Tilbake

Berg-Hansen inngår ny avtale med Sabre – sikrer kunder full tilgang til alle priser

I disse dager har Berg-Hansen inngått en ny avtale med Sabre. – Dette er en viktig avtale for å sikre våre kunder full tilgang til alle priser og produkter, sier administrerende direktør i Berg-Hansen, Per Arne Villadsen.

Mann i dress står foran et bilde av London og smiler inn i kamera. Foto
Administrerende direktør i Berg-Hansen, Per Arne Villadsen

Siden 2014 har Berg-Hansen hatt avtale med både Amadeus og Sabre.

– Det er viktig for oss å ha avtale med begge de to store GDS i verden, fordi det gir oss tilgang til alle priser og produkter for reisende. Vi opplever at prisene og tilgang til produktene kan variere mellom de to selskapene og da benytter vi det som gir best priser for de reisende. Dette tilrettelegger vi for både i kundesenteret, men også på våre digitale flater, sier Villadsen.

Berg-Hansen og Sabre har inngått et langsiktig samarbeid med en ny avtale på de neste fem årene.

– Vår erfaring fra de siste årene har vært positiv. Det å ha gode dialoger med to av verdens ledende GDS, gir oss inspirasjon og utvider vår faglige kompetanse. Vi er et selskap som har vært opptatt av å tilrettelegge tekniske løsninger for våre kunder selv. Det har gjort at vi er i verdensklasse på utvikling av digitale tjenester for jobbreisende. Det er derfor viktig for oss å ha gode samarbeidspartnere som både vi kan diskutere med og hente inspirasjon fra, sier direktør for partnere i Berg-Hansen, Petter Brodahl.

Patrik Ziden i Sabre
Patrik Zidén, Sabre

Sabre sier på sin side at de er glade for å samarbeide videre med Berg-Hansen.

– Berg-Hansen er et selskap som blir lagt merke til i internasjonale sammenhenger. De er dyktige på å ta tak i ny teknologi og gjøre dette til kundefordeler. Vi i Sabre ønsker slike samarbeidspartnere for det er det som driver oss begge fremover mot målet å skape gode kundeopplevelser, sier Patrik Zidén, Senior Sales & Account Executive i Sabre.