisemål rundt i verden. Det er en stor suksess blant de lokale her på Sørlandet!

Gruppereiser må også nevnes – vi skreddersyr turer for store og små grupper i både inn- og utland. Prosjektlederne våre har lang erfaring innenfor dette segmentet, og organiserer alt fra firmareiser til venneturer, idrettslag og sportsgrupper. De arrangerer også en lang rekke møter og konferanser for firmakundene våre, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Hvis du skal trekke frem et par ting, hva er dere skikkelig gode på?

Vi er gode på å tilrettelegge for at jobbreisende skal ha sømløse reisehverdager med så lite reiseadministrasjon som mulig. Her er kombinasjonen av gode tekniske løsninger og personlig service nøkkelen. Kundene ønsker i stor grad å være selvgående – noe systemene våre tilrettelegger for, men når de først trenger hjelp så er det utrolig viktig å være tilgjengelige og kunne by på gode råd og anbefalinger.

Vi er også skikkelig gode på feriereiser – med spesialister som bruker all sin fritid på å reise og skaffe seg kompetanse om alle verdens hjørner. De er også mye ute på studiereiser, for å tilegne seg ny kunnskap. Vi er det ledende reisebyrået i Agder på feriereiser, med massevis av lojale kunder som legger sin lit til oss – gang på gang, når de skal bestille ferien sin 😊

Hva er siste nytt fra kontoret?

Vi er med på å utvikle «Møtebyen Kristiansand», som jobber aktivt for å få store møter og konferanser til regionen vår. Dette er selvsagt ikke noe nytt for oss, men det som er nytt er at det er satt i system, vi har slått oss sammen med næringslivet i regionen, og det jobbes målrettet – både nasjonalt og internasjonalt. Dette er et utrolig spennende prosjekt, som vi håper å se resultater av nå post korona.

Har dere en god kundehistorie på lager?

Vi får veldig mange gode tilbakemeldinger fra kundene våre, som er strålende fornøyde med hjelpen de får. Her er en ganske fersk tilbakemelding som vi fikk fra en fornøyd kunde i Arendal:

«Jeg valgte Berg-Hansen fordi jeg visste det var et velrenommert reisebyrå. For at ferien min skal bli så bra som mulig må jeg være trygg på at den er booket korrekt, og jeg er aldri i tvil når jeg bestiller reisen gjennom Hilde Karlsen i Arendal. Hun er fantastisk og har hjulpet meg alle 9 gangene jeg har reist til Canada/Newfoundland. Det er aldri annet enn en hyggelig tone og hun gir meg utfyllende svar på mine spørsmål. Jeg føler meg som VIP og det er prisverdig. Kunden blir behandlet med respekt hos dere – alltid uten unntak. Jeg stoler 100% på Berg-Hansen og deres ansatte, så jeg bestiller ikke via nettet. Nei, skal jeg først betale mye penger for en reise, liker jeg å prate med «real people» istedenfor en maskin, og få svar på eventuelle spørsmål.

Jeg anbefaler Berg Hansen til alle mine venner og kolleger og vet jeg har vunnet frem hos flere av de. Dere vinner på deres kvalitet fra ende til annen og jeg er aldri i tvil – dere vil alltid være Mitt selskap..»

Jeg må jo si at jeg blir (om mulig) enda mer stolt av gjengen på Berg-Hansen Agder, når det kommer slike tilbakemeldinger 😊

Berg-Hansen Agder sine tre kontorer på Sørlandet

Helt på tampen, dette er ukens 3 tips fra Berg-Hansen Agder:

  1. Ola Iacob Norman; er Salgs- og markedssjef med 35 års bransjeerfaring.
    Er du litt usikker på om du skal reise, eller er det mulig at reisen kan bli endret? Bestill en fly-/togbillett som kan endres, samt et hotellrom som kan avbestilles. Det er fortsatt en usikker reisehverdag utenfor landegrensene våre, og da er det lurt å ta forhåndsregler.
  2. Ellen Merete Ribe Nilsen; jobber som prosjektleder på Meetings & Events, med 25 års erfaring.
    Pandemien har vist oss viktigheten av å benytte et profesjonelt reisebyrå når du bestiller en gruppereise – både for tryggheten det gir, og for å kvalitetssikre reisen og den unike opplevelsen. Nå er det viktig å være svært tidlig ute, for behovet for å møtes og reise er stort, så både hoteller og konferansefasiliteter fylles raskt opp.
  3. Hilde Karlsen; leder for ferieavdelingen i Arendal, med en reisekompetanse få kan måle seg med.
    Sjekk hvilke regler som gjelder for innreise i det landet du skal besøke, gjennom CIBT innreiseguide. For de som er fullvaksinert er det ingen krav om karantene når man returnerer tilbake til Norge etter ferien, så det gjør det å reise enklere nå. Mange av turoperatørene har svært gode endringsmuligheter på turene sine, som også gir en ekstra trygghet. Ta kontakt med oss, så sørger vi for at du får all nødvendig informasjon i forkant av reisen din.

Har du lyst til å snakke med noen i Berg-Hansen Agder? Klikk her for kontaktinformasjon.