Tilbake

Berg-Hansen – ditt lokale reisebyrå

Det er ingen hemmelighet at det siste halvannet året har vært tøft for reiselivsbransjen. Heldigvis har vi stått støtt gjennom hele pandemien, mye takket være våre norske eiere og vår lokale forankring.

For ja, Berg-Hansen er et norskeid selskap med hovedkontor i Oslo, og en rekke lokale kontorer spredd over hele landet.

Vi har også alle våre støttefunksjoner i Norge – kundesenter, kundeservice, billettkontor, og IT & utviklingsressurser, for å nevne noen. Vi vet at dette betyr mye for kundene våre. Når du trenger hjelp, så er det trygt og godt å treffe noen på andre enden som kjenner deg igjen, snakker samme språk og forstår situasjonen din.

Bransjen har tatt en global dreining under koronapandemien, og flere av de store internasjonale reisebyråene trekker seg ut av Norge. For kundene betyr det gjerne telefon og e-post assistanse fra utlandet. Det er viktig for oss å understreke at dette ikke gjelder Berg-Hansen. Vi skal fortsette å være en trygg reisepartner i Norge, også fremover. I en uforutsigbar reisehverdag, er det siste de reisende trenger et uforutsigbart reisebyrå.

Alle våre kontorer merket av på kartet

Vi satser fullt på lokal tilstedeværelse

Der andre nå legger ned lokale kontorer, åpner vi opp nye.

– Noe av drivkraften bak denne strategien, er å skape sterke lokale selskaper som kan imøtekomme de reisebehovene nordmenn har lokalt, samtidig som vi skaper flere lokale arbeidsplasser. På den måten gjør vi noe viktig for de lokale forholdene – men også for Norge som helhet, ved å bidra til skatteinntekter, sier administrerende direktør i Berg-Hansen, Per Arne Villadsen.

Berg-Hansen har med andre ord troen på det lokale, og det å være tilstede der kundene er.

Det er viktig å kjenne pulsen på det lokale næringslivet og forstå kundenes behov – det gjøres best «tett på» og ikke digitalt eller fra et hovedkontor langt unna. Det å kunne gå i møter og snakke med kundene ansikt-til-ansikt gir oss en unik innsikt i hvilke behov de har. På sikt vil dette føre til enda bedre produkter og tjenester, sier daglig leder i Stavanger, Eli Valborg Lindland.

Bli bedre kjent med ditt lokale kontor

De neste ukene skal vi bli litt bedre kjent med våre lokale kontorer, og noen av de dyktige folkene som jobber der. Jeg har nemlig tatt meg en prat med alle – fra nord til sør, og fra øst til vest. Det er gøy å kjenne på engasjementet de har for nærområdet og for sitt lokale reiseliv.

Så følg med – først ut er Berg-Hansen Vestfold, som kommer om akkurat én uke.